2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
عزیزم والا من نرفتم اما میدونم اتوبوسهای میدان صنعت از جلو بیمارستان میلاد رد میشه و اونجا نگه میدار ...

ای وای من فکر می کردم سازمان انتقال خون که آزمایش میگیره میدون پاستور هست 

شاید هم هر دو جا باشه آخه یکی رو می شناسم اونجا کار می کرد ولی نمیدونم همه آزمایش‌ها رو داره یا نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای لاله اینقد ناراحت بودم که از دکتر نپرسیدم  همش فکر میکردم سونو سینه ممنوعه تو بارداری  ...

نه ممنوع نیست فقط رادیوگرافی ممنوعه و ماموگرافی و هر چیزی که اشعه تابش بشه
سونو امواج رادیوییه
ولی تو بارداری سینه اذیت میشه مخصوصا ماهایی که کیست داریم
بهترین زمان برای سونوی سینه روز 8 تا 10 پریوده که بافت سینه نرمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون ویتامین دی 3لب مرز بود نرمالش بین 30تا 100 هست  برا من 29بود  بااین حساب لازم ه ...

والا بعید میدونم نشه چون واسه دیدن جنین از رو شکم یا واژینال سونو می کنن که فاصله اش با بچه خیلی کم هست، حالا برای سینه که خیلی فاصله هست با جنین مگر این که ماموگرافی کنن، اون کار منع داره چون با اشعه ایکس هست و گرنه سونو عادی سینه مشکلی نداره

اناجان امروز بچه رو دكتر بردم يه دكتر جديد كفت اصلا دارو نده شيرخشك نده داروي دكتر قبلي رو رد كرد كف ...

مینو جان اگر تهران هستی من متخصص اطفال خوب می شناسم کارش حرف نداره بیمارستان نیک ان کار می کنه ، دکتر رامین هرا تی 

البته امیدوارم کلا زودتر خوب بشه

لاله جان عزیزم من دوبار این آزمایش رو انجام دادم و نتیجه این دوتاست..چرا نتیجه اینقدر متفاوته ...

عزیزم مهم اینه هر دوش تو محدوده نرماله
اون یکی هم کم نیستا تقریبا 1 هست،  لب مرز رنج هم عدد 0 هست یک واحد تفاوت کافیه برای یه بازه ی کوچیک

حتما وقتی لوله رو برداشتن یه مقدار از تخمدان هم برداشته شده
اون سمتی که لوله برداشتن ، فولی هات تو سیکل میکرو همیشه کمتر نیست؟یا کمتر به دارو جواب نمیده؟

الان عدد ذخیره ات خوبه عزیز با این عدد ذخیره تا اخر 50 سالگی میری خیالت جمع

ببین اگه عدد ذخیره ات بالا بود با این مقدار قند لازم بود متفورمین بخوری چون پلی کیستیک ها مستعد دیابت هستن مخصوصا تو بارداری
اما چون عدد ذخیره ات خوبه احتمالا دکتر برا همین گفته لازم نیست
دگتر رزاقی کلا سخت گیر تره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نگران شدم، یعنی همه این ایتموش تنظیمه، یعنی موردی سزاغ نداری که باردار شده با این هورمون، یا کلا کسی ...

نه منظورم این نبود
کلا تعداد کمی رو دیدم این تست رو انجام بدن هر کسی هم دیدم کم بوده مقدارش و بهش مکمل دادن تا بره بالا

من الان از دکتر اومدم و بهم رویال ژل داده و ویتامین ای داده و من متفورمین میخورم و قطره ویتاگنوس میخ ...

گلم جواب سوالات دیگه شما رو نمی دونم ولی رویال ژل غذای ملکه زنبور عسل هست، یعنی منظورم اینه از کندوی زنبور عسل تو یه زمان خاص به دست میاد

خوب منی ک بخاطر شش دوره مصرف اینا تنبلی گرفتم زود تنبلیم خوب میشه ؟ مشکل اینجاست ک تازه چربی تریگلیس ...

اصولا تنبلی خود به خود بر طرف نمیشه و نیاز به مداخله دارویی هست
شما مطمئنی تنبلی داری؟ سایز تخمدانت چنده؟ تو سونوهات نوشته نمای تخمدان پی سی اَ؟

عزیزم تری گلیسرید الزاما به چربی شکمی مربوط نیست یعنی ممکنه یکی لاغر باشه اما تری گلیسریدش بالا باشه اما عموما کسی که چاقی داره این ایتمش هم بالاست
مال شما خیلی بالاست ممکنه داروی خاصی خوردی مثلا یه دوره طولانی ویتامین ای
در ضمن مصرف قند هم برای شما بسیار بده

لازمه یه سونو از کبدت هم انجام بدی ببینی تو سونو وضعیت کبدت چطوره و ایا چربه یا نیست

ممنون من خودم تنبلی تخمدان دارم ویدونه لوله بخاطر بارداری خارج رحم دارم

آها پس با این حساب آی یو آی و طبیعی میره کنار و فقط احتمال میکرو و معجزه خدا که از رگ گردن می تونه به آدم نزدیکتر باشه می مونه 

یعنی آزمایشام ک دادم با استرادیول خوردن خراب میشه ؟ یعنی اگرم غلظت یا ایمنی نداشته باشم این استرادیو ...

گفتم به ایمنی ربطی نداره که
در مورد انعقادی هم اون قدر تاثیر نداره ممکنه یه کم پی تی تغییر کنه

دقیقا گلم منم منظورم اینه حتما تست دی اف آی رو بده بعد اگر بالا بود احتمالا با عمل خوب بشه دکتر همس ...

نه منظورم این بود اصلا دی اف ای ندادن که دکتر بر اساس اون همچین نظری بده
حتی در این صورت هم بهتره اول درمان دارویی امتحان بشه چون گاهی عمل به شدت وضع رو بدتر میکنه

پس چرا دکتر گفت باید عمل بشه قبل میکرو بخاطر واریکوسل دوطرفه ولی شما میگید آزمایشش خوبه

نه گلم من نه میگم عمل بشه نه این که نشه میگم یه دی اف آی بدین بعد اگر بالا بود و با رعایت ورزش و تصمیم بگیرین

خیلی دیگه از کسایی که به دکتر همسرم مراجعه کرده بودن و مشکل شما رو داشتن بعد از این بررسی ها دکتر تجویز عمل مجدد کرده بود اون هم فقط تحت میکروسکوپ و توصیه به این که تا 6 ماه بعد عمل اصلا کار سنگین نکنن، یعنی حتی بیشتر از یکی دو کیلو بار دستشون نگیرن و این تیپ توصیه ها، بعد از بهبود عمل هم کمپرس سرد و آنتی اکسیدان و مکمل و تحرک... 

ولی شما حتما با دو سه نفر ارولوژیست مشورت کن بعد تصمیم بگیرین چون عمل واریکوسل تضمینی نیست و عوارض داره باید ضرر و منفعتش کامل سنجیده بشه بعد اقدام کرد

طبیعی هم بر حسب نظر پزشک همسرم گفتم و معیار های WHO که هر چی مورفولوژی از 4 درصد بیشتر باشه در کنار ...

ببین زینب جان باید همه مکمل ها در کنار هم مصرف بشه
من فقط با این روش برای علی جواب گرفتم
هم ویتامین سی بالا هم ویتامین ای هم ال کارنتین هم پروفرتیل هم سلن پلاس هم کیوتن 30 هم فولیک 5 هم تغذیه مناسب
درسته مورفو بالا نرفت چون اصولا هم مورفو به درمان مقاومه
اما شکر خدا تعداد و تحرک و دی اف ای خوب شدن و شکر خدا جنین هامون هم خوب شدن

یه دکتری به علی هم گفت عمل اما اصولا نظر بهترین دکترا اینه که وقتی شانس طبیعی برای بیماری کمه و میکرو براش در نظر گرفته میشه گزینه عمل میره کنار
اما خب یه عده متاسفانه برای پول جیب خودشون بیمار رو به عمل تشویق میکنن