2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
اي واي منفي شد🙈 متاسفم عزيزم هيستروسكوپي نكرده بودي؟! خود دكتر نظرش چي بود 

نه عزیز م دکتر تا قبل از تخمک کشی گفتن مشکل  اسپرم شوهرم چون قاعدگی منظم وسونو کیست نداشتم دکتر  بعد از سونو می گفت چرا گونال جواب نداده  حیران بود!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون میخوام آزمایش ایمنی بدم فقط دو تا نکته هست یکی اینکه آزمایشگاه شهرستان بدم که میفرستن نیلو خوبه ؟؟؟ منظورم اینه دکتر قبول میکنه اون آزمایشگاه رو (قبلی هم فرستاده بودن نیلو)

و اینکه من به مشاور کلینیک زنگ زدم و گفتم چرا دکتر ننوشته و برام مهمه گفت سه شنبه بیا دوباره با دکتر صحبت کنم ببینم چی میگه . اول اینکه نمیخوام تا سه شنبه صبر کنم چون پریودم عقب افتاده میخوام از فرصت استفاده کنم و دوم اینکه اینجا بدم دکتر بنویسه و با جواب برم یه موقع بدشون نیاد ازم ناراحت بشن و لج کنن ؟؟؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها دکتر ایمونولوژیست همون متخصص آسم و آلرژی هستش یا فرق داره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من الان دقیقا دو سال و نیم هستش ک ازدواج کردم و همسرم ی کم ضعیف بود و دارو خورد ی بیست روزی و تعداد ...

عزیزم در مورد بارداری اولتون ، یعنی قبل از غربال نرفتین برای سونوی قلب؟
کدوم شهر هستین؟

تنبلی علائم نداره اما عوارض داره، عوارضش همیشه تاخیر در پریود و موی زائد نیست، همین چاقی شکمی یکی از بزرگترین دلیل های اینه که ادم شک کنه به تنبلی
شما مطمئنا عدد ذخیره بالا هم دارین، حتما خیلی زود تست عدد ذخیره رو بدین ، چون شاید نیازه متفورمین هم بخورین، هم برای لاغر شدن هم برای فعال شدن تخمدان و کیفیت تخمک

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام  آنا جون من سه شنبه اول خرداد انتقال جنین داشتم حدودا دو ساعت بعد از انتقال یه سرگیجه و ح ...

عزیزم هم اتاقی من موقع انتقال ، این مشکل براش پیش اومد متاسفانه
البته شما بعد از چند روز این حالت رو داشتین اما اون همون جا تو بیمارستان تشنج کرد و یه مقدار بالا اورد
دکترا در مورد علتش چیزی نگفتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم هیسترو شدم چهار ماه بعد از سقطم و موقعی ک کاریوتایپ و آزمایشای ایمنی و انعقادی انجام دادم ولی ...

عزیزم ماهی که دارو داری نباید عکس بگیری

ممنونتم عزیزم . میگم من ک کاریوتایپ انجام دادم و مشکی نبودش و هیسترو هم مشکل نبود و انعقادی و ایمنی ...

عزیز حتما ازمایش عدد ذخیره رو بدین
احتمال داره شما تخمک خودت نیاز داره تقویت بشه با مکمل
اگه عدد ذخیره ات بالا باشه احتمال اینکه کیفیت تخمک کم باشه خیلی زیاده
حتما چک کن

کلگزان مثل هپارین میمونه؟ 

هپارین ، همون هپارین سنگینه (از نظر وزن مولکولی)
بقیه انواع هپارین، یعنی گلکزان، سلکسان، انوکساپارین و.... از نوع هپارین سبک هستن یعنی هپارین با مولکول قطعه قطعه شده و سبک

عزیزم در مورد بارداری اولتون ، یعنی قبل از غربال نرفتین برای سونوی قلب؟ کدوم شهر هستین؟ تنبلی علا ...

عزیزم چرا بارداری اولم تو هشت هفته رفتم سونو قلب و داشت و گفتش ک یازده هفته بیا برا غربالگری ک رفتم گفتش ک جنین الان سه هفته تو شکمت مرده یعنی جنین تا هشت هفته و دو روز زنده بوده یعنی همون موقع ک قلبشو دیدم ی روز بعدش مرده و منم اصلا نفهمیدم . و بارداری دومم هم تاخیر رشد داشت و ب قلب نرسید و شش هفته تو شکمم مرد موقعی ک من نه هفته بودم جنین شش هفته بودش و بازم مرده بودش و من نفهمیدم . شما میگین ک ممکنه از اسپرم همسرم باشه یا اینکه ایمنی و انعقادی باشه ؟ آخه ایمنی و انعقادی انجام دادم ولی تکمیلی نیست و فقط بعضیاش دکتر نوشته ک فردا میخوام برم تکمیلی انجام بدم . ذخیرمم حدود شش هستش . نمیدونم ک چرا قرص لاغری هم میخورم و ورزشم ولی بازم وزنم ثابته . میخوام این ماه میکرو کنم ولی ب امپولم زیاد جواب نمیدم حیرونم ک چی بکنم .من از استان بوشهر هستم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام ... انا خانوم ... من به واسطه  شوهرم حسین حدودا سه سال قبل با تاپیک شما اشنا شدم ‌. اون رو ...

عزیزم خدارو شکر که نتیجه گرفتین....

عزیزم بابت همسرتونم به دل نگیرین.....

به هر حال اینجا همه این حس رو دارن که با همجنسشون دارن صحبت میکنن و یه حس آرامش خاصی بهشون میده....

ناخوداگاه وقتی حس کنن طرف مقابلشون همجنسشون نیست یه حس راحت نبودن بهشون دست میده.....

شاید شمام اون موقع اینجا بودین و حس میکردین یهویی یه آقا وارد جمع شده احساس خوبی نداشتین.....

پس به دوستامونم حق بدین.....

به هر حال همینکه چیزی به در آغوش کشیدن گل پسرتون نمونده به خودتون و همسرتون تبریک میگم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون عزیزم من امروز که ۱۳ هم سیکلم بود پانکچر شدم ۱۲ تا فولیکول داشتم ولی فقط ۳ تا تخمک ینی ...

عزیزم روز ده که این فولی ها رو داشتین باید دیگه داروهاتون قطع میشد و پس فرداش یعنی صبح دوازدهم پانکچر میشدین، چون سایز فولی هاتون رسیده بودن!!
چرا دیرتر انجام داد؟
ستروتاید جلوی ازاد شدن تخمک رو نمیگیره ، هاش سی جی، دکا یا دیفرلین میدن برای جلوگیری از ازاد شدن ، اینا رو نداشتین؟

سلام مامان های خوشگل الان وآینده. امیدوارم همتون خوب باشید. من تصمیم گرفتم ivf کنم پیش دکتر مهر افزا ...

سلام ستاره جان
من 12 ساله بیمار دکتر مهر افزا هستم
البته امسال میکرو رو پیش دکتر ظهیری انجام دادم که اصلا ازش راضی نبودم، یعنی اگه خودم حواسم نبود و یه نیمچه اطلاعاتی نداشتم کلی بلا یرم میومد
الان بعد از مثبت شدن دوباره پیش دکتر مهر افزا میرم
دکتر با دقت و مهربون و منصفیه

شما اگه میخوای پیش خودش نوبت بگیری حتما شیفت عصر برو ، چون شیفت صبح دکترای کلینیک گروهی کار میکنن و دکتر مهر افزا کلا صبح ها نیستش
اینو گفتم تا حواست باشه
شما روزای زوج شیفت عصر برین کلینیک ، منشی خانم دکتر ، خانم محبوب هست ازش نوبت برای دکتر مهر افزا بخواین
البته احتمالا به سختی نوبت بتونین بگیرین

بچه ها طور خدا كمك من هنوز دارم درد ميكشم از چهارشنبه

عزیزم حتما یه سونو برو
شاید خدای نکرده شکمت اب اورده
اگه دردت یک طرفه اس احتمال پیچش تخمدان هم هست متاسفانه

هیچی آنا هیچی .به جز اچ ام جی و سینال اف و یه دونه اچ سی جی هیچی

شما سیکلت کلا بدون مهار کننده بوده
برای همین باید زودتر پانکچر میکرد!! چون دیر کرده تخمک هات ازاد شدن متاسفانه