2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم روز ده که این فولی ها رو داشتین باید دیگه داروهاتون قطع میشد و پس فرداش یعنی صبح دوازدهم پانکچ ...

نه فقط کلا ۹ تا اچ ام جی _۹تا سینال اف و ۱۱ هم یه دونه اچ سی جی دیگه هیچی نداشتم.میشه فولیکولام بیش از حد بزرگ شده باشن که به درد نخورن ؟؟؟؟!!!

لاپاراسکوپی نکردی؟ کوتر تخمدان تاثیر داره. مریونال هم خیلی خوبه، من برای آی وی افم روزی چهارتا مریون ...

کوتر تخمدان چطوره ؟ چجور کپک میکنه ک سایز فولی بالا بره و کیفیت ؟ اصلا چطور انجام میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما سیکلت کلا بدون مهار کننده بوده برای همین باید زودتر پانکچر میکرد!! چون دیر کرده تخمک هات ازاد ش ...

جدی ؟؟؟؟؟ آخه خودمم تعجب میکنم از دوازده تا بالغ و مناسب فقط ۳ تا مگه میشه !!!!!!

هپارین ، همون هپارین سنگینه (از نظر وزن مولکولی) بقیه انواع هپارین، یعنی گلکزان، سلکسان، انوکساپاری ...

لاله جون داروخونه بهم انوکساپارین داد میخوام خودم تزریق کنم اشکالی نداره شرایط خاصی داره تزریقش گفتن دور ناف و اینکه دکتر تو سیکل قبل بهم ویتامین ای داد دکتر دیروز یکی دیگه بود اون بهم نداد میتونم خودم بخورم ویتامین ای 400

خدایا شکرت😙
توکلم به خداس فقط میپرسم که دوباره اشتباهمو تکرار نکنم

متاسفانه یکی از دوستانی که تو بیمارستان باهاش اشنا شدم هم مشکل شما رو داشت
12 تا فولیکول داشت اما سیکلش مثل شما کوتاه و بدون مهار کننده بود

این سیکل برای کسانی که مشکل عدد ذخیره دارن استفاده میشه!! شما تعداد فولی هات نشون میده مشکل عدد ذخیره نداری !! چرا برات این سیکل رو استفاده کرده؟
دکترتون رو میشه بگی کی بوده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام . من فردا میخوام برم ی سر پیش دکترم و میخوام ک همون فردا کل آزمایشای ایمنی و انعقادی رو هم انجا ...

عزیزم خوب نمیدونم پرگوریس میتونه برات خوب باشه یا نه اما اینو میدونم چون ذخیرت بالاست پس باید جوری تحریک تخمدان داشته باشی که تعداد فولیکولها بالا نرن تا کیفیتشون خوب بشه وگرنه تعداد بره بالا فولیکول پوچ زیاد خواهی داشت.....
پس هایپر شدن همچینم خوب نیست.....
مهم داشتن تخمکهای با کیفیته نه تعداد زیاد فولیکول که خیلیاشون پوچ و نابالغن.....
حالا لاله جون در مورد پرگوریس بهتر میتونه راهنماییت بکنه.....
عزیرم نمیدونم حین تحریک تخمدان میشه عکس رنگی گرفت یا نه اما به احتمال خیلی زیاد نشه....

عزیزم بستگی به سیکلت داره شاید اصلا دیگه داروهای قبلت به درد نخورن باید ببینی دکترت چه پروتکلی برات تجویز میکنه.....

عزیزم به تغذیت برس.....
سفیده تخم مرغ آب پز زیاد بخور....

پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) بخور.....
آب زیاد بخور.....
پیاده روی سبک داشته باش ایشالله که تخمکهای خوبی ازت گرفته بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آزمایش خون غربالگری، اولی نرمال بودم اما دکتر میگه ای وی اف باید 15هفته هم انجام بده  

چه ازی؟
ما یه غربالگری تو هفته 12 داریم یکی هم تو هفته 18
چیزی جز این نداریم !!
سل فری هم که بعد از غربال اول هر تایمی میشه داد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم این آزمایش اسپرم شوهرمه بنظرتون چطوره؟

عزیزم برا میکرو خوبه.....

فقط بهتره دی اف آی رو بده چون اگه بالا باشه بهتره پایینش بیارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من دیروز پانکچر شدم دیروز درد نداشتم .الان زیر دلم درد میکنه از درد نمیتونم معذرت میخوام برم ...

عزیزم یکی دو روز اول طبیعیه اگه غیر قابل تحمل نباشه طبیعیه.....

سلام دوستاي خوبم و اناجان اناي عزيزم من از لحاظ روحي افسردگي گرفتم  نگهداري از نوزاد بسيار سخت ...

مینو جان خسته نباشی
همین طوره که میگی
بچه سختی خودش رو داره همه همین طورن حالا یکی یه کم بیشتر یکی یه مقدار کمتر اما همه سختی و بی خوابی و.... رو دارن
یه کم دیگه صبر به خرج بدی و بچه دو سه ماهه بشه سختی ها تمومه

فقط از بابت رفلاکس مطمئن شو

چه ازی؟ ما یه غربالگری تو هفته 12 داریم یکی هم تو هفته 18 چیزی جز این نداریم !! سل فری هم که بعد از ...

لاله جون من این ماه ان شاءالله انتقال دارم یک درصد هم که احتمال بدم منفی بشه 

من دو تا تخمک بیشتر نداشتم میتونم همون دوز دارو رو مصرف کنم و اچ سی جی بزنم و طبیعی اقدام کنم 

خدایا شکرت😙
دوستان من یک بار دیگه میخوام آزمایش ذخیره تخمک بدم شرایط داره یا هر موقع بدیم اشکالی نداره ؟

نه عزیزم هر موقع بخوایی میتونی انجام بدی.....