2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام خانوما کمکم کنید روز پنجم انتقالم از صبح رحمم سوزن سوزن میشه یه جورایی تیر میکشه یعنی چی ؟؟کسی ...

عزیزم به علایم توجه نکن هر چیه ایشالله خیره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طور خدا كمك من هنوز دارم درد ميكشم از چهارشنبه

عزیزم قربونت.....

چند روز از پانکچرت میگذره عزیزم؟

البته اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم قربونت..... چند روز از پانکچرت میگذره عزیزم؟ البته اگه اشتباه نکنم.....

چهارشنبه بود پانكچرم عزيزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
هیچی آنا هیچی .به جز اچ ام جی و سینال اف و یه دونه اچ سی جی هیچی

والا نمیتونم چیزی بگم شاید همچین سیکلی هم هست.....

عزیزم خودتو ناراحت نکن بالاخره اتفاقیه افتاده....

ایشالله با همینا مامان میشی این روزارو فراموش میکنی.....

بچه ها امروزم سونو شدم قرص داد بهم ولي هيچ جوره خوب نميشم😔😔😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
چهارشنبه بود پانكچرم عزيزم

عزیزم علایم هایپری داری؟

ورم که نداری؟

رژیمتو رعایت میکنی؟

به خودت که فشار نیاوردی؟

کار سنگین که نکردی؟

والا نمیتونم چیزی بگم شاید همچین سیکلی هم هست..... عزیزم خودتو ناراحت نکن بالاخره اتفاقیه افتاده... ...

داغونم آنا داغون اینم شانس منه .میگم آنا ممکن آزاد شده باشن یا اندازشون زیاد بزرگ شده باشه که به درد نخورن

داغونم آنا داغون اینم شانس منه .میگم آنا ممکن آزاد شده باشن یا اندازشون زیاد بزرگ شده باشه که به درد ...

عزیزم هر چی بوده الان وقت فکر کردن بهش نیست.....

سعی کن خوددار باشی عزیز دلم.....

عزیزم به علایم توجه نکن هر چیه ایشالله خیره....

ببخشید اینجا کسی هست prp شده باشه و انتقالش مثبت شده باشه

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
عزیزم علایم هایپری داری؟ ورم که نداری؟ رژیمتو رعایت میکنی؟ به خودت که فشار نیاوردی؟ کار سنگین که ...

اره عشق همه جوره رعايت كردم كار سنگين اينام نكردم ولي دردش خيلي زياد به نظرت انا جونم طبيعي اين همه درد

ببخشید اینجا کسی هست prp شده باشه و انتقالش مثبت شده باشه

بله عزیزم بودن دوستانی که پی آر پی کردن و + هم شدن....

عزیزم کدوم آز ۱۵ هفته هست؟ والا غربالگری اول که ۱۱ هفته و ۶ روز مهلتش هست تا ۱۳ هفته و ۶ روز..... ...

عزیزم آزمایش خون غربالگری، اولی نرمال بودم اما دکتر میگه ای وی اف باید 15هفته هم انجام بده 

عزیزم آزمایش خون غربالگری، اولی نرمال بودم اما دکتر میگه ای وی اف باید 15هفته هم انجام بده 

آهان خوب من نداشتم.....