2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
اگه برات مقدوره برو تهران بگو جواب برات بفرستن 

واقعا همچین چیزی امکان داره؟؟

کجا بفرستن؟؟.

تهران کجا برم همه رو با هم بگیره؟؟جای معتبر باشه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
واقعا همچین چیزی امکان داره؟؟ کجا بفرستن؟؟. تهران کجا برم همه رو با هم بگیره؟؟جای معتبر باشه

بچه ها میگن آزمایشگاه انتقال خون نزدیک برج میلاد خوبه .اگه همه رو نمیگیرن یه دفعه برو آزمایشگاه نیلو . بگو از دزفول میای جواب برات ایمیل کنن یا ت ل گ ر ا م بفرستن .یا اگه امکانش بود پست کنن 

تهران فامیل نداری ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=60107887]سلام  آنا جون من سه شنبه اول خرداد انتقال جنین داشتم حدودا دو ساعت بعد از انتقا ...

عزیزم فقط من حالم بد شد بقیه واقعا خوب بودن و هیچ مشکلی نداشتن .شما نگران نباشید 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
عزیزم والا نمیتونم دقیق چیزی بگم شاید از عوارض سرم بوده..... شایدم بدنت به لانه گزینی داشته رفلکس ن ...

تشکر خانمی .خیلی لطف کردید .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
بچه ها میگن آزمایشگاه انتقال خون نزدیک برج میلاد خوبه .اگه همه رو نمیگیرن یه دفعه برو آزمایشگاه نیلو ...

ن عزیزم ندارم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

سلام آنا جون عزیزم من امروز که ۱۳ هم سیکلم بود پانکچر شدم ۱۲ تا فولیکول داشتم ولی فقط ۳ تا تخمک ینی از غصه دارم میترکم پس بقیه کجا رفتن چی شدن ؟؟؟؟؟؟ !!!!! آنا روز دهم سیکلم دکترم سونوم کرد بعد تخمدان راستم :۲۰_۱۹_۱۸_۱۸_۱۷_۱۶ بود و تخمدان چپم :۲۲_۲۰_۱۹_۱۹_۱۸_۱۸ بود من رشد فولیکولام زیاده احساس میکنم دیر پانکچرم کرده هدر رفتن از طرفی به من اون دارو ستروتاید که مانع آزاد شدن بی موقع شون میشه رو نداد .حس میکنم دقت نکرد که اینجوری هدر رفتن .آخه من سنمم زیاد نیس بگم بی کیفیتن ۲۷ سالمه

بچه ها این روزا که موعدمه و منتظرم  پریود بشم ترشحات کشدار  دارم . به نظرتون رحم و تخمدانم قاطی کردن گیج شدن ؟؟؟؟  یعنی ترشحات تخمک گذاریه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام مامان های خوشگل الان وآینده. امیدوارم همتون خوب باشید. من تصمیم گرفتم ivf کنم پیش دکتر مهر افزا تو رشت. ۶ ماه پیش بارداری پوچ داشتم  الان از ترس اینکه دوباره این اتفاق نیفته و جنسیت هم مشخص بشه تصمیم به این کار گرفتم. ازتون ممنون میشم تو این راه کمکم کنید. واگه کسی تو رست انجام داده بهم بگه مهرافزا  خوبه یا نه. متشکرم

سلام خانوما کمکم کنید روز پنجم انتقالم از صبح رحمم سوزن سوزن میشه یه جورایی تیر میکشه یعنی چی ؟؟کسی تجربه داره کمک کنه

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
اونی ک ویروسی هستش و عفونت انجام بدم ؟

نمیدونم منظورت کدومه.....

تو این لیستی که من گذاشتم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلگزان مثل هپارین میمونه؟ 

بله تقریبا از یه خانوادن......

عملا همون سلکسانه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. دوستان کسی جدیدن ازمایشات ایمنی انعقادی انجام داده؟؟ هزینه چقدر شد؟؟ کجا برم ک همه ازمای ...

عزیزم والا من همه رو نیلو انجام دادم.....

انتقال خونم فکر کنم اکثرشو داره بازم اونایی که انتقال خون دادن بهتر میتونن کمک کنن.....

بچه ها طور خدا كمك من هنوز دارم درد ميكشم از چهارشنبه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام آنا جون عزیزم من امروز که ۱۳ هم سیکلم بود پانکچر شدم ۱۲ تا فولیکول داشتم ولی فقط ۳ تا تخمک ینی ...

عزیزم یعنی چی ستروتاید نداشتی؟

مشابهشم نداشتی....

سینافکت چی؟

بچه ها این روزا که موعدمه و منتظرم  پریود بشم ترشحات کشدار  دارم . به نظرتون رحم و تخمدانم ...

عزیزم یا تخمکگذاریت تاخیر داشته یا ترشحات بارداریه....

ایشالله خیره.....