2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیزم اینکه میگی بدنت به دارو جواب نمیده احتمالا گیرنده های هر دارو پر شده یا یه چیزی تو این مایه ها ...

عزیزم من ب حرفات ایمان دارم آخه حرفای منطقی میزنی و درسته . این ک میگی گیرنده های هر دارو پر شده یعنی چ ؟ ک ب آمپول و قرصم جواب نمیدم ؟ شش دوره بدون وقفه و پشت سر هم آمپول و قزص خوردم و اصلا فولی بالغ نداشتم . اینم بگم وقتی فولی بالغ ندارم چطور تخمک آزداد میشه و دقیقا سر ۲۸ روز پریود میشم ؟ راستی اینو یادم رف بگم همین ماه قطره ویتاگنوس خوردم روزی ۴۰ قطره تو آب ک رفتم بازم فولیهای ریز زیاد و یکی هم سایز ۱۵ البته روز دوازده رفتم ولی بازم ضخامت آندو روز ۱۲ زده بود پنج ک بازم کمه . الان ک پری شدم از روز پنجم پری روزی دو تا استرادیول یک میلی میخورم . البته این ماه آخرای خرداد ماه ک عادت شدم میرم برا میکرد ک داروهام بگیرم و استفاده کنم دیگه خسته شدم . ب نظر شما این ماه برم همه ی کارام کردم بخدا دیگه طاقت پری ندارم . از اونجام میترسم ک بازم با آمپول فولی بالغ نداشته باشم . آخه همه ب آی یو آی چار تا پنج تا امپول استفاده میکنن ولی من ۱۸ تا آمپول استفاده کردم و بازم سایز فولی بالا نرفت و همون چارده اونم فقط دو تا .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب عزیزم پس دیگه سلامت جنین اولتم مشخص شده دیگه پس دست دست نکن و آزهای تکمیلیو بده.....

یعنی نمیتونه ک از اسپرم ضعیف هم باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم پس دیگه سلامت جنین اولتم مشخص شده دیگه پس دست دست نکن و آزهای تکمیلیو بده.....

دوستیمو بپذیر لطفا

سلام 

آنا جون من سه شنبه اول خرداد انتقال جنین داشتم حدودا دو ساعت بعد از انتقال یه سرگیجه و حالت تهوعی اومدسراغم .بعدش یه تشنج خیلی خیلی خفیف کردم .کسی تا حالا بعد انتقال اینطوری شده ؟ من دو روز قبلش هم دو تا سرم آی وی آی جی واسه ایمنی تزریق کرده بودم

از روز انتقال تا امروز نوک سینه ها حساس بود ولی امروز حساسیتشون از بین رفته ؟به نظرتون دلیل خاصی داره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
شما خودتون چن تا سقط داشتین ؟ سقطاتون چجور بودش ؟ علت سقطت چی بودش ؟ شما ک اینجا استارتر هستین و اط ...

عزیزم من سقط نداشتم دو تا میکروی منفی داشتم.....

بعد دوبار منفی آزهای تکمیلیو کامل انجام دادم معلوم شد هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی.....

با دارو کنترل شدن و با سومین میکرو باردار شدم.....

به نظر من شما بهتره حتما از نظر ایمنی و انعقادی بررسی بشین.....

به احتمال زیاد مشکل داشته باشین اما خوب تا انجام ندین نمیشه چیزی گفت.....

به نظرم به خاطر سقطات و کورتاژ بهتره یه هیسترو هم بشی تاوضعیت رحمت دستت بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی چی؟ مگه نمونه خونم چشه؟ چون ایمنی بالا دارم؟ 

نمدونم عزیزم احتمالا اون ماری که میخوان با خونت انجام بدن با وجود این داروها نمیشه.....

دلیل علمیشو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سقط نداشتم دو تا میکروی منفی داشتم..... بعد دوبار منفی آزهای تکمیلیو کامل انجام دادم معلوم ...

عزیزم هیسترو شدم چهار ماه بعد از سقطم و موقعی ک کاریوتایپ و آزمایشای ایمنی و انعقادی انجام دادم ولی دکترم ایمنی و انعقادی بهم تکمیلیاش نداده بود تازه متوجه شدم . هیسترو ک شدم نوشته بودش ک ی چسبندگی جزیی ک گفت ک بخاطر کورتاژ بوده و ی سپتوم خیلی خیلی ریز ک گفتم ک این سپتوم میشه دلیل سقط باشه و گفتش ک ن . نمیدونم تو یک سال دو بار حامله شدم الان ک یک سال و نیم هستش بعد از سقط دوم چرا حامله نمیشم . ب نظر شما قبل از میکرو لازمه ک عکس رنگی بگیرم آخه دکترم بهم نداده این ماه ک نمیتونم بگیرم چون نزدیک روز تخمک گذاری هستم و ماه بعدم ک میخوام میکرو کنم یعنی ماه بعد ک میکرو انجام میدم و آمپولم میزنم میشه ک عکس رنگی بگیرم . حتما ب دکترمم بگم ک برام عکس رنگی بده حتما میگه ک چن ماه قبل هیسترو شدی و عکس نمیخوای .

آنا جون من امروز روز دوم پری بود رفتم سونو گفت خداروشکر کیست برطرف شده داروهام شروع شد استرادیول روز ...

عزیزم فکر کنم فعلا از مولتی ویتامینت میتونی استفاده کنی اما بعد انتقال ویتامین مخصوص بارداری باید باشه....

مثلا من مولتی دیلی داشتم بعد انتقال یا + شدن دقیق یادم نیست قطع شد.....

به کاش یه مولتی ویتامین دیگه داده شد.....

عزیزم من ب حرفات ایمان دارم آخه حرفای منطقی میزنی و درسته . این ک میگی گیرنده های هر دارو پر شده یعن ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما به نظرم میاد وقتی دارو مثلا گونال میگیری یه سری رسپتور یا گیرنده هست که این داروها یه جوری به اونا یا منتقل میشن یا دستور خاصی از طریق اون گیرنده ها به بدنت میدن.....

خوب علمشو ندارم اما برداشت خودم به زبان ساده یه همچین چیزیه.....

اگه طبق گفته دکترم که بعد دو دوره دیگه بهم گونال نداد و گفت گیرنده هاش پر شدن شاید مثلا منظورش این بوده که دیگه بدنت به این دارو جواب نمیده یا همچین چیزی بوده.....

مثلا دیدی یکی یه مسکن رو زیاد میخوره دیگه بدنش جواب نمیده شاید این قضیه گیرنده ها و عدم پاسخ هم یه چیزی شبیه این قضیه باشه.....

عزیزم من ب حرفات ایمان دارم آخه حرفای منطقی میزنی و درسته . این ک میگی گیرنده های هر دارو پر شده یعن ...

و اما در مورد رابطه خونریزی پریودی و تخمکگذاری ربطی ندارن به هم یعنی ممکنه یکی تخمکگذاری نداشته باشه اما سر وقتم پریود بشه....

[QUOTE=60107887]سلام  آنا جون من سه شنبه اول خرداد انتقال جنین داشتم حدودا دو ساعت بعد از انتقال یه سرگیجه و ح ...[/

واااااي بعد انتقالم مصيبت داريم پس من فكر ميكردم انتقال ديگه خيلي راحته و هيچي نميفههمم

همش استرس عجب كاري شده بعد تازه دكترا ميگن ريلكس باشين مگه ميشه

یعنی نمیتونه ک از اسپرم ضعیف هم باشه ؟

عزیزم از اسپرم ضعیفم شاید باشه اما معمولا اسپرم ضعیف به مرحله قلب نمیرسه اگه هم برسه من موردشو بین دوستان ندیدم.....

موردی که به جنبن ضعیف مرتبته معمولا بارداری پوچه و معمولا نهایتا به کیسه خالی از جنین منتهی میشه.....

سلام  آنا جون من سه شنبه اول خرداد انتقال جنین داشتم حدودا دو ساعت بعد از انتقال یه سرگیجه و ح ...

عزیزم والا نمیتونم دقیق چیزی بگم شاید از عوارض سرم بوده.....

شایدم بدنت به لانه گزینی داشته رفلکس نشون میداده و به سلامتی اون مرحله رو گذرونده....

اما اصلا به علایم فکر نکن منم کلا هفته دوم انتقال بی علامت بی علامت بودم.....

ایشالله بهتربنا منتظرته.....

عزیزم هیسترو شدم چهار ماه بعد از سقطم و موقعی ک کاریوتایپ و آزمایشای ایمنی و انعقادی انجام دادم ولی ...

عزیزم با وجود هیسترو عکس رنگی دیگه نیاز نیست کاملتر از عکس رنگیه که.....

عزیزم از اسپرم ضعیفم شاید باشه اما معمولا اسپرم ضعیف به مرحله قلب نمیرسه اگه هم برسه من موردشو بین د ...

ممنونتم عزیزم . میگم من ک کاریوتایپ انجام دادم و مشکی نبودش و هیسترو هم مشکل نبود و انعقادی و ایمنی هم تکمیلیاش انجام بدم و مشکلی نباشه و بازم سقط کنم این دفعه دیگه داغون میشم . میگم دیگه وقتی همه چیز درسته میمونه اسپرم ضعیف ک شمام گفتین احتمالش کمه . البته dfi اسپرم هم شوهرم داده و مشکلی نبودش .