2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم تعداد پایین باشه معقول نیست منتظر بلاست بشن چون خیلی از جنینا تو محیط انکوباتر به مرحله بلاست ...

آنا جون ممكنه مثلا روز دوم انتقال بده ؟!

بعد از اين ٥ تا ٢ تاش فريز بشن اگه نگرفت دوباره انتقال بدم ؟!  

اصلا بلكل دست و پامو گم كردم

چون من بيمه هم نيستم كل هزينه هارو انجام دادم زورم مياد دوباره ١٥ ميليون ديگه خرج كنم جدايه سختيهايي كه داره😞😞😥😥😥

الهی قربونت بشم خیلی اذیت شدی.... عزیزم پس خیلی پیگیر باش به نظرم بعید نیست مشکل ایمنی و انعقادی به ...

عزیزم من خودمم تنبلی تخمدان داشتم و همسرم هم ی خورده ضعیف بودش یعنی اینم میشه ک علت سقط بر اثر نطفه ضعیف هم باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چيو بگم ماركشو ؟! امريكاييه

ممنون عزیزم . آره احتمالا از این مارک اینجا نبوده . 

دکتر برای من و شوهرم پروکسید نوشته پودر هستش مال ایتالیاست به نظرم خیلی چیز خوبی باشه . یه زوج هم که از قزاقستان میان کلینیک میگفتن خیلی سرحالیم با مصرف پودر . منم چنین حسی دارم چون هیچ سالی ماه رمضان مثل امسال انقدر حالم خوب نبوده 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انا جون چرا همه داريم منفي ميشيم😔😔😔😔😭😭😭😭 بچه شما ها كجا انتقال دادين كدوم مركز هستبن؟

آره دقیقا . چرا اینطوری میشه این چند روز ؟؟ بچه ها اسم مرکز و دکتراتون بگین 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
البته كه ربطي به اين حرفها نداره با اين همه داروهاي خوب و ساپليمنتهاي درست حسابي ٥ تا لوليكول داشتم& ...

ایشالا کیفیت داشته باشن و جنین بشن اونوقت میبینی کم نیست 

سلام بچه ها . بعد از هیستروسکوپی سیکل پریود مممکنه تغییر کنه ؟؟؟ من دو روزه از موعدم گذشته هنوز خبر ...

بله عزیزم من 5 روز تاخیر داشتم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
چرا کسی منو نمی بینه؟ چرا کسی جواب منو نمی ده؟ انا جون یار همیشگی من. لاله جون.. 😥😥

سها جان سیکل من بدون ال دی بود اصلا نمیدونم چرا برای انتقال فریز ال دی میدن؟! اگه ضخامتت بالا نمیره پی آر پی انجام بده. فقط برای پی آر پی آسپیرین و نیزوپرد نباید تجویز بشه. به جای قرص استرادیول آمپولش هم هست که قویتره شاید دکتر این سری آمپولش رو تجویز کنه. یه سری آمپول دیگه هم هست برای کسایی که ضخامت نازک دارن اسمش رو دقیق نمیدونم انگار gf بود لاله جون شاید بهتر بدونن. اما دیدم دکترم تجویز میکنه برای بیماراش

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم راستش من جوابی نداشتم..... دقیق نمیدونم چی بهتره..... چون فکر کنم قرار بود برات سیکل نچرال ا ...

انا جون بهم گفت دگزا بهت ميدم و لتروزل، که تخمک بدی، خیلی سخت شده اینطور، خسته شدم بخدا. میترسم بعده اینها هم جواب نگیرم من هیچ مشکل اندمتر نداشتم بعد هیسترو اینطور شدم دکتر رزاقی هم ميگه هیچ ربطی نداره 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سها جان سیکل من بدون ال دی بود اصلا نمیدونم چرا برای انتقال فریز ال دی میدن؟! اگه ضخامتت بالا نمیره ...

مرسي آبان جون منظورت از ایزو پرد همون پرد نیزلون؟ آخه من باید بخورم. شما از کجا این اطلاعات دارید مگه شما هم اینطور بودید؟ خوب جرا آمپول ش بهم نداد دکتر.؟ مرسي عزیزم جواب دادی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

دوستان مرکز جهاد دانشگاهی قم ماه قبل آمار موفقیتش از 50% هم گذشته. دوستانی که شرایطش رو دارن به نظرم خوبه قم برن مرکزش خیلیییی پیشرفته است بهترینه تو ایران توی آزمایشگاه جنین شناسیش دستگاههایی داره که حتی تهرانم نیست آدرس و شماره شو میذارم

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم 

قم ، شهرک امام خمینی(بنیاد) ،میدان ایثار ، 

خیابان شبنم

تلفن:02532700155الی157  و همچنین 55  الی 02537849250