2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
ببین پیورگان مثل گوناله منوپیور هم مشابه مریوناله نگران نباش داروهات روتینه عزیزم من پیورگان رو یاد ...

مرسي لاله جون خوشحالم كه هستي و مارو راهنمايي ميكنيد

🙏🏻🌹🌹🌹🌹🙏🏻

بچه ها کسی بوده آی یو آی کنه و بعدش درد شکم و تخمدان داشته باشه. واسه من همش تیر میکشه تخمدونام. دقی ...

سلام.عزیزم این چیزا بعد از آی یو آی طبیعیه بخاطر داروهای تحریک تخمدانه ک مصرف کردی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان من حدودا دوازده صفحه رو خوندم ک پستتو ببینم کجایی پس؟تو رو خدا با جواب مثبت بیا خوشحالمون کن.خدا ب حق پنج تن کمک کنه جوابت مثبت بوده باشه😊

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مامان سبحان من حدودا دوازده صفحه رو خوندم ک پستتو ببینم کجایی پس؟تو رو خدا با جواب مثبت بیا خوشحالمو ...

متاسفانه منفی شده اینجور موقعها آدم حرفی برای گفتن نداره

خدایا شکرت😙

لاله جون دکتر این بار برا تقویت تخمک بهم گلوکوفاژ سلن پلاس کیوتن رد و پودر هیدروکسید داده اگر مکمل دیگه ای هست که من با این ذخیره بالا تخمکای با کیفیت تری داشته باشم بگید بخرم ممنونم عزیزم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
متاسفانه منفی شده اینجور موقعها آدم حرفی برای گفتن نداره

آخ متاسفم بخدا فک میکردم از شادی ما رو یادش رفته حتما.خدا بهش صبر بده و ی قدرت مضاعف برای دوباره بلند شدن و همت کردن.انشالله ک خدا خیلی زود دامن مامان سبحان و همه منتظرا خصوصا بچه های تاپیک رو سبز کنه

سلام.من سه بار ای یو ای کردم کلی امپول دارو گونال اف متفورمین کلومفین احتمال تنبلی تخمدان دارم ...

سلام عزیزم خب وقتی سه بار با آی یو آی نتیجه نگرفتی آی وی اف معمولا توصیه میشه.بیشتر از این وقتتو و هزینه هاتو با آی یو آی هدر نده برو میکرو کن انشالله نتیجه میگیری

لاله جون دارويه من تقريبا با اكثر بچه ها چرا فرق داره دارويه روتيني نداده... چطور ؟! يكم نگران شدم ...

سلام برنجک جون کجایی دختر ؟ تو سیکلی هنوز ؟؟؟  دکتر صالحپور که خیلی اعصاب منو بهم ریخته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها اسم سیکلارو چجوری یاد گرفتین . تو این همه مدتی که دکتر میرم هیچ وقت روال کار برای مریض که توضیح نمیدن ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها اسم سیکلارو چجوری یاد گرفتین . تو این همه مدتی که دکتر میرم هیچ وقت روال کار برای مریض که توض ...

اگه از همون اول در کنار درمان تو مراکز ناباروری مشاور هم کنار دکتر بود خیلی خوب بود حداقل انقدر استرس و نگرانی برای ناآگاهی پیش نمیومد

خدایا شکرت😙
لاله جون دارويه من تقريبا با اكثر بچه ها چرا فرق داره دارويه روتيني نداده... چطور ؟! يكم نگران شدم ...

عزیزم داروهات داروهای روتین بودن اصلا خودتو نگران نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂😂 آنا جون ديگه كم كم ميتوني ماهارو ويزيت كني چون عمرا چيزايي كه شما گفتيد و من درك كنم اميدو ...

عزیزم من کجا ویزیت کجا.....

عزیزم دکترامون این همه زحمت کشیدن درس خوندن بازم خیلیاشون اون جوری که باید نیستن حالا من چطور با دو تا سرچ کردن بتونم همچین جسارتی کنم.....

شما لطف دارین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امیدوارم امروز بهتر شده باشی عزیزم، بالاخره هر کسی یه روزایی داره تو زندگی که کم میاره نه فقط واسه خ ...

عزیزم با تمام وجودم برا تک تکتون بهترینارو مبخوام.....