2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم من خودم این اصطلاحاتو زیاد نمی دونم میخواستم بدونم فقط حالا نچرال یعنی چی😌😌

نچرال یعنی اینکه میذارن تخمکگذاریت اتفاق بیفته و یه چهار روز بعد تخمکگذاری برات انتقال میدن.....

اینطوری هورمونات روال طبیعیو دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شاید کیفیت نداشتن..... قبلش تقویت کردی؟

آنا جون کیفیتشون عالی بود واز این ۹ تا ۷ تاش جنین بلاست شده بود ولی نه تقویت دارویی نه ولی غذایی چرا

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیزم اتفاقا خیلی صحبت های منطقی شما منو روشن کرد چون ازدیروز دارم حرص میخورم نکنه دکترم خوب ...

واقعا از صمیم قلب به حق این شب جمعه از خدا می خوام دامن همه ماها سبز بشه مخصوصا اونایی که سقط و انتقال های پی در پی داشتن چون دل شما ها شکسته تره 😭😭😭😭😭

عزیزم این کارش فرق داره کارش مثل ستروتایده اگه اشتباه نکنم..... سیکلت احتمالا آنتاگونه و الان دیگه ...

وااااي من چقدر اطلاعاتم نسبت به شما ضعيفه 

آنتاگونه چيه !؟🙈🙈

مهارش چه داستانيه 🙈😂

خوردن هویج یا آب هویج هم ضرر داره؟ تو سیکل پانکچر و انتقال؟

آب هویج حالا یکی دو بار نه ضرر نداره ولی این جور نباشه مداوم مصرف بشه چون اون هم ویتامین A  بالایی داره ولی مصرف خود هویج نه مشکلی نداره در حد نرمال 

آنا جون کیفیتشون عالی بود واز این ۹ تا ۷ تاش جنین بلاست شده بود ولی نه تقویت دارویی نه ولی غذایی چرا

عزی م خوب این نه تا تخمکای گرفته شزه بودن.....

منطورم اینه شاید فولیکول زیاد داشتی از بینسون فقط نه تا تخمک قابل لقاح بوده.....

منظورم از کیفیت اینه یعنی گفتم شاید فولیکول پوچ زیاد داشتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من امروز يه آمپول ديگه هم بهم اضافه شد تا ديروز كه پيورگان ميزدم كه تاشنبه ميزنم امروز منوپو ...

اینو دکتر برای من به جای ستروتاید نوشته بود که اگه ستروتاید گیر نیاوردم اینو بزنم 

خدایا شکرت😙
وااااي من چقدر اطلاعاتم نسبت به شما ضعيفه  آنتاگونه چيه !؟🙈🙈 مهارش چه داستانيه 🙈😂

عزیزم آنتاگون یه نوع از پروتکلهای تحریک تخمدانه.....

به زبان ساده تقریبا اینجوریه.....

عزیزم ببین یه سری سیکلها اینجوریه که اول مهار شروع میشه یعنی سیستم باروری مهار میشه بعد تحریک تخمدان شروع میشه.....

این سیکل اگه اشتباه نکنم اگونیسته.....

یه سری سیکلها اینحوریه که اول تحربک تخمدان شروع میشه بعد مهار میکننش.....

این سیکلم آنتاگونیسته.....

عزیزم شما سیکلت انتاگونیسته و این هم امپول مهار کننده اس مشابه ستروتاید هست اما چون الان ستروتاید پ ...

لاله جون دارويه من تقريبا با اكثر بچه ها چرا فرق داره

دارويه روتيني نداده...

چطور ؟! يكم نگران شدم

پس آمپولش كلفتر از پيورگانه 😩😩🙈🙈

كاشكي داروهاي سيكلم مثله بقيه دوستان بود ميتونستم اطلاعات بيشتري پيدا كنم

در هر صورت ممنونم كه اين اطلاعات و بهم ميدين

عزیزم آنتاگون یه نوع از پروتکلهای تحریک تخمدانه..... به زبان ساده تقریبا اینجوریه..... عزیزم ببین ...

😂😂😂

آنا جون ديگه كم كم ميتوني ماهارو ويزيت كني

چون عمرا چيزايي كه شما گفتيد و من درك كنم

اميدوارم اين داروها اثر بخش باشه

میدونم حرفات برا آروم کردن من بوده اما به خدا وقتی ناراحتی و استیصال دوستامو میبینم نمیتونم آروم بگی ...

امیدوارم امروز بهتر شده باشی عزیزم، بالاخره هر کسی یه روزایی داره تو زندگی که کم میاره نه فقط واسه خودش، بلکه غصه اطرافیان و این انتظار بی پایان هم بهش اضافه میشه

خدا به دل همه ما آرامش بده 

مخصوصا به دوستانی که منفی شدن امیدوارم همه ما با معجزه شاد بشیم 

خلاصه آنا جونم مراقب خودت باش تو داری حسابی برای امثال ما سنگ تموم میذاری ولی حق نداری خودت و نی نی و پرنسس و همسرت رو اذیت کنی همین که وقت میذاری برامون خودش خیییییییلیه

الان که می نویسم اشک تو چشمامه و همش از خدا می خوام واسه ما هم فرجی بشه و دکتر اجازه بده سیکل میکرو رو شروع کنیم

از همه دوستان یه دعای حسابی و از ته قلب می خوام... 

دپستان زیر وزمایش نوشته ۱۰۰٪ نمیشه به جواب ابن وزمایشا اطمینان کرد و در بعضی موارد نتایج مثبت کاذب ه ...

عزیزم چون همچین آزمایشی وجود نداره، حتی همون آمنیوسنتز هم با این که دقت بالایی داره ولی تمام بیماری هایی که جنین رو تهدید می کنه نشون نمیده، واقعا این معجزه خدا رو بسپار به خود خدا صاحب اصلیش، نی نی مهمون شماست گلم مراقب مهمونت باش 

منفي شد انا جون ازمايشم منفي شد😭😭😭😭

الهی بمیرم

من مطمئنم امشب خوشحال میشیم

عزیزم حالتو کانلا درک میکنم

اما خودتو نباز و فقط ب خدا توکل کن

منم این تجربه رو ۳روز پیش داشتم