لاله جون بله فرق داره.....
عزیزم من کلا زیاد اهل فریز نیستم و سرخ کرده هم درست نمیکنم اما فرمت مجلسیش سرخ شدست.....
چون فرایند درست کردنش زمانبره معمولا خیلیا یه جا زیاد درست میکنن.....
یه جا سرخ کردنش کمتر روغن میبره.....
خوشگلتر و تردتر میشه.....
دیدی پیاز خلالی چه جوری سرخ میشه هویجم اون مدلی خلالی و سرخ میکنن.....
اما من کلا آب پز درست میکنم...
اینطوری رژیمی تره.....
نهایت مال یکی دو کیلو در درست میکنم.....
خودم جرات استفاده از رنده شو ندارم.....
الان گرفتم صبح قراره شوشو خرد کنه یکی دو بسته میکنم میذارم فریزر...
که هر وقت لازم بود لااقل هویجش حاضر باشه.....