2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست
آنا جون یه سوال من ذخیره تخمک خیلی بالایی دارم ولی تو سیکل قبلی من همش ۹ تا تخمک داشتم آمپولام هم گو ...

عدد ذخیره ات چنده عزیزم؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون من امروز يه آمپول ديگه هم بهم اضافه شد تا ديروز كه پيورگان ميزدم كه تاشنبه ميزنم امروز منوپو ...

عزیزم شما سیکلت انتاگونیسته و این هم امپول مهار کننده اس
مشابه ستروتاید هست اما چون الان ستروتاید پیدا نمیشه اورگالوتران تجویز میشه
من اینو خودم تزریق کردم خیلی سوزنش نسبت به گونال و بقیه دور نافی ها کلفته :((((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکلی که جنین تازه رو انتقال میدن یعنی بلافاصله بعد پانکچر و جنین رو فریز نمیکنن که بعدا انتقال بدن. ...

ممنون از راهنمایی عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اشتباه نوشتم میخواستم بنویسم سیکل نچرال ممنون از نکته سنجی

عزیزم من خودم این اصطلاحاتو زیاد نمی دونم میخواستم بدونم فقط حالا نچرال یعنی چی😌😌

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فدات بشم به نظرت احتياج هستش شنبه برم درمانگاهشون

به نظرم نه ولی بازم خودت ببین چطوری. (اگه موقع ادرار مشکلی داری حتما برو) اگه فکر میکنی لازمه یه سر برو. ولی سعی کن تا ماه دیگه که انتقال داری حسابی به خودت برسی. یه سری حرکات یوگا برای باروری هست که میتونی تو youtube پیدا کنی و تو خونه انجام بدی. آب هم زیاد بخور. سعی کن شاد باشی. (کاری که من نکردم).

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
خب کلا بالای 12 13 تا تخمک هایپریه دیگه ولی از یه تخمدان هایپر شدین اون یکی که تعدادش 3 تا بود خوب ...

واقعا🤤... خوب این خنگولا چرا انتقال دادن؟؟؟ خدایا!!!! 

یعنی من هر چی به همسرم میگم اینا خیلی بیسوادن میگه نه تو بهشون اعتماد نداری. اینم نتیجه اعتماد. 

باید خودمون به داد خودمون برسیم هر جای دنیا که باشیم. بخدا....

بازم ممنونم لاله جون. بخدا صحبت کردن با شماها کلی چشممو باز کرده تا الان. کاش زودتر با این پیج و شماها آشنا شده بودم.😙😙😙

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
آنا جون یه سوال من ذخیره تخمک خیلی بالایی دارم ولی تو سیکل قبلی من همش ۹ تا تخمک داشتم آمپولام هم گو ...

عزیزم شاید کیفیت نداشتن.....

قبلش تقویت کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونم شما خیلی دلت بزرگه . گفتن نکنه بگی به من اعتماد نکرد و منو قبول نداشت . ممنونم از لطفت خیلی گ ...

نه بابا من میگم به دکتری که هر چی باشه این همه سال درس خونده چشم بسته اعتماد نکنین و خودتونم حواستون باشه و تحقیق کنین حالا بیام از کسی انتظار داشته باشم چشم بسته به من گوش کنه؟

من خودمم از تجربیات دوستان استفاده میکنم اما نه کورکورانه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من امروز يه آمپول ديگه هم بهم اضافه شد تا ديروز كه پيورگان ميزدم كه تاشنبه ميزنم امروز منوپو ...

عزیزم این کارش فرق داره کارش مثل ستروتایده اگه اشتباه نکنم.....

سیکلت احتمالا آنتاگونه و الان دیگه مهارت شروع میشه.....

الان هم پيورگان هم منوپوراز فردا هم اين دور نافي 😩😩😩

پیورگان و منوپور برا تحریکه این آمپول جدید برا مهار.....

ببخشید انا جان  من انتقالم با جنین فریزی بود  و تواین یه ماه دوره ام چه قبل و چه بعد از ...

نه عزیزم برا فریز همه هاش سی جی ندارن.....

این مازاد بر سیکله و نقش چسب جنینه و برا هر کسی تجویز نمیشه.....

خب اگه فولی ها زیاد بودن پس هایپر بوده دیگه من دقیق شرایط ماری جون یادم نیست ، فقط تو ذهنم بود انگار ...

البته منم دقیق یادم نیست چون اخیرا تعداد دوستای جدید زیاد شده به یاد نگهداشتن اطلاعات دوستان.....

انا جون خورشت هویج با هویج پلو فرق داره؟ بعد هویج که همه ی فصل ها هست چرا فریز میکنین؟

لاله جون بله فرق داره.....

عزیزم من کلا زیاد اهل فریز نیستم و سرخ کرده هم درست نمیکنم اما فرمت مجلسیش سرخ شدست.....

چون فرایند درست کردنش زمانبره معمولا خیلیا یه جا زیاد درست میکنن.....

یه جا سرخ کردنش کمتر روغن میبره.....

خوشگلتر و تردتر میشه.....

دیدی پیاز خلالی چه جوری سرخ میشه هویجم اون مدلی خلالی و سرخ میکنن.....

اما من کلا آب پز درست میکنم...

اینطوری رژیمی تره.....

نهایت مال یکی دو کیلو در درست میکنم.....

خودم جرات استفاده از رنده شو ندارم.....

الان گرفتم صبح قراره شوشو خرد کنه یکی دو بسته میکنم میذارم فریزر...

که هر وقت لازم بود لااقل هویجش حاضر باشه.....