2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
اگه نداری ممکنه همونی باشه که انا جون گفت شیاف رو واژینال استفاده میکنی؟

لاله جون شما گفتی مربای به رو با شیره انگور یا خرما درس میکنی عزیزم میشه بگی برا هر کیلو به چقد شیره ریختی توش؟بعدش رنگش عوض نمیشه،چون شیره قهوه ایه خودش.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان من دیروز پی ار پی کردم. خداروشکر راحت بود مشکل خاصی نداشتم. فردا میرم سونوی مجدد و به ام ...

منم پی آر پی کردم. بعدش کمی ترشحات خونی داشتم زنگ زدم دکترم گفت اشکال نداره. شما بهدش علائمی نداشتی؟ من فردا انتقال دارم امروز خارش پیدا کردم نمیدونم چرا. اما ترشح ندارم. خدا کنه مشکلی پیش نیاد محتاج دعاتونم لطفا توی دعاهاتون من رو هم دعا کنید  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي خوبم 

خوشحالم بخاطر شادياتون

غصم ميگيره براي غم تو دلاتون

بهترينها براتون پيش مياد صبور باشيد و منتظر معجزه

ببخشيد كه نيستم اين روزا اصلا حال و روز خوبي ندارم متاسفانه 

دوستاي خوبم ميشه كمكم كنيد من فردا وقتسونو دارم براي قلب خيلي زود نيست يا برم وقتمو؟؟؟؟

آخرين پريودم ١٥ فروردين 

انتقالم ٣٠ فروردين و بلاست هم بودن

ميشه راهنماييم كنيد🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
انشاءالله عزیزم خودت چطوری لکه بینیت تموم شد .؟نرفتی آزمایش؟ 

من شنبه باید برم.صبح دوباره بود.نمیدونم جدید بود یا ادامه قبل که با موم شیاف اومد.بیرون نمیاد ولی هست داخل.شیافمو 3 تا کردم.امید به خدا

سلام دوستاي خوبم  خوشحالم بخاطر شادياتون غصم ميگيره براي غم تو دلاتون بهترينها براتون پيش مي ...

زود نیست عزیزم ولی اگر هم قلب رو نبینی خدایی نکرده دیر نیست و فکر کنم تا هفته 8و 9 جا داشته باشه.پس با خیال راحت برو و نگران هیچ چیز نباش

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

آنا جون من انتقال داشتم میتونم عرق بیدمشک بخورم شاید شبها بهتر بتونم بخوابم.خیلی سخت میخوابم و وقتی بیدار میشم خستم از تین همه خواب های بد

راستش ،،یعد از غربالگری اول من یه کم دلشورم ریاد شد ،، یعنی واقعا هیچ راهی نیست بشه فهمید جنین کاملا سالمه ،، میترسم بعد از اینهمه خرج و نگرانی و ذفت و آمد ،،بگن جنین مشکل داره ،، حالا اگه اینو بفهمیم که شکر خدا رو باید سرجاش بیاریم ،، ولی اگه خدا نکرده نفهمیم ،،، 

یعنی میشه رو همین آزمایش و سونوگرافی غربالگری اول و دوم حساب کرد ؟ یعنی اینا مشکلی نداشته باشه یعنی جنین سالمه ؟ و آزمایش هست که بشه فهمید جین دوجنسیتی نمیشه ؟ یا کوری و کری و شنوایی ؟ یا فلجی ؟ چقد نگرانی دارم ،،، واقعا نمیشه از اینا قبل از تولد مطمین شد ،درسته ؟

عزیزم گرمی خوردن زیاد برا کسی که طبعش گرم باشه خوب نیست..... احتمالا شما طبعتونم سرد بوده که از اون ...

آنا جانم يه سوال، شما تو بارداري قبليت تا كي پروژسترون داشتي؟ من الان كه آخر ١٧ هستم به جاي شياف ديگه قرص پروژسترون دارم روزانه يه عدد، دوزشون ٢٠٠ هست ميخوام بدونم تاثيري داره نداره، كلاً طبق تجربه چجوري بهتره به نظرتون؟ بعد اينكه ترشحم دارين الان؟ من  از اولش داشتم ببخشيد گاهي زرد گاهي سفيد ، كشت ادرارم كه خوب بود آخرين بار خدارو شكر دكترمم گفت خارش و سوزش و بو نداره نگران نباش، نظرتون چيه ؟