2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
خب اگه dfi نداده چطوری متوجه شده آزمایشش بد نیست ؟متوجه نمیشم

منظورم همون تعداد و مورفولوژی و ...  . آخه آزمایشگاه هم میگفت اگه dfi مشکل داشته باشه باز نمیتونیم تو میکروسکوپ ببینیم و با دارو هم انقدر خوب نمیشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راس میگی؟ چه خوب  مدارک چی بردی ؟ و اینکه کجای قم مرکز یا جاییه یا داروخانه ؟ عزیزم لطف میکنی ب ...

ببین عزیزم من آزمایشات ایمنی و نخندی بهم هر چی آزمایش بتا داده بودم و منفی بود برده بودم و یه نامه از دکتر آدرسشم قم ۵۵ متری عمار و یاسر نبش کوچه ۳۲

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
دوستان عزيزم روز انتقال و دكتر بعد پانكچر تعيين ميكنه؟!

بله عزیزم بعد پانکچر طبق شرایطت تعیین میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا خیرت بده ی امید تو دلتم باز کردبی بقران دکتره بهم گفت پانزده تا بیست

احتمالا دکتره از اون اهل پولها بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا نمی فهمم چطور به شما گفته dfi مهم نیست. اتفاقا مهمترین آزمایش قبل از میکرو همینه چون شکل و مور ...

عزیزم دکتر عارفی برای پایین اومدن dfi همسرت چه دارویی دادن ؟ و چقدر طول کشید تا پایین اومد ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام جواب آزمایشم منفی شد😔

وای عزیزم نگوووووو.....

دیروز خیلی درگیر دخترم شدم.....

الان بدوبدو اومدم که خبر خوشتو بشنوم یخ کردم....

خیلی ناراحت شدم واست عزیزم.....

فقط میتونم بگم ایشالله خدا واست جبران میکنه به زودی زود.....

منم پی آر پی کردم. بعدش کمی ترشحات خونی داشتم زنگ زدم دکترم گفت اشکال نداره. شما بهدش علائمی نداشتی؟ ...

عزیزم به دکترت بگو برا خارشت نیاز باشه پماد میده.....

دکتر صالحپور که خودش متخصص سقط مکرره  یعنی شما همین اسفند که توقف رشد داشتی بعدش آزمایش دادی و ...

نه قبل از مثبت شدن بارداری آزمایش داده بودم. تو بارداری به دکترها نشون دادم اما کاری نکردن. برای آنتی تی پی او فکر کنم پردنیزولون میدن. چون خود ایمنی هست. شایدم سرم آی وی آی جی. باید پیگیر باشی. چون چندتا دکتر بمن گفتن تی پی اوی مثبت خودش عامل سقط هست. برای منم 20 هست که کمی بالای رنجه و مثبته. برای آزمایش میتونی تو شهرستان خودتون بگردی یه آزمایشگاهی پیدا کنی که این آزمایش رو داشته باشن و یا نمونه خون رو بفرستن تهران. حتما با یه ایمونولوژ بخاطر همون تی پی اوی مثبتت مشورت کن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستاي خوبم  خوشحالم بخاطر شادياتون غصم ميگيره براي غم تو دلاتون بهترينها براتون پيش مي ...

عزیزم نه زود نیست اما اگه احیانا تشکیل نشده بود که ۹۹ درصد مطمئنم شده تا دو هفته هم جا داره......

از الان برا حس زیبایی که تجربه میکنی تبریک میگم......

آنا جون من انتقال داشتم میتونم عرق بیدمشک بخورم شاید شبها بهتر بتونم بخوابم.خیلی سخت میخوابم و وقتی ...

عزیزم والا من نمیتونم چیزی بگم به نظرم بدون مشورت با دکترت نخور.....

عزیزم در مورد خوابت با دکترت صحبت کن ببین نظرش چیه.....

نه قبل از مثبت شدن بارداری آزمایش داده بودم. تو بارداری به دکترها نشون دادم اما کاری نکردن. برای آنت ...

وای خدا چه چیزایی دارم میشنوم امروز   . یعنی دکتر نمیفهمه آنتی تی پی او مثبت نیاز به قرص خاص داره . نمی فهمم واقعا