2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
بچه ها یه سوال اورژانسی دارم چند روز بعد از عمل تخمک کشی پریود میشن  من الان ۶روز از عملم میگذر ...

بستگی داره.....

بعضیا زودتر بعضیا دیرتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا سر دخترم که دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم..... آمپولام از هفته ۱۲ به پرولوتون هفتگی تبد ...

مرسي از توضيحات دقيقت عزيزم منم از ديروز دارم قرصشو ميخورم ديگه، توكل به خدا، سونوي بعدي هم آنوماليه و ان شاءالله كه خوب باشه، هرچند كه هي توهم ميزنم شكمم كوچيك شد بزرگ شد چطور شد 😬 تكونم نميخوره كه يه كم خيال آدم راحتتر بشه البته من جفتم قداميه احتمالا واسه همين باشه

ترشحاتم كه هست من پد بهداشتي ميذارم روزانه كه نظافت رعايت بشه ولي گاهي حس ميكنم خيلي رطوبت دارم اول ترسيدم نكنه نشتي و اينا باشه ولي ميگم ممكنه عرق كردن و اينا هم باعث بشه ديگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=59841789]خوب تقریبا همین حدودا میشه...... ببین مریونال مشابه ایرانیش هر قیمتی باسه از قیمت آزادش کم میشه و ه ...[/QUOTEپس چرا من با تاییدیه اسناد پزشکی گونال اف و ستروتاید گرفتم شد ۹۵۲تومن. البته بعدش گفتن که باید سینال میخریدی که بردم پس دادم و بقیه پولمو گرفتم.

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میشه بگی چیا استفاده کردی منم میخام تو این فاصله که تا انتقالم هست به تغذیه م برسم ولی تمیدونم ...

اگه از طبعت مطمئنی خوب سردی نباید بخوری اما اول باید بگی چرا انتقال فرش نداشتی؟

هایپر شدی؟

چون اگه هایپر باشی فعلا تا برگشت بدنت به حالت نرمال گرمی زیاد واست خوب نیست.....

پس اولا این مشخص کن بعد میریم سراغ تغذیت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خدا چه چیزایی دارم میشنوم امروز   . یعنی دکتر نمیفهمه آنتی تی پی او مثبت نیاز به قرص خاص ...

عزیزم منم دقیق نمیدونم اما درمان تی پی او قرص لووتیروکسین هست اما دکترم میگه سلنیوم هم برای درمانش کمک میکنه. بهرحال یه مشکل خودایمنی هست حتما داروهای ایمنی هم لازم داره. برای اطمینان باید از یه دکتر قابل اعتماد دیگه پیگیر باشی. از دوستان تاپیک اگه کسی این مشکل رو داشته کاش بیاد راهنمایی کنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها يه سوال دارم براي اينكه دوباره از بتا بدم بايد همون ازمايشگاه قبلي باشه؟

عزیرم بهتره همونجا باشه که بشه مقایسه کرد.....

مگر اینکه اونجا معتبر نبوده و بخوایی جای معتبرتر بدی اما مجبوری برا رشد بتا دوباره یه آز دیگه آزمایشگاه جدید تکرار کنی....

اگه از طبعت مطمئنی خوب سردی نباید بخوری اما اول باید بگی چرا انتقال فرش نداشتی؟ هایپر شدی؟ چون اگه ...

اره هایپر شدم ۲۳ تا تخمک داشتم که ۱۷ تاش جین شدن و فریز شدن ممنون میشم اگه منو راهنمایییی کنی در اینمورد

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم منم دقیق نمیدونم اما درمان تی پی او قرص لووتیروکسین هست اما دکترم میگه سلنیوم هم برای درمانش ک ...

منم الان لووتیروکسین میخورم چون کم کاری تیرویید دارم . خود مامای کلینیک هم گفت برای آنتی تی پی او بالا لووتیروکسین میخورن . ولی پرودنیزل نمیدونم در چه صورتی باید استفاده بشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
امروز رفتم دکتر لیست آزمایشهارو نشونش دادم گفتم اگه آزمایشی مونده که نداده باشم برام بنویس بخصوص سی ...

عزیزم والا دکترت نظرش این بوده ولی خوب داروهایی که داری برا انعقادیه نه ایمنی.....

به هر حال بستگی به حست به دکترتم داره.....

منم سیکل دومم دکترم راضی نشد آزارو بدم و برام فقط هپارین تجویز کرد اما بازم منفی شدم تازه بعد دو تا منفی کوتاه اومد آزارو بنویسه و طبق جواب آزها میدونی چی بهم گفت؟؟؟

گفت با این شرایطت صد بارم انتقال میدادی منفی میشدی.....

منم بغض کردم و گفتم خانوم دکتر من که این همه التماس کردم آزارو بدم گفتین نیاز نیست چون با توجه به بقیه فاکتورات به نظر نمیاد مشکل ایمنی داشته باشی....

دیگه تصمیم با خودته....

برا همینه من میگم دکتراتون رو در مقابل کار انجام شده قرار بدین چون بعد اینکه بگن نیاز نیست سرخودم انجام بدین متاسفانه خیلیاشون لج میکنن.....

ایشالله که با همین انوکسان دیگه جواب میگیری....

تورک آنا جون با توجه به اینکه طبعم سرده . موقع افطار یک فنجان شیر پرچرب و  یه کم حلیم میخورم (توش شیره انگور - دارچین و کنجد میریزم). مشکلی نداره به نظرت ؟ حلیم که فکر کنم گندمه خوب باشه اما حلیم های بیرون فک کنم نشاسته میریزن توش

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم والا دکترت نظرش این بوده ولی خوب داروهایی که داری برا انعقادیه نه ایمنی..... به هر حال بستگی ...

همین دیگه . انقدر این دکترا از خود راضی و مغرورن . تازه یکماهه میرم این مرکز و تشکیل پرونده دادم مجبورم به حرفش گوش کنم . من نظرم اینه سیکل شروع کنم در کنارش تلاش کنم دکتر راضی بشه یا خودم برم پیش ایمونولوژیست .

خیلی امروز بهم ریختم .این از آزمایشهای خودم که اینجوری اونم از dfi همسرم

عزیزم والا دکترت نظرش این بوده ولی خوب داروهایی که داری برا انعقادیه نه ایمنی..... به هر حال بستگی ...

یعنی آزمایشهای سی دی مارکر مال ایمنیه ؟ تو آزمایشهای من هر دوش هست یا فقط انعقادیه ؟