2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
منم فردا باید برم آزمایش هرجی ب ساعاتهای آخر روز نزدیک تر میشم استرس و طپش قلبم بیشتر میشه نمیدونم ...

خیلی قابل درکه برای ماهایی که تجربه گردیم
هفته اول با شوق و امید میگذره
هفته دوم کم کم استرسا شروع میشه
همش دنبال علائمی
دنبال یه نشونه ای
هر دردی ، تیر کشیدنی ، دل به هم خوردگی و.... امیدوارت میکنه
میگذره تا روز آز میرسه
کل دو هفته رو منتظری تا روز ازمایش برسه اما وقتی میرسه میگی کاش نرسیده بود !!
آز رو که میدی بدترین ساعت هاس
وحشتناک ترین لحظه وقتیه که میری جواب رو بگیری 😭😭😭😭😭😭حتی جرات نگاه کردن به برگه رو نداری

خدایا این لحظه های سخت و وحشتناک رو همه مون گذروندیم
لحظه ی تلخ منفی شدن هم اکثرمون تجربه کردیم
کاش دوستامون این همه سختی رو طی میکنن اخرش با خوشحالی و اشک شوق تموم بشه

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خدایا دوستامون رو نا امید نکن
ما تو این مسیر هر کدوم چند سال پیر شدیم !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوست عزيز. شما آزمايشگاه انتقال خون رفتيد براي آزمايش؟؟ ببخشيد كه ميپرسم مطمئنيد كه جواباش معتب ...

عزیزم من شهرستان انجام دادم اما دکترم که دکتر رزاقی هستن، مریضاشونو اونجا میفرستن.حتی روی نسخه مینویسن: آزمایشگاه انتقال خون ایران لطفا....! جواباشون که معتبرهست اما اگه آزمایش AMH مدنظرتون هست، نمیدونم اونجا داره یا نه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون من چیکار کنم ؟ چه آزمایشی بدم ؟ برای انتقال بعدی باید چکار کنم؟ دیگه نمیکشم  راستی من ...

عزیزم میگذره
اولش فکر میکنی دنیا به اخر رسیده
نه میتونی بخندی نه حوصله داری حرف بزنی نه حوصله بری بیرون
کم کم عادت میکنی و کنار میای
سعی کن این روزا بیشتر بخوابی
یا کلا هر کاری ارومت میکنه انجام بدی
تا کم کم این دوران طی بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آناجان من منفی شدم وپری اومد ،باکلی درد ازم یه کیسه کاملا سالم( نترکیده) اندازه یک تا دو بند ا ...

کاش قبلش یه آز بتا میدادی. مگه روز چند انتقال بودی که ساک بارداری داشتی؟

سلام دوستان، لطفا منو در جمعتون بپذيريد. من ٣٤سالمه يك بارداري شيميايي، يك آي يو آي منفي و يك ميكرو ...

خوش اومدی عزیزم 

خیلی قابل درکه برای ماهایی که تجربه گردیم هفته اول با شوق و امید میگذره هفته دوم کم کم استرسا شروع م ...

واقعا حرف دل منو زدید،بخدا اشکم دراومد

خیلی لحظات سختیه،و پراسترس

البته ک ناامید کننده

من۲ساله هربار ک آزمایش دادم یا بی بی چک زدم منفی شده،بجز اینکه روز۱۳انتقال بی بی ک زدم مثبت شد،اما رور۱۵ انتقال باز خط دومش کمرنگتر شد و این منو نگرانتر میکنه

بخدا جرات اینکه برم آزمایشگاه رو ندارم

توروخدا واسم دعا کنید خیلی واسم سخته

اگه منفی بشه واقعا از درون میشکنم و خورد میشم

لاله جون خدا به دادم برسه خواهرش کم آتیش به پا نمیکنه..... همش از در و دیوار بالا میره..... دیگه ا ...

آناجون تو این سن طبیعیه. اما حواست باشه محیط رو امن کنی تا آسیب نبینه. و اینکه زیاد بهش نگی که اینکارو نکن. بجز موارد ضروری مثلا موقعی که خطری تهدیدش کنه. اینطوری بیشتر حرفتو گوش میکنه. 

آنه جون من روز 12 انتقالمه.فکر کنم پریود شدم.دل درد دارم و یه عالمه لک قهوه ای .فکر کنم شروع پریود ب ...

عزیزم شیافت رو اضافه کن یکی تا روز آز

سلام آنا و جون و لاله عزیزم ودوستانم این برگ اطلاعات جوجه های منه لطفا بگین جنینا چند سلولی و چند رو ...

8 سلولی بودن و اصولا جنین از روز 7 ام عمر خودش شروع میکنه به لانه گزینی یعنی از 4 روز بعد از انتقال و این لانه گزینی هم ممکنه دو تا سه روز طول بکشه
امروز یعنی31 اردیبهشت روز 13 انتقالت بود

یعنی تو آزمایشام مشکلی هست که باعث توقف رشد شده ؟

میتونه مشکل انعقادی که داشتین عاملش باشه
بهتره کامل انجام بدین ازهای ایمنی و انعقادی رو

ممنون یاس عزیز. 34 سالمه. آره به خدا.در مورد دکترها واقعا درست میگی. آخه من را دکترم 15 هفته و صفر ر ...

ستاره جان این از ها رو از هفته 17 به بعد انجام میدن خب!! چرا زودتر نوشت دکترت؟
هفته 15 اخه؟!!!!

ممنون یاس عزیز. 34 سالمه. آره به خدا.در مورد دکترها واقعا درست میگی. آخه من را دکترم 15 هفته و صفر ر ...

به نظرم ترجیحا این هفته سونو هم نده
بمون هفته 17 تمام بشه یا مثلا 17 هفته و چند روز دوباره هم از رو تکرار کن هم سونو رو همون موقع بده

به دکترم بگم میخوام هیسترو انجام بدم راحت قبول میکنه یا تازه باید راضیش کنم ؟چه موقع باید انجام داد ...

بهتره یه ماه قبل از انتقال بعدیت باشه و خراش هم بگو بدن برات 

سلام دوستان شب بخیر  ببخشید من یه مسئله رو با دکترم مطرح کردم که توجهی نکردن اما منو نگران کرد ...

عفونت داری عزیزم
عفونت قارچی پنیری
خارش و شوزش نداری؟