2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام ازمایش من منفی شد ۱.۲  نمیتونم حتی گریه کنم  خیلی مصیبت کشیدم هر کاری فکرشو بکنید ک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم......

فقط میتونم بگم از خدا میخوام به زودی اساسی برات جبران کنه.....

جوری که این روزای تلخ برات محو بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم فردا باید برم آزمایش هرجی ب ساعاتهای آخر روز نزدیک تر میشم استرس و طپش قلبم بیشتر میشه نمیدونم ...

عزیزم ایشالله + هستی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من چیکار کنم ؟ چه آزمایشی بدم ؟ برای انتقال بعدی باید چکار کنم؟ دیگه نمیکشم  راستی من ...

منم منفی شدم

۳. ۴ روز  گوشه گیر شدم الان بهترم

فک کنم انتقال اولتون بوده؟

منم اولی بود

۳ تا برام انتقال دادن

۵ تا دیگه فریز دارم.

طبق تجربه دوستان ازمایشات ایمنی انعقادی انجام بدیم قبل انتقال بعدی بهتر هستش

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
سلام ازمایش من منفی شد ۱.۲  نمیتونم حتی گریه کنم  خیلی مصیبت کشیدم هر کاری فکرشو بکنید ک ...

آخی عزیزم نگو تورا خدا انشاءالله خدا به وقتش دلتو شاد کنه. نمیدونم چی بگم که مرحم زخم دلت باشه متأسفم عزیزم 

انا جون من چیکار کنم ؟ چه آزمایشی بدم ؟ برای انتقال بعدی باید چکار کنم؟ دیگه نمیکشم  راستی من ...

عزیزم نمیدونم چیارو بررسی کردی.....

ایمنی، انعقادی.....

هیسترو کردی؟

طبعتو میدونی و تغذیت متاسب طبعته؟

عزیزم دکتر که چه عرض کنم حتی میتونی مرکزتم عوض کنی و با دکتر دیگه و بیمارستان دیگه انتقال بدی.....

به شرطی که مبدا و مقصد با انتقال جنینت موافقت کنن.....

جنینات کجاست؟

منم منفی شدم ۳. ۴ روز  گوشه گیر شدم الان بهترم فک کنم انتقال اولتون بوده؟ منم اولی بود ۳ ...

اره اول بود منم میخوام ازمایش ها را بدم هم اینکه دکترم را عوض کنم . فقط نمیدونم چطور دکتر را راضی کنم

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
عزیزم نمیدونم چیارو بررسی کردی..... ایمنی، انعقادی..... هیسترو کردی؟ طبعتو میدونی و تغذیت متاسب ط ...

جنین ها اصفهان مرکز ناباروری مشتاق هستن 

من هیچ کدوم از این کارا و ازمایشایی که گفتی ندادم یعنی دکترم گف مشکل از شوهرته و لازم نیس برای بعد از انتقال هم بهم فولیک اسید نداد و منم نمیدونستم باید بخورم هر چی برام نوشته بود فقط همونا را خوردم 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
تو برگه ای که بهم دادن نوشتن ازمایش را روز ۱۸ بدین و اگه منفی بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کنید من امروز رو ...

عزیزم خوب دکترت چیزی میدونه اینجوری گفته.....

جنینات چند روزه بودن؟

اره اول بود منم میخوام ازمایش ها را بدم هم اینکه دکترم را عوض کنم . فقط نمیدونم چطور دکتر را راضی کن ...

دکتر ک کار خاصی انجام نمیده بنظرم

اصل کاری جنین شناس هستش

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
سلام. امروز سه روز از آی یو ای میگذره و روز ۱۷ پریودمم. دردای پریود دارم و ترشح. نمیدونم دلیلش چیه.؟ ...

ایشالله نشونه بارداریته عزیزم......