2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان خوبید همگی؟ من دوباره با دکتر عارفی وارد سیکل شدم و از امروز داروهام شروع میشه. سیکلم ک ...

عزیزم در حالت عادی یعنی خیلیا سلکسان از روز انتقال شروع میشه اما اگه مشکل انعقادیت حادتر باشه ممکنه زودترم شروع کنن.....

مثلا یادمه برا یکی از دوستان با شروع ال دی شروع کردن.....

اگه نوشته روزم سوم پری شاید قراره از همون موقع شروع کنی چون انتقالت فرش هست و داروی تحریک تخمدان هم داری و غلظت خونت خیلی بالاتر میره شاید طبق شرایطت خواسته زودتر شروع کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من میخوام ویتامین ای و دی و امگا3 و فولیک اسید و اینا رو از هر کدوم چند بسته بخرم داشته ...

عزیزم اگه تکمیلی نداری که هزینه رو بده بیمه پایه آزاد حساب میکنه.....

من چون بیمه تکمیلیم میده میدم دو دفترچه بیمه تکمیلیم مکملارو مینویسن....

راستی دوستان مواظب صفحات دفتر تامین اجتماعیتون باشین و هدرش ندین چون زودتر از فکر کنم ۴ ماه برگه هاش تموم بشه تمدید نمیکنن ها!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همگی ی سوال داشتم آنا جان و بقیه میشه راهنماییم کنید. من امروز روز۱۴انتقالم هست بی بی چک ز ...

عزیزم بعد از ظهر چون ادرارت رقیقتره منفی شده.....

فعلا فقط اول طبح بی بی جواب میده.....

بچه ها کسی میدونه بعد از آی یو آی چه مراقبتهایی لازمه. من محل کارم پله داره دو طبقه. شنیدم خوردن به ...

عزیزم چند روز اول رعایتت بیشتر باشه برا پله ها هم آروم بالا برو و وسطها توقف کن.....

نشاسته هم اگه مستعد یبوستی نخور.....

مربای به برا صبحونت خوبه....

سلام ب همگی ی سوال داشتم آنا جان و بقیه میشه راهنماییم کنید. من امروز روز۱۴انتقالم هست بی بی چک ز ...

مبارکه. ان شالله که مثبته. آزمایش بدین تا مطمئن بشین. بی بی چک اول صبح اعتبارش بیشتره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دکتر نگفت کی بخور، به نظرتون از کی بخورم؟ 

عزیزم دکتر رزاقی بهد از دوماه از هیسترو اجازه بارداری میده. قرص پردنیزولون هم همزمان باعمل تجویز میکنه که تو این دوماه مصرف بشه. پس شما میتونستی قرصتو شروع کنی. معمولا رویال ژلی و سلنیوم هم برای تقویت سیستم ایمنی تجویز میکنه. حالا میتونی فردا بعد از ظهر زنگ بزنی مطب ازش بپرسی. من یه بار سوال داشتم بعد از 7 زنگ زدم، منشی وصل کرد باخود دکتر صحبت کردم، خیالم راحت شد!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
نمیدونستم تو پانکچر ضخامت خوب داشتی خیلی خوبه که پس ان شاء ا... سیکل نچرال برات جواب میده نه عزی ...

واقعا. لاله جون بخدا گریم گرفت گفتی خیلی خوبه... آخه سیکل نچرال که من تخمک ندارم، اتدمتر م رشد نمی کنه. بعدش من با ده تا فولیکول اندمتر م رشد کرد یعنی با يه فولیکول اندمتر م به هشت می رسه؟ لاله جون داغونم، شب ها با قرص خواب می خوابم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
دو ماه و نیم بعد تقریبا 

خوب پس فرصت داری......

مگه یه ماه قبل شروع سیکلت پرد شروع نمیکنی؟

واقعا. لاله جون بخدا گریم گرفت گفتی خیلی خوبه... آخه سیکل نچرال که من تخمک ندارم، اتدمتر م رشد نمی ک ...

عزیزم به خدا بعضا بعد این همه هورمون تراپی بدن بدون دارو بهتر جواب میده فکرتو آزاد کن......