2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مثل يه ادم درمونده رفتم مطب دكتر امروز، از كرج تا خود مطب پشت فرمون گريه ميكردم،دكتر خيلي تعجب كر ...

عزیزم خیلی متاسف شدم😔 اگه مشکلی نداری حتما یه مدت بیخیال شو سعی کن به خودت خوش بگذره رحمت روتقویت کن انشااله که طبیعی بار دار میشی 

🙏🙏🙏

من مثل يه ادم درمونده رفتم مطب دكتر امروز، از كرج تا خود مطب پشت فرمون گريه ميكردم،دكتر خيلي تعجب كر ...

ببین عزیزم از این مولتی ویتامینه ایران گیر میاد. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
فدات عزیزم..... ایشالله به سلامتی بغلش کنی..... التماس دعا برا همه دوستای منتظرمون.....

وای آنا جان شما بارداری، عزیزم خیلی مبارکت باشه، خیلی خیلی خوشحال شدم، چقدر عالی، انشالله به سلامتی زایمان کنی بانوی مهربون

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
لاله جون دیگه تو سایت نیستن؟  عدد بتا پایین  یعنی جنین ضعیف؟  یعنی احتمال سقط؟  ...

نه عزیزم، ربطی نداره مهم اینه که در عرض دو روز  دو برابر بشه، شاید لانه گزینی خیلی دیر اتفاق افتاده باشه و هنوز در مراحل اولیه بارداری باشی، توکل کن به خدا 

سلام بچه ها دارم از استرس ديوونه ميشمممممم ساعت ٦ جواب آزمايشم و ميدن اينقدر علائم ندارم و چون د ...

عزیزم ان شالله همه چیز به خیر میگذره اما اگه سابقه بارداری شیمیایی داشتی ممکنه که مشکل ایمنی داشته باشی. من نمیدونم شما از لحاظ مشکل ایمنی بررسی شدین یا نه. کسانیکه مشکل ایمنی دارن، باید سرم آی وی آی جی داشته باشن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام یاس عزیزم خوبی؟ببخشید شما کاریوتایپ رو کدوم آزمایشگاه انجام دادی؟

سلام عزیزم.شکر، خوبم گلم. ما تو آزمایشگاه ژنتیک دکتر علی بخشی تو چهارراه مهدیه کرمانشاه، ساختمان پزشکان سبحان، انجام دادیم.

کاریوتایپ با آزمایش ایمنی و انعقادی فرق داره ؟

بله فرق داره. کاریوتایپ یه عکس کلی از کروموزومهاست که شکل و تعداد کروموزومهارو نشون میده. مشکل ایمنی و انعقادی از یه سری آزمایشها مثل سی دی مارکرها و ژتهای ترومبوفیلی مشخص میشه.

سلام دوستان بهد از ظهر میخوام برم دکتر بگم برام ازمایشهای مربوط به سقط رو بنویسه 

باید جدا جدا بنویسه میخوام بیام تهران برای سازمان انتقال خون میخوام بنویسه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
سلام عزیزم.شکر، خوبم گلم. ما تو آزمایشگاه ژنتیک دکتر علی بخشی تو چهارراه مهدیه کرمانشاه، ساختمان پزش ...

ببخشید عزیزم آزمایشگاهش معتبره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین