2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها خوبین؟ببخشید اگه ب کسی ک بارداره تقریبا4 ماهه بگن پشت جنین خون جمع شده و بستریش کنن بچش ...

هماتوم خطرناک نیست اما مراقبت بسیار زیاد میخواد
چون میتونه باعث کنده شدن جفت بشه
تنها درمانش استراحته و استراحت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

پرپر جان ممنون عزیزم
نگرانی طبیعیه اما همون خداوندی که با معجزه داده بهت برات نگه میداره عزیزم شک نکن

نی نی تپل برای انتخاب تیکر همون جا نوشته بود برای پیدا کردن سن بارداری اینجا کلیک کنین ، منم همونجا زدم اما یه چند روزی این داره بیشتر نشون میده

ندا جان ان شاء ا... به زودی زود همه دوستان منتظر تیکر دار میشن و روز شمار پایینش به همه مون شادی و ارامش میده
ان شاء ا... 4 روز دیگه خبر خوش خودت هم تاپیک رو کاملا بهاری میکنه

ستاره جان مبارکه دیدن قلب فرشته ی کوچولوت

روشانیلو ، اصولا تغییر امپول به شیاف یک دفعه نباید باشه
مثلا دوز امپول رو کم میکنن شیاف اضافه میکنن نه اینکه یهو امپول رو قطع کنن
دکتر من نظرش این بود
از طرفی کلا دکتر من میگفت امپول امن تره و مکانیسم جذبش طوریه که چون کبدی هست دیرتر مقدارش افت میکنه و نوسانش کمتره
با توجه به اینکه لک بینی داری به نظرم مسافرت رفتن خیلی اشتباهه

نی نی تپل من بیرون میرم مهمونی هم میرم
ولی هر وقت خسته بشم زود فرا میکنیم

محدثه جان ممنون عزیزم
ان شاء ا... قسمت خودت این شادی خاص و بی نظیر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم امیدوارم خداوند بهت ارامش وصبر بده تا از نو شروع کنی عزیزم اولین کار اینه که ازهای تک ...

لاله جون آز های ایمنی و انعقادی منظورته؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

دوستان من چرا دیگه لکه بینی ندارم ؟ از دیروز گلا قطع شده ، بنظرتون ممکنه سقط شده باشه و نفهمیده باشم ؟ به من نگفتن خطرناکه تغییر از آمپول به شیاف ،،، این بیشتر نگرانم کرد الان ،،، الان من چیکار کنم ؟ فردا باید آزمایش دوم بتارو بدم ،، هیچ علایمی هم ندارم ،،،، لکه بینی هم قطع شده ،،، یعنی چی شده ؟ من ۲ تا آمپول پروژسترون ۵۰ همزمان داشتم که جون لکه بینی بود یه شیاف هم شب اضافه کردن ،،، بعد که من خیلی از درد آمپولا اذیت شدم گفتن روزی ۳ تا شیاف بزار ،،، بنظرتون کم بوده و سقط شده ؟ یعنی این ۳ تا شیاف برابری نمیکنه با اون ۲ تا آمپول و یه شیاف ؟ واقعا نگران شدم

کاش یه دستگاهی بود خودمون میتونستیم تیتر بتارو اندازه بگیریم توو خونه مثل همون تست حاملگی ، تا فردا نمیدونم چجور تحمل کنم..

اگه سقط شده بود به خونریزی میفتادم ؟ یا چون پروژسترون استفاده میکنم مشخص نمیشه که سقط شده یا نه ؟ من هیچ علایمی از بارداری هم ندارما ،،، هیچ چی ،،یعنی سقط شده ؟

سلام سلام سال نو همگی مبارک 

من چشام چهار تا شده

آنا جون بارداری؟؟؟؟؟؟ مبارکه کی کجا چطور ؟ طبیعی یا با ای وی اف وای هی دارم تیکرت رو نگاه می کنم و تاربخ پست باورم نمی شه

کاش یه دستگاهی بود خودمون میتونستیم تیتر بتارو اندازه بگیریم توو خونه مثل همون تست حاملگی ، تا فردا ...

عزیزم دوباره کی ازمایش داری بتای اولت چند بود ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یعنی شما هم حدست اینه که جنین از بین رفته ؟

خوب عزیزم شما دز پروژسترونتو زیاد کردی .لک بینیت واسه همین قطع شده اصلا نگران نباش خدابزرگه مطمئنم شادیت مستدامه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کاش یه دستگاهی بود خودمون میتونستیم تیتر بتارو اندازه بگیریم توو خونه مثل همون تست حاملگی ، تا فردا ...

عزيزم انقدر استرس به خودت نده! مگه قراره تا ماه نه لكه بيني داشته باشي؟؟؟؟؟ خوب چرا مثبت نگاه نميكني كه شايد جاي جنين سفت شده كه لكه بيني قطع شده! سقط كردن مگه راحته؟؟؟ درد داره وحشتناك، خونريزي داره بدجور! گلم انقدر به خودت استرس نده، بسپرش به حافظش و مثبت فكر كن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم