2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
مرسی عزیزم لکه بینیم قطع شد فقط من امروز روز پنجم انتقالمه چرا هیچ علائمی ندارم 😢😢😢😢😢😢

فریبا جون میشه بپرسم شما مشکلت چی بوده ک میکرو کردی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسی عزیزم لکه بینیم قطع شد فقط من امروز روز پنجم انتقالمه چرا هیچ علائمی ندارم 😢😢😢😢😢😢

دوستان خیلی در مورد علائم صحبت کردن اگه خومده باشی پستا رو  ک اصلا تا چند وقت اول هیچکدوم علائم خاصی نداشتن شمام ک برات فعلا خیلی زوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من در جریان لکه بینیت نیستم ،، ولی خیلی زود داری دنبال لایم میگردی ،،،اصلا علایمی نیست همش مال داروها هستش

سلام علیکم جمیعا
سال نوی همتون مبارک باشه
امیدوارم صاحبِ  "حوّل حالنا " بهترین حالها رو براتون در نظر گرفته باشه

علی الخصوص که سال جدید با ماه رجب مقارن شده ، ماهی که پر از خیر و برکته و ماه براورده شدن حاجاته
سالی که نکوست از بهارش پیداست .....

ان شاء ا... به یمن این ماه عزیز همه مون سال خوبی داشته باشیم
منتظرا مامان بشن
مامانا به سلامتی و دل خوش بچه ها رو بزرگ کنن
تو دلی دارا به سلامتی بارشون رو زمین بذارن
بیمارا  از غصه ی بیماری رهایی پیدا کنن
کسانی که عزیز بیمار دارن، دلشون با خبر سلامتی عزیزانشون شاد بشه

با امید به خداوند یکتا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون ازت دوست عزیز ،،‌ الان من اونکارارو نکردم ، از بعد از تزریق گلا کیسه آبگرم گذاشتم ،،، الان راه ...

اره عزیزم راهش همینه کمپرس داغ و ماساژ

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام. سال نوی همه مبارک. انشاالله سالی مملو از شادی وسلامتی پیش روی همه دوستان باشه. لاله جان مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم از دیدن تیکرت.  امیددارم به سلامتی نی نی رو یغلش کنی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
دوست عزیز ببخشید من ۱۰ دقیقه بعد از تزیق کلا کیسه آبگرم میزارم ۳-۴ ساعت و صبح اینقد دردناک میشه که ا ...

اره دیگه گلم
گفتم که یخ بذار 24 ساعت اول از فرداش حوله داغ بذار

الهی فدااااات شم مامان لاله مهربون. ببخشید که ندانسته باعث استرست شدم. عذر تقصیر.     امی ...

لی لا جان نگفتم که بخوای عذر خواهی کنی فدات شم
خواستم بدونی همسر برادرت برامون چقدر مهمه و چقدر نگران حالش هستیم

استرس من هم جدی نگیر والا من همیشه از صدای تلفن هم نیم متر میپریدم از بعد از انتقال هم ده برابر شده این حالتم
تقصیر شما نیست

واقعا ؟؟؟ چه جالب ، اتفاقا پرستاری که به من ندلار تزریق کرد میگفت رفتی توو خونه حوله گرم بزار تا صبح ...

چون از اول کمپرس گرم گذاشتی درد داری و گوله شده
24 ساعت اول فقط کیسه یخ بذار

واقعا حرف با حرف زمین تا آسمون فرق داره..... من کلا از امید الکی دادن بدم میاد یعنی بدونم صد درصد م ...

افرین انا جون دقیقا باهات موافقم
منم معتقدم وقتی حتی مطمئنیم یکی صد در صد منفیه (که به قول خودت بازم باید به معجزه خدا امید داشت) نباید دلش رو خالی کنیم اونم در شرایطی که فعلا راهش انتظاره و کاری جز این نمیتونه انجام بده ، معتقدم بهتره این دوران انتظار رو بدون استرس طی کنه و نهایتا اخرش متوجه بشه اتفاق ناخوشایندی افتاده ، وگرنه روزها استرس داشتن ادم رو داغون میکنه

راستش میخواستم اسم ببرم از اون عزیزی که باعث این استرس شدن ، اما من ازش راضی ام و حلالش میکنم
چون میدونم قصد و غرض نداشته اما خب نظرش رو با تحمیل خاصی بیان کرده !!

خدایا شکررررررررتتتتتتت..... لاله جون فقط و فقط میتونم بگم از خدا سپاسگذارم که اشک شوق همسرتو مستدا ...

ممنونتم انا جانم
ان شاء ا... از این اشک های شوق قسمت همه ی دوستان منتظرمون میشه

انا جون خودمم حدس میزنم پسره
از طرفی چند سال قبل که به نیت بچه دار شدن رفتیم مشهد پابوس امام رضا (ع) علی خواب دید یه اقایی با صورت نورانی  بهش یه پسر داد و گفت اینم امیر رضای شما

برای همین احتمالا نی نی ما پسره

یهه سوال دیگه هم داشتم ، ماها تا کی باید از دسشوی فرنگی استفاده کنیم ؟ تا آخر بارداری ؟ یعنی جایی رف ...

عزیزم من از دست شویی فرنگی استفاده نمیکنم
از اول هم نکردم
اما ماه های اخر اصولا سخت میشه و بهتره فرنگی استفاده کرد

واقعا ؟ تا ۳ ماه ما باید مپاظب باشیم ؟ والا من چون مطمین نیستم نمیخام بگم باردارم و عید هم که هست نم ...

بگین امسال برامون مهمون رسیده نمیتونیم بیایم
دروغ هم نیست مهمون داری دیگه
اونم چه مهممانییییییییییی....

سلام به خواهرای گلم. عید همگی مبارک. منو یادتونه؟؟ من بتام کم کم میرفت بالا تا نزدیک ۱۰۰۰ رفت ولی بع ...

متاسفم عزیزم
امیدوارم خداوند بهت ارامش وصبر بده تا از نو شروع کنی

عزیزم اولین کار اینه که ازهای تکمیلی رو انجام بدی