2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست
سلام بچه ها خوبین؟ به یمن دعاهای شما دوستای خوبم ،لطف خدا شامل حالمون شد بتای من شد 210 ان شاء ا ...

لاله جون مادرانگیت مبااااارک

اینا رو در حالی می نویسم که به پهنای صورت اشک می ریزم

الهی شکر که یه نفر از منتظرا کم شد. 

الهی شکر که دل تو و همسرت شاد 

الهی شکرررررر که شما مثل ما نیستید ددد

این روزا هر چیز شادی که می بینم بیشتر اشکم درمیاد

تو این حال خوبت برا همه ی ما دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پیشاپیش سال نوی همه ی دوستان مبارک❤️❤️❤️

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه متن قشنگی عزیزم ایشالا سال ۹۷ برات پر از امید و دلخوشی باشه    

فدای محبتت آتی جانم.  

امیدوارم برا شما و عزیزانت هم سالی پر از روزهای شاد باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وااااااای لی لا جونم خیلی ممنون عاااااااااالی بود متنت کلی آرامش و امید و انرژی مثبت گرفتم 

فدااااااات نازنینم. خوشحالم از آرامشی که در دل و روحت جاری شد. امیدوارم خیلی زودتر از انتظارت اینجا تیکر بارداری بذاری قشنگم.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ب دوستان گلم پیشاپیش عید نوروز ب همگی تبریک میگم و آرزوی بهترینها و شیرین ترینهارو برای تک تکتو ...

بهار جان ممنون ازت دوست مهربونم
ان شاء ا... قدم سال جدید برای همه خیر پر از خیر و خوشی باشه و همه ی دوستان منتظر مامان بشن و از شیرینیش ما هم شیرین کام بشیم
علی الخصوص خودت بهار جونم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها بتام 1277و سونو کردم کیسش دیدم 4میلی متر بود 😁

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم
خدا رو شکر
خدا رو به اندازه ی بزرگی و رحمتش شکر
خیلی برات خوشحالم عزیز دلم
خدا براتون حفظش کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله جون از راهنماییت.منم اصلا هیچ علائمی ندارم جز اینکه گاهی اوقات تخمدانم درد میگیره و درد سی ...

عزیزم اصلا به علائم توجه نکن
ماها چون زوم میکنیم رو علامتهامون اگر هم چیزی میفهمیم به خاطر همین زوم بودن هست وگرنه در حالت عادی اصلامتوجه این ها نمیشدیم
من خودم علامت خاصی نداشتم
و فقط با سری قبل برات مقایسه کردم
بسپر به خدای مهربون

یا خدا خودت به حق این امام محمد باقر عزیز و این ماه قشنگ لاله جونم رو شاد کن😭😭😭

زینب جان خداوند به حق نام زیبای خانم زینب کبری این شادی رو قسمت خودت کنه عزیزم 

لاله عزيزم انقدر كه من با هيجان راس ساعت ٧/٣٠ اومدم ني ني سايت، مطمنم فردا هيجان تحويل سال رو ندارم، ...

ان شاء ا... هیجان سال نو هم داری عزیزم
امیدوارم خداوند به زودی زود یه عیدی ناب به شما هم ارزونی کنه

الهی شکر،اولین عید سه نفرتون مبارک لاله جان

سه نفری
😭😭😭😭😭
اصلا قابل باور نیست
ممنون مامان ملورین عزیزم

واااای خیلی خیلی مباااارک  دم عیدی خیلی خوشحال شدیم لاله جون  انشالله سالم و سلامت بیاد ...

ممنون نی نی تپل عزیزم 

خدا رو هزار مرتبه شكر، انگار بتاي خودم افزايش پيدا كرده، خدا نه ماه دردونه ات رو حافظ باشه و يك عمر ...

ان شاء ا... به زودی بتای خودت هم میگیری و خبرش رو برامون میذاری عزیزم
توکل به خدا

مبارکه لاله جان - ایشالا به سلامتی بغل بگیری . عزیز شما کلا اکتیوی؟ استراحت نمیکنی؟ جریلن چبه ؟ آخه ...

عزیزم هفته ی اول استراحت کردم
بعدا کم کم سعی کردم به روال زندگی عادی برگردم
چرا میکرو کردم
اما خونه نشین نکرزدم خودمو
سعی میکنم با ارامش یه سری کارهای کوچیک رو خودم انجام بدم
یا بیرون میرم
البته فقط با همسرم میرم و سعی میکنم خسته نشم