2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان من سه روز پیش داروهامو قطع کردم بعد ۴۸ ساعت بتا کم شد اومد روی ۲۰۰۰ بتا تیتر بعدی ۵ فرو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم یعنی ختم بارداری اعلام شد؟

آخه بتات داشت خوب رشد میکرد.....

عزیزم برگشتش به صفر والا زمان بره.....

ممکنه زود اتفاق بیفته ممکنه زمان ببره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مباركه عزيزم وااي كاش دومي منم طبيعي و يهويي باشه

ایشالله که همینطوری میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من امروزرفتم آزمایش بتام دوازده بودگفتن دوروزدیگه آزمایش بده حالم خیلی خرابه دارم میمیرم از گری ...

عزیزم حتما تکرار کن چون ممکنه بتات دیر بالا رفته باسه و تازه رشدش از ابن به بعد باشه....

عزیزم روز چند انتقال بتات این بود؟

سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام اينجا بهتون خبر بدم ، اين لحظات شيرين رو براي همه دوستان گلم از ته ته دلم آرزو مندم ، دعا گوي همه شما دوستان عزيزم بودم و هستم .

عزیزم یعنی سقط داشتی ؟ سونو انجام داده بودی ؟ بتا که خوب بوده

اره عزیزم قبل قطع دارو رفتم سونو دکترم گفت سقط شده و بقایا یه ساک یکم چروک دیده میشه فردا تیتراژ بده بعد زنگ بزن بگم چیکار کنی ، فرداش بتا دادم ۲۸۰۰ بود گفت دارو قط کن  جنین ۵ هفته سقط شد  چند روزه خودمو سرزنش میکنم کاش روزی دوتا امپول پروژسترون میزدم حس کردم ضخامت اندومتر کمه ،من روزی سه تا شیاف اتروژستان ۲۰۰ میخوردم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم یعنی ختم بارداری اعلام شد؟ آخه بتات داشت خوب رشد میکرد..... عزیزم برگشتش به ...

ببخشید ناراحتت کردم خودمم خیلی ناراحتم به خاطر اینه جنین و بتا کاملا عادی بود تا اینکه یه درد نسبتا شدید اومد سراغم بعد رشد جنین کم شد

راستی آنا جون  این چند روز خونریزی و لکه بینی داشتم اصلا خون بصورت لخته یا بافت ندیدم بنظر شما خونم رقیق بوده یا ضخامت اندو کم بود یا باید منتظر بمونم

سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

وای مامان سبحان قدیم و مامان مهرسای جدید عزیزم! خیلی تو فکرت بودم،خدا رو شکر که خودت و دخملت صحیح و سالم هستین، انشاالله که دخترت نامدار باشه و عاقبت به خیر بشه،این لحظات شیرین گوارای وجودت😘

سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

ای جونم قدم دختر گلت مبارک باشه ان شاء الله زیرسایه پدرومادربزرگ شه،واقعا تواین دلشوره ونگرانی برای لاله جون این خبرچقدرلذتبخش بود ان شاء الله لاله هم بیادشادیمونو تکمیل کنه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بسلامتی عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه چ خوب عیدو س تایی جشن میگیرین زیر سایه حق باشه انشالله

قدم نورسیده مبارک باشه ، خستکی ین چندسال از تنت بیرون رفت ، ایشتلا ۱۲۰ سال کنار هم به خوشی و سلامتی زندگی کنین