2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
پرپر جون عزیزم خوبی .شما هم به سلامتی مثبت شدی سونو رفتی ؟

عزيزم انتقالم دوبار منفي شد، رفتم عمل لاپرا هيسترو... داشتم آماده ميشدم واسه سيكل جديد كه خدا بهم معجزشو نشون داد قربونش برم، قلبشو هم بله سونو دادم خدارو شكر ... واسم دعا كن به خوبي و خوشي پيش بره بعد از اين همه سالِ سختتتت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ازت ، فقط اگر این آبسه باشه ، خطرناکه ؟ یا با دارو حل شدنیه ؟

نگران نباش ایشالله که نیست هر چی باشه قابل حله.....

فعلا منفی فکر نکن.....

اگه احیانا دارو نیاز بود حتما با دکتر زنانت مشورت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تورک آنا ببخشید ،، من زنگ زدم مطب دکتر ، گفتن که آسپرینتو قطع کن ولی هپارینتو ادامه بده ... یه شیاف هم بزار هر شب ،،، در صورتیکه بیمارستان که صبح زنگ زدم گفتن ، هپارینو قطع کن و چیزی از آسپرین نپرسید ،،، و حرفی هم به میان نیاورد ،،، چرا اینهمه متناقض میگن ؟؟!!!

انا جان از روز 4شنبه که جوابم منفی شد داروها ول کردم ببخشید شروع شد به لک خون تا امروز که با یک دل د ...

عزیزم بله امروز روز اولته.....

ایشالله به زودی واست جبران میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما میشه بگید تکون های نی نی رو کی و چطور حس کردید .  آنا جون من لحظه ای یه سمت شکمم از پایی ...

نگران نباش فقط وقتی پاهات سرده جوراب بپوش.....

داره اون تو بازی میکنه.....

والا من سر دخترم هفته بیست به بعد به زور حرکتهارو حس کردم اما بعدا همچین ملق میزد جبران کرد.....

تورک آنا ببخشید ،، من زنگ زدم مطب دکتر ، گفتن که آسپرینتو قطع کن ولی هپارینتو ادامه بده ... یه شیاف هم بزار هر شب ،،، در صورتیکه بیمارستان که صبح زنگ زدم گفتن ، هپارینو قطع کن و چیزی از آسپرین نپرسید ،،، و حرفی هم به میان نیاورد ،،، چرا اینهمه متناقض میگن ؟؟!!!

تورک آنا ببخشید ،، من زنگ زدم مطب دکتر ، گفتن که آسپرینتو قطع کن ولی هپارینتو ادامه بده ... یه شیاف ...

عزیزم احتمالا مرکز فکر کرده فقط انوکسان داری آخه منم فقط انوکسان داشتم....

معمولا پله پله میرن به حرف دکترت عمل کن.....

آسپرینو قطع کن اگه ادامه دار شد انوکسانتو مرحله بعد قطع میکنن....

تورک آنا ببخشید ... منکه غلظت خون دارم مشکلی ایجاد نمیکنه آسپرین قطع باشه ؟ کارکرد آسپرین با هپارین ...

عزیزم نگران نباش منم مشکل انعقادی دارم.....

آسپرین کلا بهم نساخت از اولش حذف شد.....

انوکسانمم دو ماه به خاطر خونریزی و لک قطع شد بعد غربالگری مجدد شروع شد.....

انا جون من ازمایش۳ماهه اول و دادم

حالا دکتر عمومی دید گفت کم خونی شدید داری

من تو ۱۰هفته ام.اسید فولیکم میخورم.

MCH=_25

MCV=_75

ب نظرت تو ۱۰هفته ام چه قرصی بخورم با چه دوزی بهتره

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
لاله جونم بببین من ب خاطرت راس ساعت ۴ اومدم ک نتیجه آزمایشتو ببینم و کلی اینجا برات ذوق کنم عزیزم .. ...

دقيقا منم به خاطر لاله جون اومدم، بيا و خوشحالمون كن عزيزم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم