2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا جون من ازمایش۳ماهه اول و دادم حالا دکتر عمومی دید گفت کم خونی شدید داری من تو ۱۰هفته ام.اسید ف ...

عزیزم هموگلوبین و هماتوکریتت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خسته نباشین..ببخشید دلیل کم رشد کردن بتا و تشکیل نشدن ساک حاملگی چی میتونه باشه؟؟امکان داره تو ...

عزیزم خوب دقیق نمیشه گفت.....

باید فهمید علتش چیه.....

اگه علتش جنین باشه دلیل نمیشه تکرار بشه مگه اینکه والدین مشکل کرومزومی یا ژنتیکی داشته باشن و احتمال تکرار بالا باشه.....

اگه هم علت عدم رشد بحث خونرسانیه اگه حل نشه تکرار میشه.....

اگه بحث ایمنی باشه بازم ممکنه تکرار بشه باید دید علت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درگیر دخترمم خوابش میاد.....

اومدم خبری از لاله جون بگیرم.....

این جینگولی با گوشی مثل هوووش برخورد میکنه هی از دستم میگیردش.....

عزیزم هموگلوبین و هماتوکریتت چنده؟

HGB=13.8g

HCT=41.2%

MCHC=33.5g

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
HGB=12.9g HCT=38.5% MCHC=33.5g

عزیزم برا من وقتی شرایطم اینجوری شد دکترم فولیک رو قطع کرد آهن تجویز کرد....

فقط برا من ۷-۸ ماهگی این اتفاق افتاد نگران نباش اصلا دکترت آهن تجویز میکنه خوب میشه.....

عزیزم برا من وقتی شرایطم اینجوری شد دکترم فولیک رو قطع کرد آهن تجویز کرد.... فقط برا من ۷-۸ ماهگی ا ...

ممنون عزیزم.یعنی واسه جنینم ضرر نداره الان۱۰ هفته ام اخه؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
ممنون عزیزم.یعنی واسه جنینم ضرر نداره الان۱۰ هفته ام اخه؟

نه عزیزم نگران نباش.....

دوستای گلم کسی با لاله ارتباط مستقیم نداره؟

ساناز عزیزم وقتی به پستت رسیدم قلبم گرفت..یاد 4شنبه خودم افتادم ولی ناراحت نباش اینسری با قدرت بیشتر ...

مرسی سارا جون انشاالله عزیزم

بچه ها از همتون بابت همدردیتون ممنونم ی دنیا 

واسم دعا کنین خیلی خستم کرد دوبار انتقال منفی امسالم 

دوستای گلم کسی با لاله ارتباط مستقیم نداره؟

والا من دلشوره گرفتم و خواستم اين سوال رو از شما بپرسم كه ارتباط مستقيم دارين يا نه! انشالا كه از خوشي ما رو فراموش كرده كه چشم انتظارشيم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام به همگی  آناجونی خدا قوت .....خوبی عزیزم؟؟ لاله جون بیا اون خبر خوشکله روبده دیگه !!

عزیزم فدات.....

شکر خوبیم......

دخملیو خوابوندم......

منتظر لاله جون هستم.....

تو چطوری عزیزم.....

والا من دلشوره گرفتم و خواستم اين سوال رو از شما بپرسم كه ارتباط مستقيم دارين يا نه! انشالا كه از خو ...

عزیزم من با هیچ کدوم از دوستان ارتباط مستقیم ندارم.....

با چند تا از دوستان ارتباط داشتم که به خاطر قولی که به همسرم دادم ارتباط مستقیمم رو با همه دوستان قطع کردم.....

الانم تنها ارتباطم با دوستان از طریق همین تاپبک و ایمیلمه.....

خیلی دلشوره گرفتم.....

شکر خدا منم خوبم عزیزم  ان شالله لاله با خبرای خوب بیاد

ایشالله.....