2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا برام یه انتقال شیرین یهویی داده روحمم خبردار نبود تا یهویی فهمیدم و رفتم دکتر گفت قلبشم می ...

ای جانم قربون قلبش...خدا رو هزار مرتبه شکر...اینا رو میشنوم امیدوار میشم پس خدا به ما هم میتونه بده اگه بخواد.

مبارکت باشه مهربون.تو واقعا دلسوزانه همه رو راهنمایی کردی خدا هم عوضشو بهت داد عزیزم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
فردا ۸ هفته میشم ایشالله به لطف خدا....

به سلامتی و دل خوش عزیزم...یه داداش هم بیاد برا دخملت خیلی خوب میشه به امید خدا.

یه سوال مورفولوژی شوهرت چند بود؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چطوری گذاشتی به منم توضیح بده  ذوق کردم تیکر بزارم ؟؟ رنگشو خودمون انتخاب میکنیم؟

اره عزیزم ، گوشه سمت چپ، رو عکس پروفایل برو تو قسمت نی نی سایت من اونجا گزینه سوم یا چهارم هست، رنگش به انتخاب خودته 

اره عزیزم ، گوشه سمت چپ، رو عکس پروفایل برو تو قسمت نی نی سایت من اونجا گزینه سوم یا چهارم هست، رنگش ...

ممنون عزیزم .نوشته تاریخ تولد یعنی روزی که قراره نی نیامون بدنیا بیان روبزنیم؟؟

اگه حساب کردی بگو منم بزنم 

خداجونم شکرت       
از همه دوستان بابت دعا و همدردی و کمک تشکر میکنم. خیلی حالمون گرفتست، دقیقا از روزی بچه اش به دنیا ا ...

خدا به حق روزهای عزیزی که در پیش هست شفای خیر بهش بده و سایش از سر بچش کم نشه ای خدا😢

خدایا شکرت😙
منفی بود بچه ها خون ریزمم قرمز شده و زیاده  دیگ امپول اینا نمی زنم  قطع می کنم داروهامو& ...

عزیزم متاسفم....ایشالا خدا دلتو زود زود شاد کنه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
منفی بود بچه ها خون ریزمم قرمز شده و زیاده  دیگ امپول اینا نمی زنم  قطع می کنم داروهامو& ...

ساناز جون باورم نمیشه 

عزیزم انشالله بزودی مامان میشی 😢😢😢

خداجونم شکرت       
عزیزم دی اف ای رو با اصلاح تغذیه و مکمل های انتی اکسیدان باید اورد پایین 

بی صبرانه منتظر جوابی گلم

درسته لاله جان ولی در کنار آنتی اکسیدان و دارو ها این جراحی هم لازمه، خیلی شرایط عجیب غریبی داریم