2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اناجان من تازه وارد این جمع شدم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدی عزیزم .

قبل از ازمایش pt , ptt شرایط خاصی باید داشته باشم مثلا ناشتا باید باشم یا نه و اینکه ان شاءالله اول هفته بعد که پریود شدم وارد سیکل میشم اگه خدای نکرده مشکلی باشه از اول سیکل دارو میگیرم یا وقت انتقال جنین .

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
ممنون اناجان اهان يعني زخم خوب بشه بعد تا ٦هفته انكسو زد؟براي من مهمه به تظرم بخاطر مخصوصا مشكل قلبي ...

عزیزم من تا دو روز قبل زایمان داشتم بعد زایمانم ۶ هفته دیگه بعد خوب شدن زخمم داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولي خيلي خجالت ميكشم جلو شوهرم و خانوادش بخاطر اين بارداري سختم هر هفته يه استرسي دارم براشون خدا بخ ...

سلام به همه دوستان خوبم

عزیزم خیلی ناراحت شدم بخیر گذشت بیشتر مواظب خودت باش صدقه بده بلا ب دور 

سلام دوستان، صبح بخیر، امروز کی آزمایش داره؟ 

ساراگل جون بود اگه اشتباه نکنم......

من که دلم پیششه ....

خدابا شاد بیاد پیشمون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان گلم...آنا جونم هر بار ک تیکرتو میبینم دلم ضعف میره و خیلی خوشحال میشم انشالله ک تا آخرش برات راحت و با خوشی بگذره دوستان دیگه ک منتظر روز آزمایش هستن الهی ک همتون خوش خبر باشید و از ته دلم میخوام همتون مامان شده باشید ک هستین انشالله فقط این چند روز مونده ب آز استرس نداشته باشید ...مامان سبحان عزیزم ایشاااااالا ک زایمان خوبی داشته باشی بچه هارو اون لحظه زیبا ک فرشته ت داره بدنیا میاد دعا کن ک هممون این لحظه رو ببینیم😍 ..من اسم دختر مامان سبحان ندیدم چی بود میشه ب خاله بهار هم بگید اسمش چیه نی نی گولو😁😍

عزیزم مگه شکر خدا همه چی خوب نیست؟ پس چرا برا خودت استرس ایجاد میکنی..... عزیزم اگه جای نگرانی بود ...

ن نداده اینسری برم‌میگم واسه کمر درد حتما بهم بده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉