2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047313 بازدید | 684588 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ک مثبتی عزیز دلم ببین خیلی هم استراحت نداشته باش زندگی روزمره تو داشته باش فقط آرومتر از قبل ...

عزیزم دکتر از ظاهرش میگه خوبه از نظر ژنتیکی واقعا نمیتونه نظر بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتاجون طرازی جنین اهدایی هم کارمیکنه ؟؟؟‌هزینه اش میدونی 

میدونم انجام میداد من یکی از بیماراشو که جنین اهدایی داشت دیده بودم اما از هزینش اطلاعی ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سه روزه بودن

خوب منطقیه دیرتر باشه......

عزیزم دکتر از ظاهرش میگه خوبه از نظر ژنتیکی واقعا نمیتونه نظر بده....

آنا جون خیلی فکرمو مشغول کرده نمیدونم مشکل کروموزومی داره یا نه مشکل از خون منه یا نه؟ حالا خون میتونم الان پیگیری کنم ولی کروموزوم نه ی بسته فقط جنین دارم نمیخوام حیف بشن😢

سلام به همه دوستان عزيزم ، لاله جون اصلا اين چيزهايي رو كه ميگي من هيچ كدوم رو نداشتم واقعا ، تا الآ ...

عزیزم بهترینارو برات میخوام بی خبرمون نذار.....

بچه انروز روز ۱۳انتقالمه ..ازمایش دادم جوابس ۱بود ..اصلا ته دلم میگفت حالا حالا ها قرار نیست من بارد ...

عزیز دلم خبلی ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی واست جبران بشه.....

آنا جون خیلی فکرمو مشغول کرده نمیدونم مشکل کروموزومی داره یا نه مشکل از خون منه یا نه؟ حالا خون میتو ...

عزیزم به نظرم این بسته رو هم با کمی فاصله انتقال بده....

بحث ایمنیو انعقادیتم پیگیر باش خدارو چه دیدی شاید مثل ستایش تیر آخرت به هدف خورد.....

اگه نشد دیگه از نطر ژنتیکی بررسی میکنی.....

دلم میگه کار به اونجا نمیکشه و ایشالله زودتر جواب میگیری حتی شاید طبیعی.....

چون تازه سرم داشتی....

بدنت خیلی آمادگی داره.....

یه چند ماه ریلکس باش و از زندگیت لذت ببر شاید تو سرنوشتت سورپرایز شدنه.....

راسی آنا جون من انتقال اولم ک منفی شد با درد زیاد پریود شدم و لخته غلیظ ازم اومد با ی چیز سفید اندازه نخود آغشته ب خون (معذرت از تشریح بازم😁)یکبار آزمایش دادم ک ۱ بود و منفی ولی اینبار ک مثبت شدم و بتام اومد پایین بدون درد و بدون لخته با خون شفاف روشن...ب نظرت دفعه اول من زود داروهامو قطع نکردم بهتر نبود یکبار دیگه آزمایشمو تکرار میکردم؟ ته دلم میگه شاید انتقال اول ی خبرایی بوده و من زود داروهامو قطع کردم

راسی آنا جون من انتقال اولم ک منفی شد با درد زیاد پریود شدم و لخته غلیظ ازم اومد با ی چیز سفید انداز ...

بعید نیست.....

اما به گذشته فکر نکن....

برا همین من همیشه میگم عجله نکنین جای اما و اگر نذارین.....

عزیزم به نظرم این بسته رو هم با کمی فاصله انتقال بده.... بحث ایمنیو انعقادیتم پیگیر باش خدارو چه دی ...

آنا جون میخوام چند ماه اقدام طبیعی داشته باشم و باشگاهمو دوباره شروع کنم و زیر نظر متخصص خون مشکل لخته شدن خونمو درست کنم...این چند ماه ک طبیعی اقدام داشته باشم از دکتر بپرسم میتونم آاآس داشته باشم و ویتامین دی؟ چهارسنبه وقت دکتر دارم میخوام ک بهم قرص برای تخمک گذاری و برای اسپرم بده ک طبیعی اقدام دارم ببینم چی میگه...مغزم پر از سواله🤔