2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
آنا جون میخوام چند ماه اقدام طبیعی داشته باشم و باشگاهمو دوباره شروع کنم و زیر نظر متخصص خون مشکل لخ ...

کار خوبی میکنی اما وقتی طبیعی اقدام میکنی روزارو نشمر یعنی ذهنتو آزاد کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه انروز روز ۱۳انتقالمه ..ازمایش دادم جوابس ۱بود ..اصلا ته دلم میگفت حالا حالا ها قرار نیست من بارد ...

عزيزم واقعا نميدونم چي بگم ، ان شا الله خدا خودش بهت كمك كنه و اين رو بدون كه حتما خيلي خيلي زود مامان ميشي .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه انروز روز ۱۳انتقالمه ..ازمایش دادم جوابس ۱بود ..اصلا ته دلم میگفت حالا حالا ها قرار نیست من بارد ...

عزیزم من امروزدعای مشلول ومعنیشوخوندم خیلی آروم شدم هنوز آز ندادم ولی بخوت تاآروم بشی امیدوارم یه دفعه خداغافلگیرت کنه وهمچنین ماهاروکه منتظریم 

افسون عزیزم این درد امروزتو من سالیانه ساله از سر گذروندم میفهممت.کاملا درکت میکنم منم همین حرفایه ش ...

کاش برسه اون روز برای هممون 

دیگه این قوزک پا یاری رفتن نداره    

هزار بار گفتم : یا رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین

ولی باز هم قسمتم تنهایی شد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزمممم انشالله ک مثبتی و آخر هفته خدا میخواد شادت کنه نگران نباش توکل ب خدا مثبت فکر کن مامان گل

انشاله همه دوستان باهم مامان بشیم این سری ما انا جون سوپرایز کنیم

سرگرم کن خودتو، از آون چیزی که فکر میکنی زودتر میگذره

یه جورایی خودمو سر گرم کردم
اما ادم هر چی بخواد فراموش کنه بازم یادش میاد دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه دوستان عزيزم ، لاله جون اصلا اين چيزهايي رو كه ميگي من هيچ كدوم رو نداشتم واقعا ، تا الآ ...

ممنون مامان سبحان از توضیحاتت

ان شاء ا... دختر گلت همه شرایطش عالی و نرماله عزیزم
چیزی نمونده بیاد تو بغل مامان باباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من روز چهارم هستم هیچ علایمی ندارم .از نگرانی دارم میمیرم.

زهرا جون روز چهارم دنبال علایمی دختر!؟؟؟!!!!!!! ای بابا هنوز خیلی زوده دیدی که خیلی دوستان نوشتن اصلا ما اعلایم نداشتیم!

متاسفم عزیزم
اما نباید داروهاتون رو قطع کنین
باید 48 ساعت بعد تکرارش کنین
بدون نظر پزشک داروها رو قطع نکنین