2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047452 بازدید | 684603 پست
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

وااااای آنا جوووون چه خبر خوبی....مبارکت باشه مامان مهربون....چقدرخوشحال شدم...انشالله تمام دغدغه هات برطرف بشه و این چند ماه باقیمونده رو با آرامش سپری کنی...از خوشحالی واقعا نمیدونم چی باید بگم❤❤❤❤

د 

دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

آنا جون چرا زودتر خبر ندادی بارداری؟بخدا اشکم بند نمیاد از شادی.خدا جواب تک تک شب بیداریهاتو برا ماها جواب تموم محبت هاتو با شنیدن صدایه قلب نینیت بهت داد.کاشکی پیشت بودم محکم بغلت میکردم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي آنا جون اصلا نميدونم چي بگم ، من امروز توي خونه تنها بودم و خيلي بغض داشتم و كلي هم گريه كردم ولي با خوندن اين خبر اصلا نميدوني چه شادي وصف ناپذيري اومد توي وجودم ، فقط فهميدم كه معجزه از رگ گردن به همه ما نزديك تره ، گواراي وجودت باشه خانمي و التماس دعاي زياد .

واي آنا جون اصلا نميدونم چي بگم ، من امروز توي خونه تنها بودم و خيلي بغض داشتم و كلي هم گريه كردم ول ...

گریه چرا دختر.خداروشکر بزودی پرنسست رو بغل میگیری گریه برا امثال من هستش نه شما.از این کارایه بد نکنی دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گریه چرا دختر.خداروشکر بزودی پرنسست رو بغل میگیری گریه برا امثال من هستش نه شما.از این کارایه بد نکن ...

ثمين جان گريه امروزم جريان داره نميخواستم كسي رو ناراحت كنم توضيح ندادم ، من و برادرم به فاصله چند ماه با هم ازدواج كرديم اونها هم هنوز بچه ندارن يعني يكبار زنداداشم باردار شد ولي قلبش تشكيل نشد ، حالا شب تولد حضرت فاطمه براي اينكه همه ميخواستن من هم باشم خونه ما جمع شدن و نوه خاله ام كه يك پسر بچه كوچولوي با مزه هست و تازه به زبون افتاده راه ميرفت و ميگفت بابا ، بابا ، يهويي از اون شب خيلي دلم براي برادرم سوخت چون تقريبا دور از جون اون بچه برادرم همسن و سال اون بچه بود كه پدرم به رحمت خدا رفت و از اون شب فقط دعا كردم كه ان شا الله برادرم زودتر پدر بشه و صداي بابا بابا گفتن توي خونشون بپيچه ، حالا با اين خبر آنا جون فهميدم كه خدا واقعا حواسش به همه هست و بايد همه چيز رو بسپاريم به وجود بزرگ خودش .

واااااااای آناجون باخوندن پیامت موبه تنم سیخ شد خدامیدونه که چطوری اشکام داره میریزه ،خداروشکر ،این معجزه ی خداجواب کمکاییه که به ما میکنی مبارکت باشه عزیزم ان شاءلله بارداری راحتی داشته باشی🙏🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ثمين جان گريه امروزم جريان داره نميخواستم كسي رو ناراحت كنم توضيح ندادم ، من و برادرم به فاصله چند م ...

الهی که خدا به داداشت ی بچه ی سالم و صالح عطا کنه.از این به بعد در کنار بقیه براشون دعا میکنم حق داری اشکت در بیاد برا داداشت.خدا دلشو شاد کنه انشالله

ثمين جان گريه امروزم جريان داره نميخواستم كسي رو ناراحت كنم توضيح ندادم ، من و برادرم به فاصله چند م ...

عزیزم ان شاءلله معجزه ی خداشامل حالش بشه وبه زودی خونش پراز صدای خنده بچه هاش بشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

به خدا خودمم نمیدونستم.....

هنوز تو شوکیمممممم.....

دقیقا روزی که بی بی + شد اومدم ازتون التماس دعا کردم چون نمیدونستم چی منتظرمه چون نمیدونستم باردارم و دارو خورده بودمممممم.....

فعلا دکتر گفت نگران نباش از شمام میخوام دعا کنین سالم بغلش کنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تورک آنای عزیز مبارکت باشه ... چقد خپب که خدا اینجوری آدمارو غافلگیر کنه ، ایشالا صحیح و سالم بغلش کنی ... میتونم بپرسم من درست فهمیدم ، همینجوری بارداری براتون اتفاق افتاد یا آی وی اف کردین ؟

باورم نمیشه اون همه برا دخترم بدو بدو کردم و حالا رو هوا معجزه شامل حالم شده..... باورتون میشه حتی ...

تبریک عرض می کنم، زیر سایه پدر و مادر و قدم دار باشه واستون 

باورم نمیشه اون همه برا دخترم بدو بدو کردم و حالا رو هوا معجزه شامل حالم شده..... باورتون میشه حتی ...

واي آناي عزيزم، دوست ناديده من، به امام رضا قسم اشكم سرازير شد، واقعا معجزه خدا شاملت شده، خدا رو شكر، هزاران بار شكر كه جواب دعاهايي كه من و امثال من برات ميكنيم نفس خدا شده توي دلت، اميدوارم بارداري راحت و ايمني داشته باشي، خدا نگه دار تو و دردونت باشه انشالا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

دوستای گلم خیلی سرم درد میکنه.....

چشامو نمیتونم باز نگه دارم.....

روز پر استرسیو گذروندم.....

اما خدارو شکر تا الانش به خیر گذشته.....

قول میدم فردا پستارو بخونم......

از تک تکتون ممنونم.....

دوستون دارم.....

شب همه تون به خیرررررر.....

بوسس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com