2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
سلام امید زندگی جان. خوبم شکر. شما خوبی؟ والا رفتم پیش دکتر عارفی، برا بعد عید گفت برم پیشش، آزمایشا ...

قربونت عزیزم، خدا رو شکر

ان شاءالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم به هفته قبل انتقال باید قطع بشه..... ببینتو کاریت نباشه با روال اونا..... ببین مثلا ۹ روز قب ...

مرسی آنا جونم، ممنون که هستی  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم، خدا رو شکر ان شاءالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم...

فداااااااات عزیزم. برا من که معجزه امکانش صفره. چون لوله هام کلا بستست. فقط امید دارم که میکرو برام نتیجه بده، نگرانم با توجه به سنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم به هفته قبل انتقال باید قطع بشه..... ببینتو کاریت نباشه با روال اونا..... ببین مثلا ۹ روز قب ...

ببخش آنا جون ، جهت اطمینان میپرسم

منظورت اینه که برای 3 روز روزی یکی، بعد سه روز دوم روزی نصف و بعد یک روز در میان.؟

ببخش آنا جون ، جهت اطمینان میپرسم منظورت اینه که برای 3 روز روزی یکی، بعد سه روز دوم روزی نصف و بعد ...

امیدوارم خیلی زود تیکر بارداریت رو ببینیم و باهات روزشماری کنیم قشنگم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فداااااااات عزیزم. برا من که معجزه امکانش صفره. چون لوله هام کلا بستست. فقط امید دارم که میکرو برام ...

زنده باشی عزیززز دلممم، این حرفو نزن ،معجزه ،معجزه است ،صفر و صد نداره... ان شاءالله به زودی خدا درهای رحمتشو به روی ما هم باز میکنه... منم منتظر معجزه ام ،چون با شرایط همسرم همون جنینهایی که دارم هم معجزه هستن.. حالا باید منتظر معجزه باشم که باردار بشم...

خدا بزرگه عزیزززم

امیدوارم خیلی زود تیکر بارداریت رو ببینیم و باهات روزشماری کنیم قشنگم.

ان شاءالله عزیزم،ممنون از دعای قشنگت، ان شاءالله با هم تیکر بزاریم... بعدش هم از دوران بارداری و سوالاتش از هم بپرسیم

ببخش آنا جون ، جهت اطمینان میپرسم منظورت اینه که برای 3 روز روزی یکی، بعد سه روز دوم روزی نصف و بعد ...

بله دقیقا همین منوال یه روز آخرم به روز درمیون نصف میخوری....

یا اگه دیدی به روز در میون نصف سخته همون یه روز یک چهارم بخور و قطع کن.....

یعنی با ریتم کاهش ملایم قطعش میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنده باشی عزیززز دلممم، این حرفو نزن ،معجزه ،معجزه است ،صفر و صد نداره... ان شاءالله به زودی خدا دره ...

معجزه تحقق غیرممکنها از نظر ماست.....

بوا خدا غیر ممکنی وجود نداره.....

وگرنه اگه همه چی مهیا باشه که دیگه معجزه نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچها من خیلی میترسم روز دوازدا انتقامه ..تا لحال هر چی بیبی هم گذاشتم منفی شده..امیدی ندارم اصلا😐😐 ...

عزیزم به چیزای خوب فکر کن و انرژی + رو جذب کن.....

ترشح سفید هستش آنا جون 

نگران نباش تا زمانی که رنگ و بو و خارش نباشه جای نگرانی نیست.....

دوستای گلم خیلی دلشوره دارم دعا کنین امروزم به خیر بگذره.....