2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست

سلام دوستای گلم. من دیشب هم لکه بینی داشتم یعنی یه ترشح قهوه ای رنگ. ...خطرناکه؟ ؟ زنگ زدم بیمارستان گفتن طبیعیه فقط شیافت رو بکن روزی سه تا. ..ولی نگران شدم. ..آخه چرا لکه بینی دارم

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون ان شاءالله که ختم به خیر میشه منم 5 تا آیت الکرسی برات میخونم

خدایا ممنون بابت این دلهای مهربون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو خودت خیلی مهربونی وبه همه کمک میکنی .ان شاالله خداهم نگاهش به تو هست ومشکلت حل میشه .یا فاط ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله همیشه فقط شادی دوستامو ببینم......

ممنون بابت نفسهای گرمتون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این امپوالا رو باید تو یخچال بزاریم یا تو دمای خونه .انوکساپارین وپروژسترون خیلی سرد میشه میزارم یخ ...

عزیزم آمپول پروژسترون که زیر ۳۰ درجست انوکسانم یادمه زیر ۲۵ بود حالا یه نگاه بنداز.....

من یه یخچال یونولیتی داشتم که توش یخ میذاشتمو و دماسنج توش گذاشته بودم و دماشو با یخ سرد و با دماسنج کنارل میکردم و زیر ۲۰ نگه میداشتم و داروهای زیر ۲۵ درجه رو توش نگهداری میکردم.....

ولی شیاف پروژسترونو تو یخچال میذاشتم.....

سلام دوستای گلم. من دیشب هم لکه بینی داشتم یعنی یه ترشح قهوه ای رنگ. ...خطرناکه؟ ؟ زنگ زدم بیمارستان ...

عزیرم نگران نباش چون واقعا برا ماها دیگه طبیعیه.....

فقط شیافتو طبق دستور زیاد کن و استراحتتو بیشتر کن.....

حل میشه.....

عزیزم بهترم از این بابت که دلم به دعاهای شما دوستای گلم گرمه......

آنا جون خیلی نگرانت شدم

امیدوارم تا الان مشکل حل شده باشه

فقط دارم ایه الکرسی میخونم براتون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آنا جون خیلی نگرانت شدم امیدوارم تا الان مشکل حل شده باشه فقط دارم ایه الکرسی میخونم براتون

ببخشین انقدر ناراحتتون کردم اگه نمیومدم پیشتون دق میکردم.....

والا هنوز معلوم نیست چی میشه......

التماس دعا دارم.....

سلام صبح همه گی بخیر

روز زن مبارک دوستای خوبم

انا جون بهتری انشالله ؟

بچه ها کسی هست مثل من دهنش همش تلخ باشه و تشنش بشه من اصلا سیر نمیشم از اب هر چ می خورم باز دهنم خشک خشک 

دوستان من هیچکدوم ازآمپولاروتویخچال نذاشتم داروخونه ب شوهرم گفته بودتویخچالی نیستن منم نذاشتم

من گونال اف ک پودری داروخونه بهم گفت یخچالی نیست ولی رویان گفت یخچالی بوده منم نزاشته بودم بخچال

گونال تفنگی می دونستم یخچالی ولی پودری نمی دونستم داروخونه گفت بزار جایی ک گرم نیست فقط تو کمدی چیزی بزار ک من گذاشتم دم پنجره تا خنک تر باشه