2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
باید فشار میاوردی برات مسکن بزنن من این سری مرکز چون دولتی بود نمیزدن برام!! هر پرستاری رد میشد خوا ...

عجب ادم هایی عوضی 

مرکز ما بچه ها گفتن شیاف دادن

اونایی که هم هایپر شدن بهشون میرسیدن

سلام به همگی دوستان خوبم من به ذهنم رسید که اگه بشه به جای ویزیت با یک پزشک برم کلینیک ناباروری که ...

من رویان میرم راضیم 

چی می خوای از مرکز بدونی

رفتار پرسنل بخش ای وی اف خیلی خوبه

دکتراش هم ک تیمی کار می کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت تشکیل شده. ضربانش(fhr) نوشته بود صفر واسه همین استرس گرفتم

شایلین جان احتمالا بد متوجه شدی
وقتی قلب تشکیل بشه حتما ضربان هم مینویسن
شاک فتال پل گفته یا یولد ساک گفته مثلا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عجب ادم هایی عوضی  مرکز ما بچه ها گفتن شیاف دادن اونایی که هم هایپر شدن بهشون میرسیدن

بیمارستان ما از این خبرا نبود
والا یه تخم مرغ هم ندادن به ما هر چی گفتیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامانای عزیز روزتون مبارک
ان شاء ا... یک عمر این نام زیبا برازنده تون باشه و باهاش عشق کنین

مامانای بالقوه هم ان شاء ا... به زودی به این نام زیبا ملقب میشین
و شیرینیش رو حس میکنین

شایلین جان احتمالا بد متوجه شدی وقتی قلب تشکیل بشه حتما ضربان هم مینویسن شاک فتال پل گفته یا یولد ...

ان شالله که همین باشه

خیلی استرس دارم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
25 تومن؟؟ پشیمون شدم اصلا کار خوبی نمیکنه 😂😂😂😂😂 مد نشه صلوات

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیمارستان ما از این خبرا نبود والا یه تخم مرغ هم ندادن به ما هر چی گفتیم

تخم مرغ ندادن اونجا هم اونایی ک هایپر شدن سرم البومین گرفتن

ققط کمپوت دادن ک گفتن میوشو نخورین

سلام اناجون من 6هفته و1روز رفتم سونو واژینال گفت قلب تشکیل شده اما ضربانشو نوشته صفر. اندازه جنینمم ...

عزیزم شاید هنوز ضربانش محسوس نیست.....

نگران نباش......

ایشالله سونوی بعدی ضربانم میبینی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا. لاله چرا جوابمو نمی دید 

ندا جون من سعی کردم همه پستارو در حد توان جواب بدم شاید از قلم افتاده.....

ممنون میشم تکرار کنی چون حضور ذهن ندارم......

سلام دوستان هزینه ivf با میکرو چقدر تفاوت داره ؟ حدودا چقدر میشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
زمانی که دوز بالا داشتم نه انا جون اون جریانش مربوط بود به حساسیت داروییم زمانی که دوز 10 میلی( دو ...

عزیزم پرد تا جایی که میدونم ایمنیو سرکوب میکنه و این سرمه که در حالت تعادل نگهش میداره.....

البته اینو از گفته ایمونولوژم برداشت کردم اگه اشتباه نباشه......

حتی یادمه تاکید کرد پرد سرکوب میکنه ولی سرم رگلاژ میکنه......

حتی یادمه یه بار موقع تزریق سرمم یه آقایی دقیقا همین سرم منو (آی وی آی جی) رو تزریق میکرد و گفت سه ساله داره تزریق میکنه و مشکلش ایمنی پایین بدنشه.....

حتی میگفت مثلا ۸ تا سرم که باید تزریق کنه گاها یکیشو نگه میداره به محض احساس سرماخوردگی اون یکیو تزریق میکنه.....

من ابن سینا بودم و تا جایی که میدونم خیلی اهمیت نمیدن البته پیش خود دکتر توکلی اگه ویزیت بشین که مم ...

لاله جان مهربون اومدم بنویسم واستون خواستم بگم امیدوارم دخترای گلتون یه عمر چراغ خونه تون باشن...خب پس مبارکه اساسی🌷🌸🌹مروارید بشه ایشالااا...

شما موافقید با اینکه از طریق مراکز ادامه بدم؟؟یه بار با دکتر توکلی ویزیت شدم گفتن از نظر من مشکلی نیست و لازم به سرم نیست..بیشتر روال کاری رو میگم از نظر دوز دارو که اگه لازم باشه تغییر بدن و مانیتورینگ بهتره کلینبک باشه یا مطب خصوصی؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من رویان میرم راضیم  چی می خوای از مرکز بدونی رفتار پرسنل بخش ای وی اف خیلی خوبه دکتراش هم ک ...

مرسی دوست خوبم مامان گلی ایشالا که به زودی واسه شما شادی کنیم اینجاا آمین...میخوام بدونم از لحاظ شلوغی و رسیدگی چطوره مرکز؟؟همون پزشکان که گفتید کادر خوبی داره...ممکنه بخاطره شلوغی به چیزایی رو فراموش کنن آخه خیلی ها نظر مثبتی ندارن نسبت به کلینبک

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
مرسی دوست خوبم مامان گلی ایشالا که به زودی واسه شما شادی کنیم اینجاا آمین...میخوام بدونم از لحاظ شلو ...

فدات عزیزم مرسی از دعای قشنگت

شلوغی ک خیلی شلوغ من یکساعتی برم میشینم واسه سونو ی سری ک کشید ب دوساعت واسه سونو دوساعتم قسمت مشاوره نمی دونم چشون بود خلوتم بودن ها تند تند انجام نمی دادن 

رسیدگیش خوبه فقط مشاور ماماییش واسه اولین با ب من دوتا امپول کم داد ک من خودم فهمیدم رفتم نوشتن برام 

دکتراش من مشایخی و اشرف معینی و مهناز اشرفی و تهرانی نژاد بهم خوردن خیلی خوبن