2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم، امیدوارم که حال همتون خوب باشه و انشاالله تو هر مرحله ای که هستید خدا پشت و پناهتون ...

عزیزم خدارو شکر.....

خوشحالم که بهتری ایشالله دردونتم صحیح و سالم به زودی زود قدم پربرکتشو به خونش میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها و مخصوصا انا جون مهربون
میخوام یه خبری بهتون بدم
یکی از دوستان نی نی سایتی چند سالی هست مدام بارداری غیر نرمال داشت
یعنی به ازمایش نرسیده سقط میکرد
هر دکتری هم میرفت میگفتن بارداری که به ازمایش نرسه و فقط بی بی مثبت بشه یعنی مشکل کروموزومی داره جنین !!
بماند که خیلی ها میگفتن اصلا بی بی چک مثبت قابل اعتماد نیست و الکی مثبت میشه !!و تو اصلا حامله نمیشی که سقط کنی!!

به هر حال ازش خواستم ازمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بده و کاریوتایپ و عکس رنگی
هیچ دکتری حاضر نشد ازمایش های ایمنی رو بنویسه براش!!
فقط کاریوتایپ رو نوشتن و عکس گرفتن که خب نرمال بودن

بنده خدا تو 3 سال اون قدر سقط کرد که پلاکت خونش شده بود 50000!!!!!
بهترین دکتر مازندران که بسیار معروفه به جای اینکه بگه خانم عزیز شما به خاطر سقطت پلاکتت افت کرده و باید تقویت بشی، براش ازمایش مغز استخاون نوشت و گفت ممکنه سرطان خون باشه!!

به هر حال راضیش کردم بره پیش یکی از دکترای که تو تهران بهش معرفی کردم ، قبلش هم گفتم برو پیش یه دکتر زنان بی نام و نشون برات این آزها رو بنویسه ، دکتری باشه که اصلا ندونه اینا چی هستن!!

ازها رو داد و مشکل داشت  هم ایمنی هم انعقادی
شکر خدا دکتری که تهران رفت پیشش یه سری داروهای لازم رو داد و ایشون بعد از مصرف چند ماهه اقدامش رو شروع کرد
چند روز پیش بهم خبر داد بارداره و شکر خدا بتاش بعد از 48 ساعت هم رشد بسیار عالی داشته
امشب هم همسرش میره تهران تا دکتر سرم رو براش بنویسه

این خبر خوش رو نوشتم تا نا امید نشین حتی وقتی دکترا با اطمینان خاطر میگن مشکل شما اینی که میگی نیست
چون دکترا علاوه بر اینکه خدا نیستن ، متاسفانه خیلی هم لجوج میشن گاها!! و حتی حاضر نیستن یه ازمایش بنویسن تا مثلا  با مدرک به بیمار نشون بدن خانم شما اشتباه میکنی !!

انا جون چون ازمایشات  ایمنی انعقادی چیزیه که شما خیلی روش تاکید دارین گفتم شرایط دوستمون رو اینجا بگم تا دوستان بیشتر از قبل به لزوم انجامش
پی ببرن .

هر سقط زود هنگامی ناشی از مشکلات رحم یا کروموزومی نیست دوستان یادتون باشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون بازم خوبه 4ساعت شمارو خوابوندن مارو 20 دقیقه ای بلند کردن😣

خوب بعضی مراکز اعتقاد ندارن ک بخوابه طرف زیاد بعد انتقال نگران نباش توکل ب خدا انشاالله مثبت میشیم نتیجه کار مهمه

ب این اعتقاد دارین ک جنینی ک سالم رشد خودشو می کنه تو هر شرایطی؟طرف نمی دونه بارداره هزار تا کار می کنه کلی چیز میز می خوره بچش می مونه 

سلام آنا جون..بله جنین فریز دارم و آزمایش منو دیدی و گفتین خیلی حاد نیست

اوکی.....

چون اصلا یادم نبود فقط یادم بود انجام دادی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها و مخصوصا انا جون مهربون میخوام یه خبری بهتون بدم یکی از دوستان نی نی سایتی چند سالی هست مدام ...

دکترا رویانم اعتقادی ب این ازمایش ها ندارن هر کار کردم ننوشتن برام

بچه ها و مخصوصا انا جون مهربون میخوام یه خبری بهتون بدم یکی از دوستان نی نی سایتی چند سالی هست مدام ...

خیلی خوب بود.خدا رو شکر واقعا من با همههههههه حرفات موافقم لاله جون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدات شم آنا جون مرسی برای تبریک. شما همیشه مهربونی نه راستش کل مراحل انتقال از لحظه ی گذاشتن اسپکلوم ...

عزیزم هر چیه ایشالله خیره.....

شاید مال تغییرات هورمونیه خلاصه فکرای خوب خوب بکن......

عزیزم ممنون از اطلاع رسانیت....

واقعا خیلیامون دربه دریم به خاطر فقط چند تا آز!!!!!

اره ی سری جاها لگن میارن مرکز ما یک ساعت نیم خوابیدیم ک دکتر گفت نیم ساعت اول مهمه دستشویی هم هر کس ...

آره جوری صحبت کردن که منم خیلی ریلکس شدم 

قبلش میگفتم وای من چه جوری لباسامو بپوشم دیدم همه خیلی ریلکس لباس عوض میکنن بلافاصله بعد استراحتم همه رفتن دستشویی خخخخ

خداجونم شکرت       
اره ی سری جاها لگن میارن مرکز ما یک ساعت نیم خوابیدیم ک دکتر گفت نیم ساعت اول مهمه دستشویی هم هر کس ...

من فقط خداخدا میکردم که دکتر رمضانعلی برام انتقال نده خیلی به من استرس میده یه سری بهم گف با اجازت قندتم که داره میره بالا 

من آزمایش رو هم به دکتر غدد رویان هم یه دکتر غدد سمت خودمون نشون دادم گفتن کدوم دکتر به تو گفته قند داری اتفاقا آزمایشت خیلی خوبه

خداجونم شکرت       
ازی جونم مبارکت باشه عزیزم ان شاء ا... مامان عید97 هستی  گلم نگران مایع نباش منم ترشح ابکی د ...

لاله جووووووووون ای جانم شما هم انتقال داشتی؟
وای من چه بی خبرم . عزیزم انشالله مثبت میشی :*
چه روزی انتقال داشتی؟ چندتا جنین؟

خدایا شکررررررر

اناجان دكتر به من ٥تا پرولوتون داد كه دوتاشو زدم يكي اون هفته يكي انروز سه تاي ديگش اگر خدا بخاد ميشه هفته سي اخريش.فكر كنم بازم بده و ٢٥٠هست مال شما چند بود؟راستي اناجان دكتر صدا رو نفهميد چيه ولي خودم حس ميكنم وقتي جنين جابجا ميشه اين صدا در مياد شايد مال كيسه ابمه كه پرابه