2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم من تمام پیامهای پر مهر شمارو خوندم تشکر میکنم از همه شما ...فقط برام دعا کنید 😍🙇‍♀️

عزیزم ایشالا ک بتات هر چی زودتر بره بالا و دوباره شاد بشی توکل کن ب خدا ایشالا ک درس میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

ارمغان جونم تبریک میگم عزیزم مبارک باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم هر دو رو به جا انجام دادی؟ عزیزم عجله نکن..... به نظرم سومیم انجام بده حتما.....

آنا جون هر دو یجا انجام دادم حالا سومی میخوام برم آزمایشگاه سعید خیابان پاسداران اونجا خیلی معتبره...نظر شما چیه؟

بچه ها زنگ زدم ک برم پیش دکتر ب منشی ک گفتم جریانو گفت خیلی زود رفتی آزمایش دادی سه روز دیگه دوباره ...

به نظر منم ادامه بده چون ممکنه دو تا بودن یکی اول لانه گزینی کرده و دومی بعدا و اولی متوقف شده باشه.....

پس عجله نکن و یه بتای دیگه حتما تکرار کن اگه بازم کمتر شد اون وقت قطعش کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون برای کم شدن عوارض این داروها این روزا چی بخورم . تغذیم چطور باشه

عوارض کدوم داروها عزیزم.....

امروز درگیر خونه تکونی بودم مغزمم مثل بدنم تعطیله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

فک کنم به خاطر اینکه روز ۱۳ هستی زوده عزیزم به من روز ۱۷ گفتن آز بدم

خداجونم شکرت       
آنا جون هر دو یجا انجام دادم حالا سومی میخوام برم آزمایشگاه سعید خیابان پاسداران اونجا خیلی معتبره.. ...

عزیزم اگه قبلیه هم معتبره همونجا بده نه که جای دیگه بده ولی اگه جای دیگه بدی نمیتونی با هم درست مقایسه کنی.....

حالا سومیو هر جا دادی با توجه به جوابش بازم میشه حدس زد که نیاز به تکرار داره یا دیگه نتیجه قطعیه.....

اگه خیلی بالاتر بره یا خدای نکرده خیلی پایین یعنی منفی باشه دیگه نتیجش قابل اعتباره.....

اما اگه مشکوک بشه مجبوری دوباره تکرار کنی همونجایی که سومیو دادی.....