2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
یاس عزیزم خیلی برات ناراحت شدم و متاسفم امیدوارم بزودی خدا دلتو با دادن ی نینی دیگه شاد کنه

ممنونم عزیزم. همچنین برای شما😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ندا جون من دوتا رو مجبور شدم ازاد بخرم بعد به دکترم گفتم دوباره بنویسه و بردم به همون داروخانه که از ...

ارمغان جون رفتم هلال احمر بهم داد ولی ازاد حساب کرد .بعد گفت بگو تو دو تا نسخه بنویسهدکه دوتاش توی یه نسخه باشه قبول نیست تازه گفت شنبه بیا یکیشون رو تایید می کنیم دوبارا روز یکشنبه بیا یکی دیگه  رو .تمام داروخانه ها رو زنگ زدم هیچ جا نداشت مجبور شدم برم هلال احمر

یا امام رضا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاس جون بنظر من تحت نظر یه دکتر حداقل سه ماه هم خودت و شوهرت مکمل تقویتی استفاده کنین بعد اقدام کن ح ...

ممنون عزیزم. من و همسرم از مرداد هر دو انواع مولتی ویتامینارو استفاده کردیم. تحت نظر بودیم. من خودم انواع آزمایشارو انجام دادم. اما قسمتمون این بود. دکتر گفت بچه هایی که زیر ۱۰ هفته سقط میشن مشکل کروموزومی دارن. ما از خدا میخوایم، ان شالله خدا هم بهمون بده.

بهار جون و مامان110 جونم تبریک میگم ایشالا ک سالم و سلامت بیان بغلتون بخدا خیلی خوشحال شدم براتون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یاس جان من هم تجربه سقط بخاطر قلب داشتم. عزیزم پیشنهاد من بهتون اینه یه کم صبر کنین تا طبیعی ببینید ...

دوستم هم همینو بهم گفت. والا عکسشو تو ریپورت سونو میبینم دلم آتیش میگیره. آخه تازه داشت دست و پاهاش شکل میگرفت. ستون فقراتشم خیلی خوب تشکیل شده بود. 

راستی انا جون یه چیزی فکرمو مشغول کرده بهم نخندی😁،میگم این سلکسانی ک دور ناف میزنم تو چش و چال بچم ...

خخخخخخخخخ......

بهت نخندیدما یاد خودم افتادم که خودمم همچین فکری میکردم.....

یه بار به دکترم گفتم گفت نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی انا جون یه چیزی فکرمو مشغول کرده بهم نخندی😁،میگم این سلکسانی ک دور ناف میزنم تو چش و چال بچم ...

من اکثرا زاویه دار میزدم چون کلا شکم پت و پهنی نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستم هم همینو بهم گفت. والا عکسشو تو ریپورت سونو میبینم دلم آتیش میگیره. آخه تازه داشت دست و پاهاش ...

الهی... درکت میکنم فقط اقدام به سقطش نکن عزیزم مورد داشتیم که بارداری ادامه پیدا کرده. هرچی خدا خودش بخواد همونه فقط. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
من اکثرا زاویه دار میزدم چون کلا شکم پت و پهنی نداشتم.....

آنا جون عزيزم شما وزن دخترت موقع تولد چه قدر بود ؟ من هنوز وزن خودم بالا نرفته اصلا اين موضوع روي مخم هست با اينكه وزن دخترم توي هفته ٣٣ كه رفتم سونو كه خوب بود ٢٢٠٠ ولي من هم احساس ميكنم شكمم خيلي بزرگ نيست البته لباس تنم نباشه بزرگتر نشون ميده ولي با لباس نه . ديگه اين ٢٠ روز آخر هم دعا كنيد براي من به خير و خوبي بگذره . 

بچه ها من امروز سونو شدم .دوباره برام امپول منوپیور و گونال و ستروتاید نوشت .کل شهر رو زنگ زدم هر در ...

فدات بشم عزززم.....

ایشالله بهترین نتیجه منتظرته.....

خستگی راهو از تنت در میاره...... 

دوستانی که باردارید و آنا جون توروخدا جوابم رو بدید

آسپرین رو تا کی باید مصرف کرد؟؟؟؟

من نه سابقه سقط دارم، نه فشار خون. ولی دارم آسپرین مصرف میکنم

الان حدودا سه ماه و سه هفته هستم

توی نت خیلی درمورد عوارض آسپرین نوشته

توروخدا بگید تا کی باید مصرف کنم😔

دوستانی که باردارید و آنا جون توروخدا جوابم رو بدید آسپرین رو تا کی باید مصرف کرد؟؟؟؟ من نه ساب ...

عزيزم نگران نباش ، آسپريني كه ما مصرف ميكنيم دوز بسيار پاييني داره پس فايده اش از عوارضش بيشتره . خانمي من تا ١١ بهمن آسپرين داشتم يعني دقيقا تا ٢ ماه قبل از تاريخ زايمان طبيعيم .

ستايش جان عزيزم خنده نداره خانمي من هم مثل خودت به همين موضوع فكر ميكردم هميشه البته ميدونم احتمالا ...

منم گاها همینکارو میکردم......

خصوصا بعضا که بعد تزریق خیلی تکون میخورد استرس میگرفتم اما دکترم گفت موردی نداره نگران نباش......

عزیزم شما تا هفته چندم سلکسان زدین؟  هر روز میزدین؟

من تا دو روز قبل زایمان......

هر روز میزدم از روز انتقال تا دو روز قبل زایمان به جز اون مدتی که خونریزی و لک بینی داشتم.....

فقط ی چیزی رنج آزمایشگاه زده زیر ۱۰ منفی بالای ۲۵ مثبت بتای من ۵۷.۵ ...ب نظرتون خوبه؟ ....همسرم جواب ...

سلام

وايييييي چه خبره اينجا الهي شكرررررر

بهار جون 

و مامان جون 

الهي شكرررر كه جواب گرفتيد. 

خيلي خوشحال شدم

ان شالله تااخرش خوب پيش بره

تروخدا برا منم دعا كنيدددد امروز شش انتقال بودم

الهي كه ني نيامون تقريبا همسن بشن😍

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...