2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مرسی دوستان عزیزم دعای شما و انرژی مثبت شما بی تاثیرم نبود انشالله ک شاهد مادرشدن تک تک شما عزیزان از این ب بعد هستیم...لی لا جون انشالله بزودی خبر خوش مادر شدن شمارو بشنویم و آنای عزیز سپاس فراوان از شما....💖💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز سونو شدم .دوباره برام امپول منوپیور و گونال و ستروتاید نوشت .کل شهر رو زنگ زدم هر دری زدم که این داروها رو پیدا کنم .که متاسفانه ستروتاید رو هیج جا نداشت من به جاش اورگتران به جاش گرفتم اونم باهام ازاد حساب کردن .از غصه و خستگی که در به در این داروخونه ها بودم بیرون با صدای بلند خیلی تلخ می خندیم .

یا امام رضا

سلام دوستان من الان مرخص شدم، دلدرد و سفتي شكم هنوز هست، يكشنبه بايد براي جنين برم، توكل به خدا، انتقال دوماه ديگه، هم سطح پروژسترون بالا بود و هم اينكه تخمدانهام زياد تحريك شدن، انشالا خدا خودش كمكم كنه، راستي دوستي كه گفتن زير دو رو انتقال ميدن شايد در مورد همه صدق نكنه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام بچه ها خوبین؟ من تازه امروز مرخص شدم دیروز حالم خوب نبود نگه داشتن منو 12 تا تخمک گرفتن !! ...

لاله جون خوشحالم كه سلامتي، دقيق حالتو ميفهمم منم داغونم، انگار كاميون از روي شكمم رد شده، در مورد انتقالت نگفتن؟ من به خاطر پروژسترون بالا دو ماه ديگه انتقالم شد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ممنون مامان سبحان جون. ان شالله خدا نی نی شمارو حفظ کنه. 

یاس جان من هم تجربه سقط بخاطر قلب داشتم. عزیزم پیشنهاد من بهتون اینه یه کم صبر کنین تا طبیعی ببینید دفع نمیشه بدون حتی داروی گیاهی. من پشیمونم ازینکه زود رفتم سفط کردم درحالیکه بعضی ها که صبر کردن بعدا بارداریشون ادامه پیدا کرده...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام دوستان من الان مرخص شدم، دلدرد و سفتي شكم هنوز هست، يكشنبه بايد براي جنين برم، توكل به خدا، انت ...

سوگولي جون خوب شد انتقال ندادي. انشالله دو ماه ديگه حالت سر جاش اونده با شرايط عالي انشالله ميري برا انتقال. 

بروژسترون زير دو فقط يكي از چراغ سبزهاي انتقال هست بقيه مواردم مهمه مثلا همين هايپري و چيزهاي ديگه هست كه دكتر تشخيص ميده. 

سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

واااای خداروشکر عزیزم خیلی خوشحاللل شدم سر سفره عید سه تایی شدین شایدم چهارتایی 😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم با خبرای خوبتون 

انشالله نی نی یا نی نی هات سلامت بیان بغلت

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها خوبین؟ من تازه امروز مرخص شدم دیروز حالم خوب نبود نگه داشتن منو 12 تا تخمک گرفتن !! ...

لاله جون واست آرزوی بهترین میکنم.

لاله جان شما آندومتریوز داشتین؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

یاس عزیز خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاء الله خداخیلی زود غمتوتبدیل به شادی کنه

مامانای جدید تاپیک دریادل ،مامانی خیلی خیلی مبارکتون باشه ان شاءلله که بارداری راحتی داشته باشین .

لاله جون خداروشکر که تعدادتخمکات خوب بود ان شاء الله همشون تبدیل به جنینای تپل مپل بشن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....