2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان صبح تون بخیر من دیروز ویزیت شدم با یه دکتر جدید..میخواستم نظرشون رو بدونم ایشون به ...

آتریسا جون به نظرم یه فرصتی به خودت بده......

بعضا زمان دوای درد هست.....

به نظرم یه وقفه میتونه تو پیدا کردن راهکار کمکت کنه.....

من هیچ وقت ناامیدیو قبول ندارم اما تو این شرایط یه وقفه واقعا میتونه تو انتخاب مسیرت کمکت کنه......

چون میدونم الان شرایط تحلیل و سبک سنگین کردن موقعیتتو واقعا نداری اما زمان میتونه برا راهکار پیدا کردن کمکت کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم انا جون، راستی انا جون من برا شیافم با دکتر صحبت کردم ب جاش امپول بده قبول نکرد از طرفی ه ...

عزیزم من که با دو تا آمپول دو تا شیاف (شیافارو تا هفته ۱۵-۱۶) داشتم.....

عزیزم خیلیا تا ماه آخر شیاف رو دارن......

نگران نباش عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تورک جون من دیرور رفتم سونوومتاسفانه یکی تخمک سایز 18داشتم ویکیش کیست شده بود کلی ناراحت شدم وی ...

نه عزیزم بدون دستور نزن.....

احتمالا دیده جواب نداده سیکلو عملا کنسل کرده و خواسته طبیعی اقدام کنی......

بازم احتیاطا زنگ بزن بپرس ولی از توضیحاتت فکر کنم سیکلتو کنسل کرده......

سلام خانما  من صبح رو شورتم یه کم ترشح سفید دیدم روز سوم انتقال هستم   شما هم ترشح ...

عزیرم چند روز اول داشتن ترشح عادیه.....

سلام عزیزم بیمارستان دولتی هست طرح 85 درصدم توش اجرا میشه

ممنون گلم شما رفتید؟شنیدم باطرح 85درصد کل هزینه حدود 2تومن میشه اما زنگ زدم معتضدی گفت حدود سه چهار تومن میشه وکلا آزاده

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
نه عزیزم بدون دستور نزن..... احتمالا دیده جواب نداده سیکلو عملا کنسل کرده و خواسته طبیعی اقدام کنی. ...

اره گلم کنسل کرد وگفت اخراسفندبیست ویکم بازم برم مطب ممنون پس نمیزنم میترسم اون یکی هم کیست بشه 

سلام دوستان صبح تون بخیر من دیروز ویزیت شدم با یه دکتر جدید..میخواستم نظرشون رو بدونم ایشون به ...

آتریسا جون تنها چیزی که میتونم بگم اینه که  دوباره تکرار کنید الان تو کانال خوندم یه خانمی بعد هفت بار میکرو الان بارداره 

ای کاش مشکل هزینش نبود من که اولین و آخرین بارم هست فقط خود خدا باید کمک کنه

خدایا شکرت😙

سلام آناجون و بقیه دوستان. دیروز کمی احساس کردم علایمم کم شده بخصوص دمای بدنم پایین اومده بود. این بود نگران شدم و امروز رفتم سونو. البته دکتر داخلیم برام سونوی کبد و کیسه صفرا نوشته بود. در کنارش گفتم برام سونوی سلامت جنین هم انجام بدن. دوهفته پیش سونو شده بودم و جنینم سالم بود و با پنج روز تاخیر نسبت به تاریخ پریودم، هفت هفته بود و قلب داشت.  متاسفانه امروز بهم گفتن که جنین تا هشت هفته وسه روز رشد کرده و بعد رشدش متوقف شده و قلبش دیگه نمیزد. کبدم هم سونو کرد گفت یه کوچولو چربه! حالا باید منتظر خونریزی بمونم. از هیچ کس هیچ قله ای ندارم. خواست خدا بوده. دکترا همه هر چی توان داشتن انجام دادن. منم تا اونجاییکه تونستم آزمایشای لازمو انجام دادم. دیگه خواست خدا براین بوده. 

رفتم دکتر برام یه سونوی دیگه برای تایید نوشت. و گفت آنوکساپارین و شیافمو قطع کنم. دو روز پیش پسرم بخاطر ویروسی شدن، دچار اسهال و استفراغ شد. نمیدونم منم شاید از ویروسش گرفته باشم. اما بشدت دچار سردرگمی هستم. احساس میکنم عزیزی رو از دست دادم و سوگوارم اما اصلا گریه ام نمیاد. درد بزرگیه. چون میدونم این باعث میشه وسواسم بیشتر بشه. دفعه بعد بیشتر نگران بشم. نمیدونم چه حکمتیه. پسرم هم بدون اینکه ما چیزی بهش بگیم همه چیزو متوجه میشه! بمن گفت پس کی این داداشم میاد؟! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام بچه ها کسی درمورد بیمارستان معتضدی کرمانشاه اطلاعی داره؟

شماهم کرمانشاهی؟ والا من یکی دوبار رفتم اما بعد طبیعی باردار شدم والانم که بچم ازدست رفت. ان شالله شما نتیجه میگیری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام به همگی. من وارد سیکل میکرو شدم فقط دو تا فولیکول داشتم تخمک کشی کردم و ۳ تا تخمک داشتم یکیش جنین شد ولی گفتن جنینت خوبه. الان روز ۷ انتقال هستم ولی امیدی ندارم. علامت خاصی هم ندارم فقط حس پریود میاد و میره. به نظرتون با یه جنین امیدی هست؟؟😢 و اینکه اگر منفی بشه برای ادامه درمان نمیدونم چه کنم با تخمک خودم دوباره امتحان کنم یا برم سراغ اهدایی 😢نظرتون رو بگید لطفا دوستان عزیز 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
مرسی عزیزم ان شالله هممون جواب بگیریم منتظر خبرای خوبتون هستم راستی نفخ شما تموم شد ؟؟ علامت خاصی ...

افسون عزیزم اره خود بخود نفخ خوب شد اصلا نمیدونم بر اثر چی بود! در حال حاضرم تنها علائمم اینه رحمم وقتی قدم میزنم درد میگیره یا حالت تهوع دارم مخصوصا دیشب.البته نمیشه به این چیزا فکر کنم اخه کم دارو استفاده نمیکنیم میتونه عوارض دارو هم باشه.انشاله هرکی انتقال داره مثبت بشه بچه ها برامون جشن بگیرن😂..چقدر پروهم من!

سلام به همگی. من وارد سیکل میکرو شدم فقط دو تا فولیکول داشتم تخمک کشی کردم و ۳ تا تخمک داشتم یکیش جن ...

سلام انتقالت  مبارکه.حتما حتما امیدوار باش بخدا قسم یکی از دوستای ما با یه دونه انتقال با تنها تخمکی که داشت الان ماشاله 6ماهشه! چرا امید نداشته باشی!فکر مثبت کن