2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم مگه هاش سی جی رو می قراره بزنی؟

اره عزیزم سه روزی نصف هاش سی جی میزنم.نوشته بودن اونایی که از جنین فریز و جنین اهدایی استفاده میکنن باید هاش سی جی بزنن.نمیدونم دیگه این چه صیغه ایه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من روز پنجم انتقالم دو روزه از شدت نفخ دارم می ترکم غذای نفاخم نخوردم اصلاااااااا&nbs ...

انشاله که دامنت سبزه.منم 7روزه انتقال دادم.

روز اول انتقال چنان نفخ گرفته بودم که داشتم میمردم فکر میکنم بخاطر داروهام بود

به سلامتی عزیزم....... منتظر بتای تپلتیم......

فداتشم مررسی انشالله همه کسایی که منتظر هستن مامان بشن 

ببخشید تورک آنا جون من از موقع انتقال تاحالا خیلی باد معده دارم طبیعیه؟؟؟

البته از همه معذرت میخوام این سوالو پرسیدم 😓😓😓😓

خداجونم شکرت       
اون یکی رو چیکار کردن براتون؟؟

عزيزم همون موقع انتقال بهم گفتن چون ٨ تا جنين ديگه دارم اون يكي رو دوباره نميگذارن فريز بشه ولي گفتن اگر كسي جنين نداشته باشه دوباره براش فريز ميكنن البته فكر كنم اگر قابليت فريز شدن دوباره داشته باشه .

مشابهش چيه ؟ فكر كنم مشابهش هم نبود 

اورگالوترون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم سه روزی نصف هاش سی جی میزنم.نوشته بودن اونایی که از جنین فریز و جنین اهدایی استفاده میکنن ...

عزیزم منم هاش سی جی (روز ۲ و ۵ انتقال کاملشو) داشتم، برا بالا بردن شانس + شدنه.....

برا من جنین فرش بود و اهداییم نبود.....

عزیزم من همون دو هفته بعد انتقال بتا دادم......

فکر نکنم لزومی به این همه منتظر بودن باشه.....

عزیزم اثرش تا اون موقع نمیمونه مگه اینکه همچنان هاش سی جی رو داشته باشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جون خیلی خیلی از دیدن امضات خوشحال شدم آفرین به تو عزیزم انشالله خدا بهت دوتا نی نی سالم و سلام ...

مرسی از دعایه قشنگت عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فداتشم مررسی انشالله همه کسایی که منتظر هستن مامان بشن  ببخشید تورک آنا جون من از موقع انتقال ...

عزیزم از عوارض داروها میتونه باشه به دکترت بگو شاید راهکاری واسه کم کردنش داشته باشه......

غذاهای نفاخم نخور.....

سلام به همه  دکترم برام امپول ستروتاید نوشته ولی اصلا پیدا نمیکنم . اصلا پیدا نمیشه. باید چکار ...

100درصد ضروریه برو دکتر بگو عوضش کنه چون خیلی کمیاب شده.بجاش ی امپول دیگه میدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم منم هاش سی جی (روز ۲ و ۵ انتقال کاملشو) داشتم، برا بالا بردن شانس + شدنه..... برا من جنین فرش ...

انای عزیزم 4تا hcg داده.دقیقا 13 انتقال هم یه نصف باید بزنم.اینم فکر کنم تا 5 روز حتی بی بی چک هم مثبت کاذب نشون بده

100درصد ضروریه برو دکتر بگو عوضش کنه چون خیلی کمیاب شده.بجاش ی امپول دیگه میدن

ثمین جان عزیزم بهتر شدی.؟ بخدا همیشه فکرتم انشاله خدا بزودی جواب صبرتو میده دلتو شاد میکنه

انشاله که دامنت سبزه.منم 7روزه انتقال دادم. روز اول انتقال چنان نفخ گرفته بودم که داشتم میمردم فکر ...

مرسی عزیزم

ان شالله هممون جواب بگیریم

منتظر خبرای خوبتون هستم

راستی نفخ شما تموم شد ؟؟ علامت خاصی دارید ؟ 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...