2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
واي پرپر، چرا شياف گليسرين به دردت نخوره، بگير عزيزم خوراك اين روزهاي خودته. 😅 اميدوارم زودتر بهتر ...

مرسي نازي جون گفتم شايد واسه هفته هاي اول بد باشه، خيلي عذااااب كشيدم ديروز، امروز ميخرم، فقط وقت ضروري بايد گذاشت ؟

باشه چشم آناجون ممنونم

چشمت بی بلا عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.خانمها.خوبین.منم 5شنبه هفته پیش دوتا جنین a و b برام انتقال دادن امروز 7روزه گذشته ولی چون امپو ...

عزیزم مگه هاش سی جی رو می قراره بزنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز یازهم انتقالم اما هیچ علائمی ندارم کلا نا امیدم 

عزیزم اصلا علایم ملاک نیستن به خدا.....

آنا جون بنظر شما چند ماه بعد پانکچر میتونم برم برای انتقال جنین؟ پانکچرم ۲۶ بهمن بود

به خدا اگه الان دم دستم بودی یه کتک مفصل میزدمت......

دختر این چه سوالیه؟

روز یازده انتقالی داری با پانکچر فکر میکنی؟

ایشالله چند سال دیگه برا بچه دومت به فکر پانکچر میفتی.....

البته ایشالله دومیم طبیعی داری و کلا رنگ پانکچرو نمیبینی.....

الان حق نداری بهش فکر کنی.....

آفرین مامان خوب......

مرسي نازي جون گفتم شايد واسه هفته هاي اول بد باشه، خيلي عذااااب كشيدم ديروز، امروز ميخرم، فقط وقت ضر ...

پرپر جون کلا زیاده روی تو هیچی خوب نیست اما نه اینکه بذاری یبوستت به حد بحرانی برسه بعد استفاده کنی.....

یعنی در حد اعتدال استفاده کن.....

مرسي نازي جون گفتم شايد واسه هفته هاي اول بد باشه، خيلي عذااااب كشيدم ديروز، امروز ميخرم، فقط وقت ضر ...

پرپر جون اون زور زدن و مشكلاتش ضررش بيشتره، به نظرم استفاده كن الان اگر مشكل داري، ضرري نداره. الان واقعا لازم باشه برات فكر كنم.

پرپر جون کلا زیاده روی تو هیچی خوب نیست اما نه اینکه بذاری یبوستت به حد بحرانی برسه بعد استفاده کنی. ...

آنا جون این آزمایشا برای چی هست دکترم وقتی دید کیست دارم همراه با ام آر آی نوشت

خدایا شکرت😙

عزیزم ca125 و ca9-19 رو برا بررسی احتمال آندومتریوزم استفاده میکنن......

البته اینا اگه نرمال باشن معیار نیستن یعنی میتونن نرمال کاذب باشن مثلا برا منم تو رنج بودن ولی آندومتریوز شدید داشتم......

ولی اگه برات نشون میداد تو رنج نیست دیگه تاییدی بود بر داشتنش اما نرمال بودنش داشتنش رو رد نمیکنه!!!!

برا بررسی آندومتریوز تو کلینیک آندومتریوز اینجوری برام توضیح دادن.....

فکر کنم کلا وضعیت تخمدانات و کیستت رو بررسی میخواد کنه......

چرا تیتر بتا نوشته

احتمالا خواسته ببینه بارداری خارج رحمی نیست.....

البته من همچین حدسی میزنم.....

خارجی رحمی ای که روی تخمدان باشه و.....

سلام دوستان من کیمیا هستم اگر خاطرتون باش تیرماه انتقال داشتم ک منجر ب بارداری پوچ شد با دکتر عارفی الان برای بعد از عید خودم اماده میکنم اما شنیدم متاسفانه دکتر عارفی به چند نفر دارو اشتباهی داده و خیلی دقت نمیکن و اینکه توی بیمارستان بهمن تخمکها را میفروشن میخوام دکترم را عوض کنم بهم پیشنهاد شیراز کلینیک دکتر رستمی را دادن به نظرتون چکار کنم  واس من مسیرش فرق نمیکن چون همون راه را باید تا شیراز برم ک تا تهران میرم 

براي اطمينان از بدخيم نبودن كيست نوشته، كه خوشبختانه نتايجت خوبه عزيزم از اون لحاظ، خدا رو شكر. بعضي وقتها شكل كيست تو سونو مشكوكه اين ازمايشات رو انجام ميدند. 

من رمز کاربریم را فراموش کردم مجبور شدم از اول ثبت نام کنم تو نی نی سایت

عزیزم والا من چون با هیچ کدوم از دکترایی که گفتی تجربه ندارم نمیتونم بگم دقیق چیکار کنی فقط دکتریو انتخاب کن که بهت حس خوبی بده......

اگه مجبوری یه شهر دیگه رو انتخاب کنی شاید تهران بهتر باشه اما بازم قطعی نمیتونم چیزی بگم......