2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ثمین اره والا دیوونه شده بودم اخه نمیدونی چه دل دردی گرفتم از درد پریودیم بدتر بود ولی الان آرامش بع ...

بخدا من شنیدم بعضیا لانه گزینیشون با درد زیاده زیر دل هستش .بخدا برا دلگرمیت نمیگم میدونی که چقدر بعد این جریانم ناامیدم واصلا از امید الکی دادنم متنفرم .الهی دلت شاد بشه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جون اين دومي هم برات سونوگرافي انجام داد؟!

نه نازی جون گفت سونوت برا دیروزه  دلیلی نداره باز سونوت کنم سونوهامو دید و تموم ازمایشاتم رو.نظرش این بود که باید از بحث انعقادی سریعا مورد بررسی قرار بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزیزم امیدوارم ک تا چند روز دیگه خوش خبر باشم البته با دعای شما دوستان گلم...۱۰ اسفند آز دار ...

بهار وااااااااااااای چقدر با این پستت حرص خوردم.شما 10 اسفند باید بری آز بعد 2 اسفند میخواستی بیبی بزنی؟بعد میخواستی چی رو تویه بیبی ببینی؟

دوستان یه سوال؟من تا حالا نمیدوتستم ترشحات آندومتریوز جنین رو از بین میبره،الان از پست لی لی جان فهمیدم،میشه اگه کسی میدونه یه توضیح راجع بهش بده.آخه من جفت لوله هام بسته است،اگه قرار باشه ترشحاتشون جنین رو از بین ببره،پس میکرو عملا بی فایدست

البته دکترم معاینه کرد،نگفت آندو هست،گفت شاید مادرزادی بستست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما منم روز 9انتقالم امروز بی بی منفی شد یعنی دیگه امیدی نیس😔

ببخشا ولی حقته ی جورایی الان ناراحت بشی اخه روز 9 انتقال چی میخوای تویه اون بیبی لامذهب ببینی خواهری؟انشالله که سر موقع بری آز بتا بدی و با ی بتایه تپل روبرو بشی اصلا به بیبی چک اعتمادی نیست بخدا.بمون سر وقتت برو آز بتا

ثمین فقط حواست باشه ایمنیت پایینه به دکترت یاداوری کن که پرد داشتی..... سر سقط و خونریزی و عفونت و ...

ایمنیم بالا بود آنا جون.یعنی مشکلی پیش میاد برا سقط؟

سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه تو ریسک نمیکنم دیگه قسمت منم سزارین شد! فردا ( یعنی صبح همین امروز جمعه!) میرم بیمارستان،واسم خیلی دعا‌کنید که محتاج دعاتونم، منم همتونو دعا میکنم،همه شما دوستای گلمو که انشاالله به هر چی توی زندگیتون میخواین برسین، که دامن همتون سبز بشه، که یه روزی به مشکلات و دغدغه‌های امروزتون بخندین،انشاالله 

( تو پرانتز: نزدیک ۹ ماه پیش یه روز که داشتم از رویان برمیگشتم نتونستم جلو خودمو بگیرم،تمام راه رو با خودم درد و دل میگردم و گریه،صدامم ضبط میگردم، به خودم میگفتم که هیچ وقت باورت میشد یه روزی اینجور در بدر این آزمایش و اون دکتر بشی؟ که پله های مرکز ناباروریو بالا و پایین کنی؟ هر روز ۳_۴ ساعت غرب تا شرق تهرانو تو ترافیک بری و بیای؟ و هزار تا سوال دیگه . . . 

نه ، باورم نمیشد،همینطور که الان پایان این راه رو باورم نمیشه ... زمان که جلو بره، همه گذشته ها میشه یه چشم بهم زدن، و من مطمئنم خدا به چشم بهم زدنی زندگی همه تونو از این رو به اون رو میکنه،انشاالله)

سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه ت ...

سلام عزیزم ان شاالله به سلامتی بغلش کنی

تا حالا تجربه نکردم ولی قطعا حال عجیبی داری امشب و قطعا خوابت نمیره

توی این حالاتت خیلی برامون دعا کن

ضمنا روز ۲۱ ممکنه میتونه فرق کنه مثلا یکی روز ۲۱، یکی ۲۰ و..... روز تزریقش برا هر کسی طبق سونوش مشخ ...

آخه آنا جون من سری قبل که منفی شدم از روز 20 پری تا روز یازدهم پری بعدی ، یعنی تا یک هفته قبل از انتقال هر روز سینافکت میزدم، خیلی زیاد نبوده؟

کسی تا حالا اینطوری زده؟ شنیدم میگن باعث یائسگی زودرس میشه؟ نکنه به تخمدانم آسیب بزنه؟

همش ذهنم درگیر شده

سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه ت ...

سلام انشالله که زایمان راحتی داشته باشی و نی نی نازتو بغلت بگیری یادت نره اون موقع همه اونایی که منتظر نی نی هستن رو دعا کن عزیزم 

خداجونم شکرت