2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
آنا جون آمپول سینافکت که میدن برای مهار تخمک گذاریه ///؟ درسته؟ از روز 21 پری شروع میشه؟ روزانه تزر ...

عزیزم خوب سینافکتی که تجویز میشه تک دز نیست.....

دیفیرلین تک دزم فکر کنم داریم اما معمولا برا مهار سیستم باروری تو سیکل همون یه جا یه بار تزریق میشه یا یک سون یا یک دوم.....

نهایتا هر دو کارشون یکیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون آمپول سینافکت که میدن برای مهار تخمک گذاریه ///؟ درسته؟ از روز 21 پری شروع میشه؟ روزانه تزر ...

ضمنا روز ۲۱ ممکنه میتونه فرق کنه مثلا یکی روز ۲۱، یکی ۲۰ و.....

روز تزریقش برا هر کسی طبق سونوش مشخص میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آتریسای عزیزم خدا شاهده این چندروز همش به یادت بودم به خاطر اینکه شرایطتت خیلی  شبیه منه د ...

سلام عزیز دلم..خیلی ممنونم که به یادم بودید..خدا نکنه شرایط تون شبیه من باشه شرایط من اصلا جالب نیست واقعاا...از صمیم قلب براتون روزهای خوبی رو آرزو میکنیم...

بله عزیزم من چسبندگی لگنی رو هنوز دارم با وجود جراحی.. دو روز قبل پانکچر امپول دکاپپتیل داشتم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دکا مشابه دیفیرلینه عزیزم..... دکیپیتیل، دیفیرلین این به کار انجام میدن تقریبا.....

تورک آنا جون پس اینطوری من فهمیدم که سیکلم کوتاه هستش و قرص و اینجور چیزاهم نسبت به بقیه کمتر هستش ،ممنون عزیزم

خداجونم شکرت       
آز من ۲/۶بود مشکلی پیش نیومد اما شما رنج ازمایشگاه درنظر بگیر 

ارمغان جون باردار بودی درسته؟

بعد بارداری چکش کردی؟

سلام عزیز دلم..خیلی ممنونم که به یادم بودید..خدا نکنه شرایط تون شبیه من باشه شرایط من اصلا جالب نیست ...

آتریسا جون حضور ذهن ندارم نتونستن چسبندگیاتو بردارن یا بعد لاپرا مجدد برگشته؟

تورک آنا جون پس اینطوری من فهمیدم که سیکلم کوتاه هستش و قرص و اینجور چیزاهم نسبت به بقیه کمتر هستش ، ...

عزیزم بله سیکلت کوتاهه....

ال دی هم نداشتی؟

تورک آنا جون پس اینطوری من فهمیدم که سیکلم کوتاه هستش و قرص و اینجور چیزاهم نسبت به بقیه کمتر هستش ، ...

سیکلت انتقال فریز بود درسته؟

عزیزم بله سیکلت کوتاهه.... ال دی هم نداشتی؟

۲۰ دی سونو شدم یه کیست سی میلی داشتمیه ماه ال دی مصرف کردم و ۲۳ بهمن رفتم گفتن برطرف شده و تاالانم روزی سه تا استرادیول و یه دونه آس آ خوردم 

خداجونم شکرت       
۲۰ دی سونو شدم یه کیست سی میلی داشتمیه ماه ال دی مصرف کردم و ۲۳ بهمن رفتم گفتن برطرف شده و تاالانم ر ...

پس سیکل کوتاه با ال دی بوده.....

یه سوال واسم پسش اومده....وقتی انتقال انجام میشه پریودی وجود نداره پس این ترشحات اندومتریوز که با پریودی فعال میشن از کجا میان؟چطور جنین از بین میبرند؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...