2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
اولش ازت ممنونم بخاطر اطلاعاتت ، بعدش یع انتقاد داشتم ازت ، من حدود ۲ سال بیشتر میشه که تایپیکتو دنب ...

روشانیلو جان کاش یه کم دید بهتری به مسائل داشته باشیم
هر چند تا حدی بهت حق میدم چون اون قدر این کارا تو ایران زیاد شده که ادم گاهی شک میکنه
اما شما که دو ساله داری تاپیک رو دنبال میکنی، از لحن کلام انا جون واقعا همچین تصوری کردی؟

چه اشکال داره وقتی ادم دکتری پیدا کرد که میبینه همه جانبه همه چیز رو چک میکنه به بقیه هم معرفی کنه؟

من خودم تعریف دکتر قبلیم رو هم اینجا هم تو کمپینی که دارم میکنم ، با اینکه خودم امسال به خاطر هزینه ی عمل قلب شوهرم نمیتونم پیش دکتر قبلم برم اما بازم به اونایی که شمال هستن توصیه میکنم برم پیش دکتر مهر افزا
ایا این دلیل میشه من با اون دکتر قرار داد دارم؟

در مورد هزینه ی دکتر هم تا جایی که میدونم 90 تومن نیست
والا من تو شمال 50 پول ویزیت میدم 68 پول سونو

دکتر زنان که فلوشیپ لاپراسکوپی داره حق ویزیتش مثل فوق تخصص هست تو رشته های دیگه
سونو هم بر حسب نوع دستگاه و کیفیتش فرق داره
مثلا دکتر نصر هزینه ی ویزیت و سونوش میشه 200 تومن چون سونوش فرق داره

البته شاید به من ربطی نداشت مطرح کردن و نوشتن این پست
بنابراین از دخالت بی جام عذر خواهی میکنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون راستش من خودم این چند وقت که از دکتر ظه یری بد میگفتم و از محاسن دکتر قبلم میگفتم میترسیدم ه ...

آخه لاله جون يه موقعي آدم واقعا با يك دكتري يا حتي اصلا با يك دوستي يا هر كس ديگه اي تجربه خوبي داره و دوست داره اين تجربه خوب رو با بقيه هم به اشتراك بگذاره ولي دليل نميشه كه بگن داره تبليغ فلان كس رو ميكنه يا چيز ديگه اي . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون راستش من خودم این چند وقت که از دکتر ظه یری بد میگفتم و از محاسن دکتر قبلم میگفتم میترسیدم ه ...

عزیزم من هیچ وقت نشده دکترمو مستقیم به کسی توصیه کنم یعنی اصلا توصیه نکردم مگه اینکه کسی تاکید کنه که همیشه گفتم والا همه دکترای سرشناس تو یه رنجن.....

کلا از دسته کسایی هستم که عوض کردن دکترو به هیشکی توصیه نمیکنم چون میگم به جاش برن بررسیهای تکمیلیو انجام بدن.....

حتی خودمم تاکید کردم با اینکه با دکترم منفی شدم اما با خودش پیگیری کردم.....

وای به خدا حالم خیلی بد شده.....

یعنی حرفش مثل یه دیگ آب جوش بود.....

بگو احمق زندگیتو بکن چرا همه زندگیتو گذاشتی پای تبلیغ دکتری که اگه بدونه تو تورک آنا هستی خفت میکنه!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

نه عزیز منظور ایشون قرارداد بیمه شما با این مرکز بوده نه شما یرای تبلیغ از دکتر پول میگیری. سوتفاهم شده فکرکنم شماخودتونو ناراحت نکنید دوست عزیز

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
به خدا فقط شانس آوردم همسرم حمونه...... اشک چشام بند نمیاد...... من کی تبلیغشو کردم اونم منی که حت ...

عزیزم حق داری برنجی
متاسفانه این چند وقت قضاوت کردن خیلی آسون شده  و ادمو آزار میده !!
کاری هم نمیشه کرد
اینجا یه تاپیک عمومیه و همه جور افرادی با همه جور طرز فکر و لحن بیان حضور دارن

شما خیر خواهیت رو تو این چند سال به همه ثابت کردی عزیزم 😘😘😘😘😘😘

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه لاله جون يه موقعي آدم واقعا با يك دكتري يا حتي اصلا با يك دوستي يا هر كس ديگه اي تجربه خوبي داره ...

اره دقیقا
من خودم دلم میسوزه وقتی میبینم این همه از هم جنسای خودم تو سراسر کشور هستن که موش ازمایشگاهی دکترا شدن !! و ساده ترین آزها هم براشون انجام نشده!! و چند تا منفی تو پرونده دارن
برای همین هم خودم تو هر شهری هر دکتری که از کارش خبر دارم معرفی میکنم

اگه این جور باشه من تو کل ایران با دکترا قرار داد دارم 😐😐😐😐

عزیزم من هیچ وقت نشده دکترمو مستقیم به کسی توصیه کنم یعنی اصلا توصیه نکردم مگه اینکه کسی تاکید کنه ک ...

انا جان ما همه ی اینا که گفتی رو میدونیم و تایید میکنیم
خودتو اذیت نکن
به هر حال همه ما تجربه قضاوت شدن رو داریم
بهت حق میدم که اشفته بشی اونم وقتی که این همه خالصانه به دوستان کمک کردی

اما مهم اینه که خداوند از دل همه ی ما خبر داره

عزیزم حق داری برنجی متاسفانه این چند وقت قضاوت کردن خیلی آسون شده  و ادمو آزار میده !! کاری هم ...

حرفتونو قبول دارم. من یک هفته بیشتر نیست که با این تاپیک اشنا شدم ولی تو همین مدت خیلی از استارتر عزیز انا جون راضی ام چون ایشون از دل وجون وقت میزارن برای همه و دلسوزانه راهنمایی میکنن. خودتونو ناراحت نکنین عزیز ارزش نداره

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
نه عزیز منظور ایشون قرارداد بیمه شما با این مرکز بوده نه شما یرای تبلیغ از دکتر پول میگیری. سوتفاهم ...

اگه منظورشون اینه که امیدوارم خودشون بیان بگن
چون واقعا خیلی بد گفتن

اگه منظورشون اینه که امیدوارم خودشون بیان بگن چون واقعا خیلی بد گفتن

انشاالله همینطوره چون واقعا همه ما از ناراحتی انا جان ناراحت شدیم. 

عزیزم مخاطبت منم؟ متوجه نشدم عزیزم....

آنا جون واقعا اهمیتی نداره قضاوت های عجولانه.خودتو ناراحت نکن.ما اینجا همه تجربیاتمون رو میگیم و اگر از کسی یا کاری یا دارویی نتیجه گرفته باشیم توصیه میکنیم.فقط همین.

نه عزیز منظور ایشون قرارداد بیمه شما با این مرکز بوده نه شما یرای تبلیغ از دکتر پول میگیری. سوتفاهم ...

عزیزم اتفاقا من چند بار گفتم دکتر من با هیچ بیمه ای قرارداد نداره.....

حتی من مجبور شدم با اینکه بیمه م با بیمارستان آبان قرارداد داره آزاد حساب کنم و بعدا از بیمم هزینه رو بگیرم.....

حرف ایشون دقیقا قرارداد با دکترم بود که من ازش پول میگیرم تبلیغشو بکنم.....

در حالیکه خیلی از بیماراش میدونن باید کلی خودتو بزنی به نفهمی و اصلا حرف از اینترنت نیاری چون شدیدا واکنش نشون میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com