2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684498 پست

سلام خانما

من به مشکل برخوردم کسی میدونه چکار کنم. 

من امپولای گونال رو مجبور شدم ازادبگیرم وداروخانه برای بیمه تکمیلی برام نوشت که بگیرم(دونه ای ۷۵ تومن) روی هم یک و صد. حالا بیمه تکمیلی قبول نکرده نسخه مون گفته تشخیص بیماری توسط پزشک الزامیست. یعنی چی؟ کی تاحالا روی نسخه دارویی تشخیص بیماری مینویسن؟ چکار کنم حالا کسی میدونه؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جونم ایشالا خیلی راحت و کامل بدون هیچ بقایایی برات دفع شه. بخدا یکی از آشناهای ما بعد از بیس سال دوقلو باردار شد محرم اومده بود تو مسجد محل جلو همه زار میزد و گریه میکرد از خوشحالی داد میزد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دردش که زیاده من بار دوم که سقط داشتم با قرص زیر زبونی.گفت فقط استامینوفن ساده بخور  برای درد

تازه اون روز شب عروسی برادرم بود.قرص رو استفاده کردم و تازه رفتیم کت و شلوار خریدیم برای شوهرم و بعد رفتم آرایشگاه.توی آرایشگاه بودم که دفع شد

خخخخ

.

.

سلام خانما من به مشکل برخوردم کسی میدونه چکار کنم.  من امپولای گونال رو مجبور شدم ازادبگیرم و ...

خب شاید اگه دکترت نامه بده ک مشکل ناباروری داری قبول کنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تازه اون روز شب عروسی برادرم بود.قرص رو استفاده کردم و تازه رفتیم کت و شلوار خریدیم برای شوهرم و بعد ...

آخی الهی.خدا خودش جای درد و سختی ک کشیدی ی دوقلوی دختر پسر ناز روزیت کنه عزیزم

مفناميك نبايد بخوري، استامينوفن فقط اكر درد داشتي. البته چون قرص سقط نداري درد زيادي هم نميكشي،  ...

من ی بار سقط داشتم البته دکتر بهم قرص داد برای سقط ..بهم مفنامیک هم داد ک هر ۸ ساعت بخورم

خب شاید اگه دکترت نامه بده ک مشکل ناباروری داری قبول کنن

خوب اگه دکتر دردسترس بود میرفتم میگرفتم ۳۰۰ کیلومتر فاصله دارم توشهر دیگه ای هست کلن. مگه برانسخه تشخیص بیماری میخواد؟یعننی چی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
تازه اون روز شب عروسی برادرم بود.قرص رو استفاده کردم و تازه رفتیم کت و شلوار خریدیم برای شوهرم و بعد ...

منم روزی ک داشتم سقط میکردم تنها خونه بودم فقط خدارو ائمه اطهار صدا میزدم ...با مامانم 😌

خوب اگه دکتر دردسترس بود میرفتم میگرفتم ۳۰۰ کیلومتر فاصله دارم توشهر دیگه ای هست کلن. مگه برانسخه تش ...

نوالا تا حالا ک نمیخواستن شاید قانون جدیده چی بگم والا آدم سر در نمیاره

منم روزی ک داشتم سقط میکردم تنها خونه بودم فقط خدارو ائمه اطهار صدا میزدم ...با مامانم 😌

عزیزمممممم، ان شاءالله به حق صاحب امروز ایندفعه شاد میشی...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ایشالا خیلی زود جواب سختیایی ک کشیدی میگیری و دلت شاد میشه

سلام خانما من به مشکل برخوردم کسی میدونه چکار کنم.  من امپولای گونال رو مجبور شدم ازادبگیرم و ...

محدثه جون درمانو شرو کردی؟

عاها .......شوهرم تحرک ا صفره و تحرک بی ١ تعدادش هم متغیر هست  دکتر جنتی برای شوهرم ٦تا پنج ر ...

رز فقط منوگون داره؟
چون هم تحرک آ هم بی کمه
داروی دیگه نداد برای تحرکش ؟

اره تقریبا با هم هستیم
منم چهار شنبه نوبت دارم اکا از شنبه دارم ام1ولام رو میزنم
چهار شنبه میشم روز 7
من شمال هستم دیگه ، اما با دکتر قبلیم نه ، با یه دکتر دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو