2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
پس من 12آبان زایمان دارم😂😂😂😂😂😂

به سلامتی.......

خدایا زایمان راحتی برا مامان بهار و تک تک دوستان آرزو میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش اتفاقا من رو تشک خوابیدم چون تو اتاق خواب حوصلم سر میرفت تو سالن تشک انداختم خوابید ...

پس فرقی نداره رو تشک یا تخت ممنون تورک آنا جون 

خداجونم شکرت       

عزیزم اگه سزارینه یکی دو هفته ای زودتر میان بغلت و میشن مهر ماهی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس فرقی نداره رو تشک یا تخت ممنون تورک آنا جون 

نه عزیزم فرق نداره فقط همونطور که مامان سبحان گفت یهویی بلند نشو به پهلو بچرخ و آروم بلند شو.....

آتی جون حتی تو این سایت که گذاشتم برا محاسبه سن بارداری و تاریخ زایمان و..... زمان تزریق روگام رو هم با تاریخ دقیق زده......

همونجورک دکترنابغه ثمین جون گفتن ازروزاول آخرین پری حساب میشه،البته تااونجاک میدونم واسه کسایی ک طبی ...

والا منم اینجوری فکر میکردم ولی دکتر نابغم اصلا حرف تویه مغزش نمیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم نگران نباش اتفاقا من رو تشک خوابیدم چون تو اتاق خواب حوصلم سر میرفت تو سالن تشک انداختم خوابید ...

مثل من.الانم تشکم پهنه خخخخخ .تا سونوی قلب همچنان میخوابم الان خونم تنبل خونست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

انشالله انشالله

سلام به خانمای گل

آنا جون من دو ماه پیش بود که اینجا اومدم و گفتم دو بار انتقال جنین ناموفق داشتم و آخرین بسته جنینم مونده، ومیخوام تمام تلاشمو بکنم. من بیمارستان شریعتی میرم، وقتی به بیمارستان زنگ زدم و گفتم که انتقالم منفی شد گفت که دو پریود بعدی بیا، ولی وقتی با شما در میون گذاشتم شما لطف کردی و گفتی که آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام بده و جنیناتو هدر نده

به توصیه شما رفتم بیمارستان و گفتم که ازمایشها رو برام بنویسن اونها گفتن که آزمایشهای سقط مکرر رو برات مینویسیم، من هم انجام دادم و مشخص شد که مشکل انعقادی دارم و دکتر گفت برای انتقال باید هپارین بگیری، در ضمن تو آزمایش مشخص شد که طی این دوره تیروئید و پرولاکتینم هم بالا رفته که دکتر بهم لووتیروکسین و داستینکس داد و گفت ماه دیگه آزمایش بده و جوابشو بیار که اگه تیروئیدت مناسب شده باشه وقت بدیم بهت برای هیستروسکوپی.

من وقتی بیمارستان رفتم گفتم سی دی مارکرا رو برام ننوشتی که در خصوص ایمنی است گفتن اونا مهم نیست، ولی من خودم رفتم انجام دادم ولی چون بیمارستان قبول نداره من جوابشو اینجا میذارم تا اگه زحمتی نیست برام بررسیش کنی. به نظرتون لازمه که پیش ایمونولوژ هم برم

ممنون از زحماتت عزیزم. خدا گل دخترتو حفظ کنه

سلام خانم های عزیز.....ایشالا همگی خوب و خوش باشید.من امروز روز پنج انتقالم.جنینم سه روزه بود...الان دیگه لانه گزینی کردن؟؟؟؟مراقبتام الان چجوری باشه؟؟،تو خونه آروم آروم راه برم عیبی نداره؟؟؟روی مبل میشینم پاهامو دراز میکنم عیبی نداره؟؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانم های عزیز.....ایشالا همگی خوب و خوش باشید.مت امروز روز پنج انتقالم.جنینم سه روزه بود...الان ...

سلام عزیزم ایشالا جنینات ب دل مامانشون بچسبن و نی نی بشن برات گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم ایشالا جنینات ب دل مامانشون بچسبن و نی نی بشن برات گلم

مرسی نیوا جان...ایشالا برای هممون💖💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،