2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی من فردا خوشحالیم با خبر خوش سونوی شما دوبرابر میشه 😍

من که فردا سونو ندارم دختر.30بهمن میرم 30بهمن خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشاءالله برای شماهم،من یه کم دلدردپری دارم ک میگیره ول میکنه گاهی هم یه کم شدیدمیشه داروهامم شیافو ...

نه منم همينارو دارم، شياف و انوكساپارين و فميبيون و ويتامين دي با آسپرين

دل درد يهو مياد و ميره و احساس ببخشيد ترشح زياد

بااین حساب من چهارهفته م تموم شده چون آخرین پریودیم 24دی بود

عزيزم زياد با تاريخ آخرين پريودي فرقي نداره ، ميتوني روز انتقالت رو در نظر بگيري و دو هفته به اضافه سن جنينت كه مثلا ٣ روزه يا ٥ روزه بوده بهش اضافه كني . 

تفاوتش با آخرين پريوديت نهايت ٣ الي ٤ روز بشه .

من که فردا سونو ندارم دختر.30بهمن میرم 30بهمن خخخخخ

وااااای ثمین جونم من همش فکر میکردم فردا سونو داری😂😂😂بهار ثمین 30 بهمن سونو داره اوکی دریافت شد 😂😂😂دیگه ملکه ذهنم شد ثمینم 30 بهمن 

منم آخرين پريودم ٢٤ دي بوده  چجوري حساب ميشه ؟

همونجورک دکترنابغه ثمین جون گفتن ازروزاول آخرین پری حساب میشه،البته تااونجاک میدونم واسه کسایی ک طبیعی باردارمیشن این مدلیه،شما برای چی آسپرین استفاده میکنین؟ مشکل ایمنی یاانعقادی دارین؟

عزيزم زياد با تاريخ آخرين پريودي فرقي نداره ، ميتوني روز انتقالت رو در نظر بگيري و دو هفته به اضافه ...

مرسی گلم،من سه روزبعدازپانکچرم انتقال داشتم یعنی جنینم سه روزه بوده؟