2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
دریادل جان انشاءالله این انتقالت مهرمادرانگیت باشه عزیزم و نی نیای نازت محکم بچسبن ب دلت تانه ماه بع ...

عزيزم بتامونم به هم نزديكه، ان شاءالله كه به خير و خوشي نيني دنيا بياد و بغل بگيريش... من همش احساس ميكنم يه چيزي داره مياد مثل حس پريودي شما هم همين حسو داري؟

دارو چي بهت دادن ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دریادل جان انشاءالله این انتقالت مهرمادرانگیت باشه عزیزم و نی نیای نازت محکم بچسبن ب دلت تانه ماه بع ...

فدات بشم عزیزم الهی آمین....مبارکت باشه گلم الهی ک برات همه چی خوشایند و آسون پیش بره😍

خدایا شکرتتتتتتت..... خدایا ممنوچ که دوستانو داری شاد میکنی..... عزیزم گوارای وجودت..... ایشالله ...

ممنون آناجونم خدادخترتو حفظ کنه ک اینقدمهربونی،امیدوارم همیشه زندگیت سرشارازشادی وخوشحالی وبرکت باشه

عزيزم بتامونم به هم نزديكه، ان شاءالله كه به خير و خوشي نيني دنيا بياد و بغل بگيريش... من همش احساس ...

انشاءالله برای شماهم،من یه کم دلدردپری دارم ک میگیره ول میکنه گاهی هم یه کم شدیدمیشه

داروهامم شیافو فولیک5،پرگناکراورجینال،متفورمین وویتامین دی،البته شماطبیعی باردارشدین فرق میکنه حتما

آناجون زنگ زدم بیمارستان درست جوابمو ندادن فقط گفتن داروهاتو ادامه بده،حالانمیدونم ب داروی دیگه نیازدارم یانه؟استراحتمو ادامه بدم؟ کی برم دکتر؟بنظرت امشب برم یه دکترمتخصص نازایی ک قبلازیرنظرش بودم؟شیافم فقط واسه پنج روزدیگه دارم باید دوباره بخرم دیگه؟

سلام دوستان خوبم.. این چند وقت نتونستم سر بزنم بس که مسائل مختلفی رو از سر گذروندم و دیگه دلم نمیخو ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، سلام آتريسا جان ، اتفاقا من سراغت رو گرفتم ، توكل به خدا خانمي ان شا الله كه اين انتقال آخرين انتقالت همراه با مامان شدن باشه عزيزم . 😍😍😍😍

سلام دوستان خوبم.. این چند وقت نتونستم سر بزنم بس که مسائل مختلفی رو از سر گذروندم و دیگه دلم نمیخو ...

سلام عزیزم الهی که اینبار اخرین بارت باشه و مامان بشی هممون برات دعا میکنیم خواهری خدا بزرگه حتما نتیجه میگیری و برات جشن میگیریم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان گلم..دیشب رفتم مطب برای تزریق آمپول داخل رحمgcfs خیلی اذیت شدم اینبار آخه طول واژنم زیاد ...

سلام بهارم انشالله 5شنبه با نینیات برمیگردی خونه .انشالله خدا دلتو شاد میکنه وای شیرینی میخواااااام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خدایا شکرت مبارکت باشه عزیزم 

آناجون زنگ زدم بیمارستان درست جوابمو ندادن فقط گفتن داروهاتو ادامه بده،حالانمیدونم ب داروی دیگه نیاز ...

عزیزم بله باید داروهاتو تجدید کنی خصوصا شیافتو تا زمانی که صلاح بدونن واست کمش کنن....

اگه مرکز و دکتر خودت بری بهتره اما اگه سخته یه دکتر دیگه برو واست بنویسه.....

استراحت مطلق لازم نیست نسبی باشه کافیه یعنی حتی خیلیا سر کارم میرفتن فقط نباید خودتو خسته کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجان چندبارگفتین سن بارداری روچ جورحساب کنیم ولی فراموش کردم میشه  یه باردیگه بگی

والا دکتر نابغه ی من از اولین روز آخرین پریود حساب میکنه