2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله جون

تسلیت می گم ،ایشالا که روزهای خوب تو راهه

پایان شب سیاه سفیداست،ایشالا روزهای سخت شما ،من و دیگر دوستان رو به اتمامه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عرض سلام و شب به خیر اول از همه ممنون از همه بابت همدردی و تسلیت انا جونم ممنون مهربون از دعای ...

انشالله خواهری.انشالله رحمت خدا شامل حال تموم بنده هاش بشه و دل همه شاد بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله سرخ عزیز.تسلیت میگم.میدونم غم بزرگی رو داری میگذرونی و هیچ حرفی دلت رو اروم نمیکنه.امیدوارم خدا بهت صبر بده و به زودی یه نی نی  یه خوشحالی بزرگ دل خودت و خانوادت رو شاد کنه

مرسي از محبت تك تكتون دوستاي مهربونم،اميدوارم انتظار هممون ختم به خير بشه به زوووديه زود و با بهترين حالت

الان مثل هميشه خيييلي به دعاهاتون احتياج دارم، عصر بايد بتا بدم هنوز هيچ حسي ندارم، يه شادي تو دلم هست ولي هنوز باور نكردم و احساس بلاتكليفي دارم ، استرس ندارم ولي خنثي هستم مثل كسايي كه ميترسن خوشحال بشن و بعد ضدحال بخورن

آنا جون درمان غلظت خون چیه؟آخه من دوبار آخر پدکسان هم داشتم ولی انگار ضعیف بوده البته ویتامین دی هم ...

عزیزم خوب اولا بستگی به این داره شدتش چه قدر باشه.....

ضمنا تو آزهای ایمنیم دادی؟

مثلا من برا انعقادیام سه چهار ماه قبل شروع سیکل باید ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ استفاده میکردم بعدشم که بحث سلکسان رو داشتم.....

در ضمن تا جایی که من متوجه شدم یه سری از مشکلات انعقادی به بحث ایمنیم مرتبط هستن اینو باید دکترت تشخیص بده.....

عزیزم ولی هموسیستئینت واقعا بالاست.....

حتنا باید قبل شروع سیکلت پایین بیاد.....

چطور tshت قبل بارداری باید زیر ۲ بیاد هموسیستئینتم قبل شروع باید زیر ۱۲ بشه.....

چون خود بارداری همینطوری بالاش میبره.....

آزهای ایمنی چی ندادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون درمان غلظت خون چیه؟آخه من دوبار آخر پدکسان هم داشتم ولی انگار ضعیف بوده البته ویتامین دی هم ...

عزیزم گوشت میخوری؟

چون یکی از شرایط آز هموسیستئین نخوردن گوشت روز قبلشه....

علتشم اینه چون هموسیستئینو پایین میاره و عدد درست رو نشون نمیده....

میگم شاید تو اصلا گوشت نمیخوری که انقدر بالاست.....

البته این حرفم استدال منطقی یا دلیل مستدلی نداره و فقط یه استنتاج شخصی و بدون هیچ پایه علمی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي از محبت تك تكتون دوستاي مهربونم،اميدوارم انتظار هممون ختم به خير بشه به زوووديه زود و با بهترين ...

عزیزم ایشالله بهترین حال دنیا رو پیداخواهی کرد......

به عرض سلام و شب به خیر اول از همه ممنون از همه بابت همدردی و تسلیت انا جونم ممنون مهربون از دعای ...

عزیزم تسلیت میگم انشالله هیچوقت غم نبینی

در مورد هایپر دکتر چیزی بهم نگفت اما از روز ۹ پری فشار روی تخمدان و مثانه حس میکنم و شکمم یکم بزرگ شده و کلا ۶ تا فولیکول دارم  دکتر واسه پنج شنبه نامه بیمارستان داد که میشه صبح ۱۳ پریودی 

عزیزم تسلیت میگم انشالله هیچوقت غم نبینی در مورد هایپر دکتر چیزی بهم نگفت اما از روز ۹ پری فشار روی ...

عزیزم پس احتیاطا رژیم هایپری رو رعایت کن......

آب زیاد....

سفیده تخم مرغ.....

پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی)

سلام آنا جون ، جواب آزمایشات ایمنی انعقادی رو گرفتم چندتایی انگار مشکل دارم،  prot.s   &n ...

یسنا جان هزینه آزمایش ایمنی و انعقادی چقدر شد واینکه با بیمه بود؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
یسنا جان هزینه آزمایش ایمنی و انعقادی چقدر شد واینکه با بیمه بود؟

برا من حدودا 1تومن شد نه بابا بیمه کجا بود فکر کن 85تومن بیمه داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....