2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان واسم دعا کنین فردا انتقال دارم..دلشوره و استرس گرفتم😢😢😢😭😭😭

عزیزم ایشالله فردا برات به عنوان یه شروع زیبا رقم میخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم های عزیز کسی منو راهنمایی نکرد😢😢😢 استرادیول خارجی رو از کجا می تونم بخرم؟من شهرستانم اینجا ...

والا من ایرانیشو داشتم از شرایط داروی الانم اطلاعی ندارم دوستانی که اخیرا خریدن میان کمکت میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز بی بی چک زدم منفی بود

عزیزم به بی بی نمیشه اعتبار کرد.....

آناجون ممنون ازجوابت،زنگ زدم ب دکتر،ماماجواب داد وقتی گفتمش روز12رفتم آز دعوام کرد گفت سه روز دیگه تکرارکن بعدزنگ بزن حتی نزاشت سوالامو بپرسم،فقط گفتمش بتای 89خوبه؟گفت چون زودرفتی خوبه 

حالاخواستم بپرسم قرص آسپرین وهپارین باید بهم بدن؟این قرصاواسه چیه؟

ثمین جان بی صبرانه منتظر شنیدن خبرهای خوب هستم ازت.

مرسی خواهری توروخدا برام دعا کن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون ممنون ازجوابت،زنگ زدم ب دکتر،ماماجواب داد وقتی گفتمش روز12رفتم آز دعوام کرد گفت سه روز دیگه ت ...

ماما حق داشت دعوات کنه بهرحال زود رفتی و بتاتم خوبه اصلا نگران نباش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شما همزمان استرادیول هم خوردی؟  روزی چند تا اکویین خوردی؟  ضخامت آندومترت واسه انت ...

عزیزم من استرادیول نخوردم.اکویین از 1 عدد شروع کردم رسید به 6 تا و حدود 80 تا خوردم تا روز انتقال.دو روز قبل از انتقال 7ونیم بود

بچه ها یه سوال مهم

من روزی یکی آمپول کلکسان میزنم.از روز انتقال

توی دفترچم آسپرین نبود.ولی توی دستور دارویی که بهم دادن بود.خودم خریدم و دیشب هم اولیش رو خوردم .حالا میخوام بدونم آسپرین هشتاد روزی یکی با سلکسان ایراد نداره؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آره بیچاره هاحق دارن میگن زودنرین،ثمین خیلی دعاکن برام تا همه چیزخوب پیش بره

چشم عزیزم.اخه نمیفهمن بابا ما هم نمیتونیم صبور باشیم