2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
من امروز خونریزیم بیشتر شده نمیدونم چ کار کنم موندم بلاتکلیف شیافا رو قطع کنم یا ن آخه با این اوضاع ...

عزیزم قطع نکن تا آز ندادی به هیچ وجه قطع نکن.....

والا آخه دکترت شیافتو بیشتر نمیکنه معمولا این جور مواقع بیشترش میکنن واسه همین من موندم چی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان زنگ زدم اورژانس گفت پری شدی

به نظر من که قطعی نمیشه گفت پری شدی.....

چون بعضیا خونریزی زیاد به خاطر هماتوم داشتن ولی باردارم بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا برا فرزند اول تا جایی که من میدونم خیلی از مراکز قبول نمیکنن فکر کنم ابن سینام قبول نکنه. ...

ممنون عزیزم.اره واسه بچه دومم هست.از لحاظ تخمکگذاری و اسپرم مشکلی نداریم.آزمایش اسپرم همسرم هم خوب بود.

دارم مطلب جمع میکنم اگه خدا بخواد از میکرو اقدام کنم.

انشالله همگی بچه هاتون باردار بشن.من بیشتر وقتا مطالبو میخونم که اطلاعات جمع کنم واسه سالهای بعد .ممنون میشم منو به تاپیک راه بدین 

با سلام به همه و انای گلم من میخوام چند روز اینده ازهای ایمنی انعقادیمو بدم لطف میکنید شرایط قبلشو ب ...

عزیزم دو هفته از سلکسان و آسپرین و سایر رقیق کننده های خون بگذره.....

روز قبل گوشت نخور.....

ظاهرا ناشتایی نمیخواد اما بعضیا گفتن واسه هموسیستئین گفتن ناشتایی لازمه.....

اخیرا اگه پردنیزولون داشتی که فکر نکنم داشته باشی ازش زمان گذشته باشه.....

ممنون عزیزم.اره واسه بچه دومم هست.از لحاظ تخمکگذاری و اسپرم مشکلی نداریم.آزمایش اسپرم همسرم هم خوب ب ...

عزیزم اینجا خونه خودته.....

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection

ممنونم انا جون ازمایشگاه نیلو انجام میدن؟

عزیزم من نیلو انجام دادم......

امروز ختم توسل به نیت لاله سرخ عزیز میخواستم بدونم فقط یاسین بخونیم به نیتش یا دعای توسل با یاسین لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت لاله سرخ مهربون دعا میکنیم

خانما کمکککککککک . حالم خیلی بده امروز بیرون بودیم متاسفانه تصادف کردیم از سمت من یه ماشین بهمون زد ...

عزیزم هیچ اتفاقی براش نمیافته .نگران نباش.یکی از اقوام ما باردار بود و چون پری منظم نداشت تا و اضافه وزن داشت تا 5 ماه نفهمیده بود بارداره.هرکاری هم بگی از سفر و دویدن و رنگ مو و دارو های زیاد .الان یه بچه ماه داره.نگرانش نباش