2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم خدا رو شکر که جواب گرفتی انشالله به سلامتی هم بغلش کنی. دوز اکویین شما چند هست و روزی چند تا ...

خواهش میکنم عزیزم همه اینجاییم که به هم کمک کنیم . من از اول روزی دوتا استرادیول بود تا روز ۶ یا ۷ پریودی فک کنم که دکتر راضی نبود همون روز شد روزی سه تا استرادیول و دوتا اکویین که روز ۱۱ضخامتم ۸/۵بود من روز ۱۶ پریودی انتقال دادم چون جنینم بلاست بود دیگه احتمالا تا اونموقع ضخامت ۱۰ شده چون سونو نکردم . و اینکه از روز ۶ تا ۱۱ که سونو دادم اکویین روزی دوتا بود بعدش شد روزی یکی و سه تا استرادیول که الانم همین دوز رو فعلا دارم استفاده میکنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چطوری ماهیرخ جون من منتظرم پری بشم برم برای انتقال تو چیکار کردی

قربونت گلکم...ایشاالله که خیره....ماهیناز بهم انرژی داده....😍😍...پری گیر کرده نمیاد یک ماهه.یه دوره دوفاستون خوردم نشد.دوتا پروژسترون زدم.نشد.دوره بعدی دوفاستونو شروع کردم ۵شب شبی دوتا ببینم میاد که برم یزد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان

ممنون از دوستای گلم آنای مهربون و لاله سرخ که سوالامو دررابطه با نحوه تزریق امپولا باحوصله جواب دادن...

من امروز پانکچر شدم...دکتر تو آخرین سونو قبل از پانکچر حداقل 11تا فولیکول برام شمرد ولی متاسفانه امروز فقط 5تاش خوب بود....

خیلی ناراحتم....بعدلز پانکچر وحشتناک دردداشتم....خیلی بد بود...الانم سمت راستم که کیست دارم به شدت درد میکنه...

محتاح دعای همه دوستان هستم که حداقل همین 5تا برام بمونن و جنین بشن....ممنوت میشم برام دعا کنید

د 

ماهیرخ از استرس زیاد حالت تهوع گرفتم چیکارکنم رفتم چندتا سایت چک کردم برای روز 12خیلی پایینه،وای خدا ...

بخدا میام میزنم لت و پارت میکنما😁استرس نداشته باش انتقال دادی خب طبیعی که تبوده که توقع بتای بالا داشته باشی...مهم دوبرابر شدنشه تا تکرار نکنی آزت رو نمیشه تشخیص داد نه ما نه دکترت..

چهار بار تماس گرفتم حتی گفتم دوزشو بیشتر کن گفت نمیخواد همونا رو استفاده کن تا روز آزمایش خیلی ناامی ...

عزیز استراحتتو بیشتر کن ببین کمتر میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با درمانگاه ماماش باهام صحبت کرد

کاش گیر بدی با دکتر تماس بگیرن.....

من هر وقت سوال اینجوری داشتم فقط میگفتم میخوام نظر دکترمو بدونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم،آزم مثبببت شد😍😄انشاءالله روزیه همه ی بچه های تاپیک خداروهزاربارشکرمیکنم،ولی بچه ...

عزیزم خوبه خیالت راحت......

چند روز دیگه دو یا حتی ۴ برابر ممکنه بشه......

مبارکت باشه.....

گوارای وجودت عزیزم......

Efsibiجان شماهم میکرو کردین؟الان باردارین؟ بتاتون چندبود؟روز چند آز دادین؟ببخشید اینقد سوال شد

آره عزیزم،من روز ۱۳ دویست و خورده ای بود(البته بلاست بودن جنینام) و روز ۱۶ شده بود چهارصد و خورده ای،قلبشم توی ۶ هفته و ۶ روز واژینالم دیده نشده بود،کلا به نظرم سرعت پیشروی نینیم خیلی کم بود! الانم دیگه آخرای بارداریم انشاالله

ماهیرخ از استرس زیاد حالت تهوع گرفتم چیکارکنم رفتم چندتا سایت چک کردم برای روز 12خیلی پایینه،وای خدا ...

عزیز دلم اصلا فکرای بد نکن من بتای خیلیارو میدونم بتای این رنج کم نداشتیم......

خانما کمکککککککک . حالم خیلی بده امروز بیرون بودیم متاسفانه تصادف کردیم از سمت من یه ماشین بهمون زد ...

عزیز دلم ببین الان استرس کمکی نمیکنه.....

ببین منم یه تجربه مشابه اینو داشتم و شکر خدا به خیر گذشت......

تو هم فکرای بد نکن ایشالله به خیر گذشته برا اطمینان خودت برو دکترت یه چکی کنه اما من شخصا میگم نگران نباش.......

سلام به همه دوستان ممنون از دوستای گلم آنای مهربون و لاله سرخ که سوالامو دررابطه با نحوه تزریق امپو ...

عزیزم ایشالله پنج تا جنین عالی خواهی داشت......

کیست رو برات تخلیه نکردن؟

احتمالا اگه تخلیه کرد جاشه درد داره......

مراقب باش کارهای سنگین نکن ایشالله به زودی بهتر میشی.....

سلام دوستان عزیزم،آزم مثبببت شد😍😄انشاءالله روزیه همه ی بچه های تاپیک خداروهزاربارشکرمیکنم،ولی بچه ...

عزیزم بتایه من رو یادت نیست؟روز 13 انتقال بتام 74.5 بود نگران نباش اصلا خداروشکر مامان شدی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانما کمکککککککک . حالم خیلی بده امروز بیرون بودیم متاسفانه تصادف کردیم از سمت من یه ماشین بهمون زد ...

1. نگران نباش عزیزم مگه به همین راحتی برا بچه اتفاقی میوفته خدادداده خودشم برات حفظش میکنه .از استرس درد گرفتی آروم باش هیچی نیست خواهری 
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=53627557]سلام به همه دوستان ممنون از دوستای گلم آنای مهربون و لاله سرخ که سوالامو دررابطه با نحوه تزریق امپو ...[/QUOTEانشالله هر 5تاش جنین میشن و روزایه خوشی در پیشه رو داری خواهری.موفق باشی.ی کم استراحت کن خوب میشی